bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....
Printable View
bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....
[quote=jani;173072]asti...
dünki longları....63 850 den kapadım...1100 puan aldım...tekrar short oldum...63 700 den....onlarıda kapadım....2100 puan aldım....dünde 800 almıştım...2900 puan...
forum bi ara acaılmıştı buraya yazdım...forum gene kapandı sonra...
celcuki vardı o zaman....
deveyi hörgücü ile götürdüm yani....ZÜRAFA FORMASYONU BİZDEYDİ....
tam ortadan kapadı....[/quote]
Cani yanlış anlama..Sadece "dalak" - sakatat konusu üzerinden espri ettim.. taciz, tahkir, tecziye, tahrik gibi bir amaç yoktur... Forumdaşların başarılı işlemlerini takdir eder, zararlı işlemlere üzülürüm...Ama kendi başarılı işlemlerimi çok daha fazla takdir ederim....lelele.lelele.lelele zararlı işlemlerimi ise esefle kınarım...:mad::mad::mad:
[quote=Astatin;173064]altın 1085 e kadar gider patron :D:D:D:D ciddienüüüüüü[/quote]
Benim tahminim 124X-13xx civarları, son yeresi burası olacak, oboyu bozuşlarından belli
[quote=Astatin;173059]EURUSD de 24:00 a kadar furuşurum tahminim...1.42 olursa kapatırım..diğer durumları düşüneceğim...
VOB da gece furuşulmaması ne kötü yawww[/quote]
Hocam gece olmasında dinlenelim, o yüzden forex neyin uzak dursun benden, gözler furgun yemiş diver gibi oldu,.....
[quote=Astatin;172999]sıkıldım..1.4748 eyurusd şort amma sadece 2 kaldıraç...[/quote]
treyiling istopumu koydum yola çıkıyorum..ben eve gidene kadar uçmasın kaçmasın lütfen
vazgeçtim...eurusd flat 1.4711 :) :)
[quote=Astatin;173076]Cani yanlış anlama..Sadece "dalak" - sakatat konusu üzerinden espri ettim.. taciz, tahkir, tecziye, tahrik gibi bir amaç yoktur... Forumdaşların başarılı işlemlerini takdir eder, zararlı işlemlere üzülürüm...Ama kendi başarılı işlemlerimi çok daha fazla takdir ederim....lelele.lelele.lelele zararlı işlemlerimi ise esefle kınarım...:mad::mad::mad:[/quote]
yanlış anlamadım asti...
çünki o işlemleri buraya yazdım...50 kişi filan vardık forumda....2100 puan dalaktır zaten....3000 puan tek böbrek....5000 puan cift böbrek....
kışın ortasında kış uykusundan kalktım ve bööön uzun zaman sonna ilk işlemi yaptım...
la tırstım vallahi...63.125 shortladım 62.750 kapattım...arkama bakmadan tüydüm....:p
ne manyak trade beee :D
ısınmam lazım...
siteye hayvanlar mı saldırıdı yine :D
üşşşşşşşşşş...XAUUSD 60 dklık KAMA olmuş **....bende olduğundan değil de borsalard çıkabilir demeh...way** eurusd de de başka br boğa oluşumu var..kırılsın onlar..üwww
[quote=SEYYAH;173082]kışın ortasında kış uykusundan kalktım ve bööön uzun zaman sonna ilk işlemi yaptım...
la tırstım vallahi...63.125 shortladım 62.750 kapattım...arkama bakmadan tüydüm....:p
ne manyak trade beee :D
ısınmam lazım...
siteye hayvanlar mı saldırıdı yine :D[/quote]
yok la saat daha 12..güneş tutulması var...matriks canavarı seni:..::..:
[quote=selçuklu;173043]teprik ederim patron iyi topladın .. 675 shortcover oldum ama long olamadım amigdalalaım yoruldu benim .. :o:o:o:o[/quote]
patron ben 2 saat dinlendim, küskü bayramını pas geçtim, öyle karar alıp öyle uyguladım, ortaya girmedim anlayacağın. Onun içün bu longlar, yarın ilk dakikalarda ağaya teslim edecem ve gün boyu long olup ağaya teslim edecem, planım bu,..........:::
2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....