-
seyyaha sordugum soruya cevap vereyim yatacagım....
1-bank of america hisse satarak 45 milyar dolar hazine borcunu ödedi...
2-city de....kuwait soveryn fon...4.5 milyar dolar sattı ve ilan etti...city kendi hisse satıp hazineyi ödeyecegini duyurdu....
v.s.....v.s....v.s....
anadın nı.....
-
iyi geceler....türkün furuşkan evlatları....FUR VE KAÇ...10 GÜN....
-
[B]TÜRKİYE GENEL GÜNDEM ARAŞTIRMASI (AKAM)[/B] (
[url]http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=12503&page_number=1[/url]
-
Matriks bizi fena halde yiyior.
13:25 verisini kapnışı 62,825. FX2000de de 62825 görünüyor. Zıplama olduğunda da bakmıştım 62,825 idi.
Matriksten matriksin yayınladığı verileri kullanan metastockta ise 62,925 görünüyor. MS downloader ile Matriksten matriksin yayınladığı verileri yine çektim 62,925 duruyor. Daha sonra veri kalsörünü değiştirip başka klasöre yeni veri indirdim ve 13:25 verisi 62,825 çıktı. Düşünün artık 62,900 ve üstünde sinyal veren bir sisteminiz olsa sinyali çakıp geçecek.
Bu veri sağlayan firmalar kime ya da neye hizmet ediyor? Yaptıkların işin ciddiyetinni ve öneminin farkında değiller mi? Bu kadar ciddi hataları nasıl yapıyorlar?
-
[QUOTE=VOBiX;173167]Matriks bizi fena halde yiyior.
13:25 verisini kapnışı 62,825. FX2000de de 62825 görünüyor. Zıplama olduğunda da bakmıştım 62,825 idi.
Matriksten matriksin yayınladığı verileri kullanan metastockta ise 62,925 görünüyor. MS downloader ile Matriksten matriksin yayınladığı verileri yine çektim 62,925 duruyor. Daha sonra veri kalsörünü değiştirip başka klasöre yeni veri indirdim ve 13:25 verisi 62,825 çıktı. Düşünün artık 62,900 ve üstünde sinyal veren bir sisteminiz olsa sinyali çakıp geçecek.
Bu veri sağlayan firmalar kime ya da neye hizmet ediyor? Yaptıkların işin ciddiyetinni ve öneminin farkında değiller mi? Bu kadar ciddi hataları nasıl yapıyorlar?[/QUOTE]
Ben şimdi baktığımda 62825 gözüküyor :confused:
-
Bursa'da göçük: 16 kişi mahsur kaldı
[url]http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/244193/bursada-gocuk-16-kisi-mahsur-kaldi.html[/url]
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]11 Aralık Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP ÜFE Girdi Fiyatları (a/a) (Kas) 11:30 %0,5 %2,6 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (a/a) (Kas) 11:30 %0,3 %0,2 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (Çekirdek) (a/a) (Kas) 11:30 %0,2 %0,3 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]EUR AMB Başkanı Trichet’in konuşması 14:15 Yüksek[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Perakende Satışlar (Kas) 15:30 %0,6 %1,4 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Perakende Satışlar (Otomobil Hariç) (Kas) 15:30 %0,5 %0,2 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İthal Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 15:30 %1,2 %0,7 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Michigan Güven Endeksi (Ara) 17:00 68,5 67,4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İş Dünyası Stokları (Eki) 17:00 -%0,2 -%0,4 Orta[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ekim Ayı İhracat/İthalat birim değer endeksi verisi(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astatin;173052]AYıp ediyorsunuz Bay SAZAN...Bu kadar inat niye:D:D:D
way anasını, sisteme uylım dedil onda da senle ters pozisyonda kaldık haüüüüüüüüüüüüüüü
DOn CANSIN çöksün 1 milyon çiçek açsın.........:..::..:[/quote]
Asti dostum,
Benim sistemler long. (ve biliyorsun ben hep uyuyorum .uyk)
Nalet olsun, SW portföy içindi. 63.3!ü gördüğünde Short olması gerekirken, Spot Xu100'de gördüğüm Sazan Waves'e uyup, future VOB'da long kaldım.
Neyse bugün ak koyun, gara goyun belli olur. :confused:
Sonuçta Sazan 3 portföyde (2 Sistem ve SW) full long.
-
[quote=enorton;173168]Ben şimdi baktığımda 62825 gözüküyor :confused:[/quote]
demek matrix sadece tokoba yı yiyor...
-
Günaydın voborsa, iyi "başlangıçlar" iyi bitişler hepimize..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=G6YqcmxYIwg&feature=related[/URL]
-
-
Günaydın...
Güne dünya borsalarından grafik yağmuru ile başlamak isteyenlere:
[url]http://marketthoughtsandanalysis.blogspot.com/2009/12/trip-around-globe-look-at-few.html[/url]