-
700 lük kontrat felan dinlemiyorum, 200-250 puan civarı para yaptığında hepsinin adresi var, ağaya teslim ediyorum, bir ayağım usd kontrat lönk, bu miktar endex in 2/3 den az olmuyor, konjoktür gereği endex yukarı büyük koşarken, usd küçük adım daralıyor, potans her ikisindede oluşuyor, eğer usd giderse bu defa endexsi dibe yakın al şeklinde pramit ederek, yada tepe ye yakın sat şeklinde maliyet yayarak poz alıyorum, gerisini ağa hallediyor, ve bir ayağım mutlaka nakitte, eğer okka satış gelirse orayı pas geçip onun en dibine giriyorum, ama aldığımı kar edip hemen satıyorum ve tekrar nakite geçiyorum, planım bir kaç gündür böle,
-
[quote=Strategist;173247]Bir soru da benden o zaman... MetaStock'da piyasa 30.000'deyken alınan 300 puanın değeri ile 60.000'deyken alınan 300 puanın değeri aynı değil mi?
Yani eğer böyle ise bırakın vade atlamalardaki farkları puan bazlı tüm testler zaten kafadan hatalı, yamuluyor muyum, şey pardon, yanılıyor muyum? :)[/quote]
yanılmıyorsun aynen dediğin gibi hesaplıyor...30.000 vadelideki 300 puan ile 60.000 vadelideki 300 puanı aynı görüyor...
-
60 lık destek denemesi yapıyor, satışa dönmesi bir sonraki barında olacak, o nedenle tehlike arzediyor, indiklerden takip edilmeli bu yüzden, dün forumda jani yazmıştı bu durumu,
-
[quote=SEYYAH;173251]yanılmıyorsun aynen dediğin gibi hesaplıyor...30.000 vadelideki 300 puan ile 60.000 vadelideki 300 puanı aynı görüyor...[/quote]
Hocam hiç anlamı yok o zaman ya... 30.000'lik piyasanın %1'lik hareketi 300 puan getirirken 60.000'lik piyasanın %0.5'lik hareketi 300 puan getiriyor. O zaman MetaStock'da test yapmak komple abesle iştigal oluyor...
Doğru test yapmak için para üzerinden gitmek lazım. Bu durumda teminatların değiştiği tarihleri de sistemin bilmesi lazım. Mesela dün 6.000 puan parayı ikiye katlarken bugünden itibaren katlamıyor. Sistem tester bunu da bilmeli.
-
benim 60 lık satışa döndü 15 lik ise 1045 barında dönmüştü
-
Hepinize Hayırlı Cuma'lar Dilerim
-
Şort tabiki şort bir tanem..bu arada 1.4740 yurotolar şort..sadece 5 kaldıraç
-
cümleten günaydın .. geç oldu biraz ama olsun .. ehueuheh :D:D:D
-
60 dk 11:00 barındada alışta kalmaya devam etti..
yalnız piyasa dün öğlen arası gelen alışlardan beri tuhaf hemde çok tuhaf..
hayır olsun bakalım..?
-
[quote=Muh034;173248]62,975 - 800 - 500 bandı alım noktası oluşturabilir. Uzun vadeli olarak bakılırsa... 63,,100 bandı etrafında fiyat iyi bi haber gelirse piyasalara yukarı çıkar.[/quote]
öyle bir şey yok, 60 lığın sinyalleri 400-500 puana yayılır çoğu kez, yatay da katliam olur, zarar yazar, 10 djk iyidir bu py de bana göre, o bile sakat, 60 lık trendde iyi iş çıkarır, sinyallerinin hangisi trend problem burada, bu durum 5 gün devam etse hep zarar, yazdırır, bu durum iyi izlenmeli bana göre yani py yataymı deyilmi, örneğin bendeki 60 lık 63400 500 lere bir sonraki bardada alıma devam eder diyorum, ms ci arkadaşlar bu soruya cevap verebilir, onlar geleceğe fiyat yazabiliyorlar, bir arkadaşta görmüştüm,
-
bence gol olur .. long düşünüyorum şahsen .. şuan flatim .. zemin kötü ..
-