[quote=Astatin;173196]Benim kullandığım 15 dklık satta (son sinyal 15:45 barı 550 sat dün)
(5 bu sabah açılışla alda, 60 dk dünden alda)[/quote]
Asti senin sistem icin 2 kasa Kofana 1 koli irakı helal olsun
Printable View
[quote=Astatin;173196]Benim kullandığım 15 dklık satta (son sinyal 15:45 barı 550 sat dün)
(5 bu sabah açılışla alda, 60 dk dünden alda)[/quote]
Asti senin sistem icin 2 kasa Kofana 1 koli irakı helal olsun
Dönüşünde 100, 275, 375 ve 425 den lönküm,
[quote=enorton;173212]Hazır sn sazan da buradayken bir oru sorayım sistemci arkadaşlara? Vade geçişlerinde sisteminizi hangi grafikten takip ediyorsunuz? X30YVADE mi yoksa yeni geçtiğimiz vadenin grafiğini mi?[/quote]
yeni vadeye hacim gelmeye başladığında, genelde son hafta, ben yeni (yakın değil uzak) vadeden izlemeye başlıyorum.. ve deneyimlerim de doğru yapıyorum diyor..çünkü yvade son hafta finalde cutt-off olduğu için alengirli hareketler oluyor...daha önce de bir kaç kez yazdım..son hafta uzak vade çok kritik günlerde hep erken ve doğru sinyal verdi yvadeye göre..günlükte bile.. ha tabi unutmadan; tabiki işlemelrimi de yeni (uzak) vadede yapmaya başlıyorum.. neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak :)
[QUOTE=sazan;173218]Daima X30yvade.[/QUOTE]
Peki abi mesela diyelimki bir sonraki vade bu vadenin 500 puan üzerinde işlem görüyor... Bizim sistem SAT ta ve yeni vadenin ilk günü otomatik olarak fiyat 500 puan yükselmiş olacak ve sistem de AL verdi diyelim... Bu hatalı olmaz mı? Yeni vadenin grafiğinde ise aslında fiyatta hiç yükseliş yok ve sistem AL vermemiş... :confused:
[quote=adalı54;173219]Asti senin sistem icin 2 kasa Kofana 1 koli irakı helal olsun[/quote]
Kofana mevsimi geçti patron...sen bana 120 kilo hamsi gönder...ama iki hafta sonra...tam o zamanlar dadının zirvesine ulaşır:::irakiler tekirdağ gold olsun pliz...
sali gunu ikinci seans sonuna kadar endekste sert keskin dususler bekliyorum.
[QUOTE=oguzhan;173215]Şunu bi açıklığa kavuşturalım aracı kurum dolar kontratları için diyor endex kontratları içinde geçerlimi.Ben 15 gündür piyasadan uzağım.Kaçırdığım birşeylermi var.[/QUOTE]
[url]www.vob.org.tr[/url] bugünler için var ;)
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/03Aralık2009-239.pdf[/url]
[quote=tutku;173225]sali gunu ikinci seans sonuna kadar endekste sert keskin dususler bekliyorum.[/quote]
sonu derken 17 sonrasımı yoksa az öncesimi?
Übe alerrttt..sattlik sat fışkırtmaya başladı....11:00 da gel
[quote=oguzhan;173215]Şunu bi açıklığa kavuşturalım aracı kurum dolar kontratları için diyor endex kontratları içinde geçerlimi.Ben 15 gündür piyasadan uzağım.Kaçırdığım birşeylermi var.[/quote]
11/12/2009 itibariyla kontratlar 100 tl arttırıldı bunu kacırmışsın aracı kurumuna bi soruver
[quote=Astatin;173221][B]yeni vadeye hacim gelmeye başladığında, genelde son hafta, ben yeni (yakın değil uzak) vadeden izlemeye başlıyorum.. ve deneyimlerim de doğru yapıyorum diyor..[/B]çünkü yvade son hafta finalde cutt-off olduğu için alengirli hareketler oluyor...daha önce de bir kaç kez yazdım..son hafta uzak vade çok kritik günlerde hep erken ve doğru sinyal verdi yvadeye göre..günlükte bile.. ha tabi unutmadan; tabiki işlemelrimi de yeni (uzak) vadede yapmaya başlıyorum.. neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak :)[/quote]
bende aynı şeyi yapıyorum ve benim deneyimlerimde haklı olduğumu söylüyor.çünkü vade geçişinde yakın vade grafı sapıtıyor...açın bakın yeni vade açıldığında yakın vade grafında hep büyük gaplar var.aslında piyasa gapsiz açılıyor ama iki vade arasında ayın son günü makas +1.000 puanlara çıkabiliyor ve bu makas vadenin ilk işlem gününde kol gibi GAP yapıyor.bu histemli trade edenler için hiçbirşey ifade etmez.ama sistemli trade edenler için sistem parametreleri sapıtır ve yanlış sinyal üretir.
[B]***duyuru** matrıks, 'greece-turkey 30 endeksı'nı yayınlanmaya basladı [/B]
ıstanbul menkul kıymetler borsası (ımkb) ve atına borsası'ndan (athex)
15’er sırketın dahıl oldugu kısa adı "gt-30" olan "greece-turkey 30" endeksı
verılerı matrıks uzerınden yayınlanmaktadır.
Gt-30 endeksıne ılıskın semboller ve acıklamaları asagıda bulunuyor:
Gt30 greece-turkey prıce ındex (eur)
gt30rt greece-turkey return ındex (eur)
gt30rttl greece-turkey return ındex (tl)
gt30tl greece-turkey prıce ındex (tl)
endeks kapsamındakı sırketler
yunanıstan turkıye
---------- -------
natıonal bank of greece s.a. Akbank
coca-cola s.a. Garantı bankası
opap s.a. Turkcell
hellenıc telecom. Organısatıon ıs bankası
alpha bank s.a. Halk bankası
efg eurobank ergasıas s.a. Sabancı holdıng
pıraeus bank s.a. Koc holdıng
ppc s.a. Anadolu efes
hellenıc petroleum s.a. Tupras
marfın ınvestment group sa ereglı demır celık
tıtan cement company s.a. Bım magazalar
motor oıl (hellas) refınerıes turk hava yolları
jumbo s.a. Arcelık
ellaktor s.a. Coca cola ıcecek
alapıs dogan holdıng
* endekslerle ılgılı daha genıs bılgıye [url]http://www.imkb.gov.tr/gt30/gt30.aspx[/url]
web adresınden ulasabılırsınız.
-matrıks-