[quote=Astatin;173266]amma yukarı yaparsa da direnmemek lazım[/quote]
Üstad karar ver, gidecek kardeşim biz size dedik veya düşecek kardeşim tarzı,
Printable View
[quote=Astatin;173266]amma yukarı yaparsa da direnmemek lazım[/quote]
Üstad karar ver, gidecek kardeşim biz size dedik veya düşecek kardeşim tarzı,
1 dk al verdi hayırlı olsun ..
[QUOTE=oguzhan;173215]Şunu bi açıklığa kavuşturalım aracı kurum dolar kontratları için diyor endex kontratları içinde geçerlimi.Ben 15 gündür piyasadan uzağım.Kaçırdığım birşeylermi var.[/QUOTE]
Aracı kurumunuzdan daha doğru ve güvenilir Bugün dahil geçerli güncel temiant bilgileri. Kaynak VOB
Endeks 30 - 700TL
Endeks 100 - 600 TL
Dolar - 160 TL
Euro - 240 TL
Altın - 450 TL
[quote=selçuklu;173267]alım çılgınlığı bekliyorum son dat son dokunuş .. eheueuhehue::::::[/quote]
Ağa dünki gibi dolandırsın yeter hükümdar,
::: eheueuhehue
100 long cover ... filat ..
strategist patron günlük veri durumun atabilirmisin sana zahmet ..
[QUOTE=Astatin;173221]yeni vadeye hacim gelmeye başladığında, genelde son hafta, ben yeni (yakın değil uzak) vadeden izlemeye başlıyorum.. ve deneyimlerim de doğru yapıyorum diyor..çünkü yvade son hafta finalde cutt-off olduğu için alengirli hareketler oluyor...daha önce de bir kaç kez yazdım..son hafta uzak vade çok kritik günlerde hep erken ve doğru sinyal verdi yvadeye göre..günlükte bile.. ha tabi unutmadan; tabiki işlemelrimi de yeni (uzak) vadede yapmaya başlıyorum.. neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak :)[/QUOTE]
Vade sonunda yakın vadede işelmelr ne akdar artıyorsa orta vadede o akdar artıyor çünkü pozsiyon taşınıyor. Bu da işlem hacimelrine yansıyor.
tokobaşkan günlük veri takvimi varmı ?
[quote=selçuklu;173281]100 long cover ... filat .. cumaya gidecem bugün ..[/quote]
Allah kabul etsin, bizim için de dua et hükümdar, ......
euheheheuhehheh üüü
[QUOTE=enorton;173236]Ama geçmiş sistem testi yaparken Yakın vadeden yapıyoruz ve senin de benim de bahsettiğim bu gaplar hesaplamanın içinde... Sanırım o yüzden sn sazan sürekli YVADE kulllanıyor...[/QUOTE]
Aynen ;)
[QUOTE=enorton;173238]Zamanında baya tartıştığımız jani nin hakkını vereyim yine... Sabah ne yöne giderse, gün boyu o yönün tersine gider demişti... Haklı çıktı teprik ediyorum :) Yine fake yükseliş yaşadık, dün sabahki fake düşüş gibi...[/QUOTE]
Boşluk doldurma operasyonu diyoruz buna...
Her zamn doldurmuyor yatya pyasda dlduruyor.
günlük veri takvimi yokmu kimsede ..üüüüüü:o:o:(:(