-
[quote=sazan;173189]VOB 5 dk.
Bakalım alçalan trend kırılacak mı ?
[URL="http://img340.imageshack.us/i/vobsystemt.png/"][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/5431/vobsystemt.png[/IMG][/URL][/quote]
Denks Bay SAZAN..Ayrıca desen hoş olmuş. Buna Börbirııss analizi diyelim:)
-
günaydın herkese inşallah bugünde heyvanlar saldırmaz sitemize...
bol kazançlar,hayırlı cumalar...
eyiki dün SHORT ları kapatıp kaçmışım yoksam şimdi elde patlamış olacaktı...
bakalım bugün neler olacak.bence bugün DTP davası nedeniyle hsonuna FLAT girmek lazım.pazartesi çok korkunç bir açılış olabilir.aşağı veya yukarı yönde...
-
Asti sistemin AL vermedimi ? Bu sabah acılışla
-
[quote=adalı54;173195]Asti sistemin AL vermedimi ? Bu sabah acılışla[/quote]
Benim kullandığım 15 dklık satta (son sinyal 15:45 barı 550 sat dün)
(5 bu sabah açılışla alda, 60 dk dünden alda)
-
[quote=Astatin;173193]Denks Bay SAZAN..Ayrıca desen hoş olmuş. Buna Börbirııss analizi diyelim:)[/quote]
WolfWaves'dir literatürde kendileri.
-
[quote=Astatin;173196]Benim kullandığım 15 dklık satta (son sinyal 15:45 barı 550 sat dün)
(5 bu sabah açılışla alda, 60 dk dünden alda)[/quote]
Benim sistem senişnkine cok benziyordu (15lik) seninle aynı pozda olunca rahat oluyordum fakat ayrışma var gözüküyor şimdilik .Bende flatim zaten bugün böylede kalmak istiyorum Teşekkürler
-
[quote=VOBiX;173181]Veriler sonradan güncellenip değişiyor. Siz güncellenmişini gördüğnüzden farkı göremiyorsunuz. ESki veirlerin üstüne sadece yemisini koyan MS Downloader ile bakarsanız belli olur. Misal dün 62900den sinyalin gelse daha sonra veriler güncellendiğinde kaybolmuş olabilir.
Tabi bu esnada yendiğinin farkında olamıyorsun...
Dün flexy sorunca fark ettim ben de... Sırf bende değil yani.[/quote]
Hocam sorunu tam anlayamadım.
Daha sonradan veriler güncelleniyor bizim senas içinde çektiğimiz veriler değişibiliyor demek istediniz galiba.
Bu sorunun çözümü nedir.
Msdownloader yerine farklı bir firma ile çalışsak veya çalışan arkadaş var mı?
Diğer veri indirme programlarındada aynı sorun var mı?
Siz bu nedenden olayı gün içinde sisteminizde oluşabilecek yanlış sinyalleri nasıl yorumluyorsunuz?
Teşekkürler hocam bu bilgi için.
-
günaydın benim sistem kılpayı SAT ta kaldı 9 barında...
-
Dün kapanırken algığım 62775 ve 925 longlarımı, 63525 den ağaya ara bölgede teslim ettim, şimdi dünkü taktik gereği, ara bölgeye girmeyecem,
alış tarafında ordinolarım şu an için, 63275, 325, 425, yukarıda satış olarak 64175, 225, 300, şeklinde,
10 dk alışta, sis alış, indik alış,
60 dak bu fiyatlarda alışta, ölçüm boşluğunu kapanma ihtimali olabilir,
-
Sadece 1 haftadır 63,100 civarında dolaşıyor... Yapacaklarımı 63,100 civarından yaparım yoksa beklerim.
-
FDJI yine kudurdu lem....+46 pıvan şu anda...10.448...
buna mukabil bizide kudurtmaya çalışıyor psiko PALA...
-
Longlarım gelmiş, şimdi dax la teslim ediyim ağaya,