[QUOTE=selçuklu;173108]günlüklere bende baktım quenn apla 70.XXX gördüm... last short squeeze olacak bence .. öyle görünüyor graf bence ...:o:o[/QUOTE]
o bayrağı herkes gördü bende gördüm..tam ortadayız..hadi bakalım..trendmi uyumsuzlukmu..:p
Printable View
[QUOTE=selçuklu;173108]günlüklere bende baktım quenn apla 70.XXX gördüm... last short squeeze olacak bence .. öyle görünüyor graf bence ...:o:o[/QUOTE]
o bayrağı herkes gördü bende gördüm..tam ortadayız..hadi bakalım..trendmi uyumsuzlukmu..:p
sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....
[quote=jani;173114]sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....[/quote]
bu kendi malını çızmaya benzemez....
biri...1 milyar doları gömüp bu malı almak durumundadır....
bu agamı gerer....bu TÜRKÜN KOL BÜKMESİNE GİRER....
NETİCE İTİBARIYLA....bu şirketler türklerin....dayarsın taze malı...kesersin nefesi....agam astım oluyor...bronsite dönüşürse....öbür şirket sahibi hisse ihraclarıyla....oksijenlikten ölür....
bırakınız...medyanın trışka borsa yorumcularını...onlar anlamaz...
anadın nı....
ilk satışıda ekim ayındaydı....borsa o gün bugün yatay yawrularım....ha ha ha
Dov yavaş seyir yapacak önümüzdeki dönemde, 107xx sonrası düşüş ve sonrasında yataya girecek, bu bant benim tahminim 107xx ve 9300 civarlarında olcak ve uzun sürecek 1 seneye yakın, yıl sonu nedeniyle dov bu geberik halini sürdürecek, blançolar için, traşlı çocuklar için, bonuslar için, bu nedenle ay sonuna kadar patinaj devam edecek, o esnada bizim killermen (ağa) burada seri doğramalarına devam edecek, çünkü ana kasa coniye blanço yazacak ve ağada oradan bonuslanacak, buradaki yerlilerin alayı taşeron çünkü, bu yüzden ağa birazda iç dinamiklerden dolayı coniyle pek ilgili deyil, zaten coni de taşeron kullanıyor, onlarda fdji ve fspx, yani coni göçse dahi bu ikisi kolluk görevine devam edcek bir süre daha, benim proceksiyonum böle,..
[quote=jani;173115]bu kendi malını çızmaya benzemez....
biri...1 milyar doları gömüp bu malı almak durumundadır....
bu agamı gerer....bu TÜRKÜN KOL BÜKMESİNE GİRER....
NETİCE İTİBARIYLA....bu şirketler türklerin....dayarsın taze malı...kesersin nefesi....agam astım oluyor...bronsite dönüşürse....öbür şirket sahibi hisse ihraclarıyla....oksijenlikten ölür....
bırakınız...medyanın trışka borsa yorumcularını...onlar anlamaz...[/quote]
bunnar iç dinamiklerdir....
eger bu iç dinamikler olmasa idi....bizim borsayı agam 180 000 ede basardı...280 000 de....
emme gazın ayagı öyle deelll....usaglar....
ula bu yorumlarıma teseekkür basmazsanız...bunnar degersiz diye bidaha yazmam haaaa....
o zaman sizde....bu bilgilerden bihaber grafa bakıp hedef feza diyenleri okursunuz alimallah....demedi demeyin....haaaa
[quote=enorton;173105]Günlerdir bu terör olayını PKK değil de başka bir örgütün (ergenekon) yapmış olabileceğini ima eden başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere diğer AKP li milletvekilleri ve sözde aydınlar acaba şimdi ne diyecekler... Özür dileyecekler mi?? Sanmıyorum...
[URL]http://www.ensonhaber.com/gundem/244115/tokat-saldirisini-pkk-ustlendi.html[/URL][/quote]
evet artık öyle bir hale geldiki kurtuluş savaşında verilen şehitlerimizi bile kat be kat aştık. sonumuzun nasıl olması gerektiğine siz karar verin.
[URL="http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr"][COLOR=#0068cf]http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr[/COLOR][/URL]
dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe
[quote=security;173111]AKP artık sona gelmiştir, artık politika üretemez, açılımın altında kalmıştır,hiç problem yokken iki tarafta birbirinden uzaklaşmaktadır, önceden terör örgütü vardı, şimdi bu örgüt kürtlerle ikame edildi, terör yok oldu yerine kürtler kondu, şimdi türk halkının gözünde bütün kürtler terörist olurken ve hissiyat günden güne artarken, tersi kürtlerin gözüyle türklerin hepsi artık asker ve polis, cin önce şişeye konmuş, sonrada dışarı çıkartılmıştr, bu hükümet politikası olamaz, çünkü cin önceki hükümette şişeye konmuş, bu hükümette dışarı salınmıştır, öyleyse farklı iktidarlar ve siyasetleri sözde biri diğerinden farklıyken, neden birbirinin devamı olarak hareket etmektedir, halktan hangi plan, kimin planı ne uğruna saklanmaktadır, krekterler farklıyken neden hep aynı oyun her partide sahneye konmaktadır, türkiye ne yazıkki teerün en tehlikelisiyle, etnik terörle başbaşa, coni bunu görmüştür, politika coninindir ve iflas etmek üzeredir, kuzey ırakta kürt devleti ordusuyla beraber kurulurken olası arap saldırısına karşı, cephe gerisi ayarlanmaktadır, ikircikli yandaş medya bunu bile çarpıtarak, coni bölgeyi terkederken garanti ülke türkiye olarak dile getirmekte, neredeyse halifeliği bile gündemlerine almaktadır,yazıklar olsun bu holdinglerin finansa sıkışmış medyasına, işte coni artık parayı kurtarma telaşındadır, fitch ve ...i de o yüzden ortaya salmıştır,...taşeronlar parayı kurtarmak için sıradadır,.......[/quote]
Bir kaç gün önce DDT tarafından İzmir provakasyonu, keza Manisa ve bu gün Edirne, göstericiler kaçarak DDT il binasına sığınmışlardır, bu hareketlerin geniş yelpazeye dağılması umduğu sonucu alamayacağını düşünen DDT nin para sayma makinelerini tedirgin etmesine yöneliktir, Para makinelerinin şimdiden tedirginliği artmış çareyi 65000 de bulmuşlardır, gemi terk yeri çalmıştır, DDT bu yolla sermaye üzerinden coniye ulaşma zemini aramakta ve muhatap alınmak istemektedir, şehidimizede terörede çıkan borsa bu yüzdendir, sermaye gemi batarken güvertede olmak istemektedir,
[quote=QUEEN;173123]dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe[/quote]
Bu geberik olacak, böyle iki yukarı iki aşağı, düşmeden önce sinyal verir o, abartma olur, sorunu kendisi deyil zaten, gelişmekte olanlar, futursuzlarla beraber bu pazarlara deh diyor şu sıralar,:::