[quote=selçuklu;269778]bence gol olur .. .[/quote]
az bi top çevirelim de golü güzel yapalım hörttedenek olmasın diyolar bence :D
Printable View
az bi top çevirelim de golü güzel yapalım hörttedenek olmasın diyolar bence :D
Merhaba forumun güzel insanları! Umarım unutmadınız beni ben sizi heç unutmadım! Çok özledim! üvvvvvvvvvv
[quote=a.kaya;269775][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Mr.Prechter'in dedikleri her zaman kulağımıza küpe olmalı,işte tam onun dediği gibi bu topikte amaç ortalama bir trader için ,işe yarayacak bir yöntem geliştirmek olmalı,bu yöntemle trader ihtiyacı olan deneyimi piyasada zaman içinde kazanacaktır.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=black]Yapılan analizin paraya çevrilmesi fikrine gelince,bunu trader değil strateji yapacaktır.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Bu aslında güzel bir kitap ve sistemle çalışanların iyi incelemesi gerek.Eğer özetlersem:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=black]-Yazar ,iyi traderların piyasayı öngörmediklerini,para yönetimi ve risk kontrolünü iyi uyguladıklarını[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=black]-Sistemlerinin basit olduklarını ama zaman içinde para kazandıklarını[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]vs vs uzun bi yazınız vardı ve altında ''[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Özetinden anlaşılacağı gibi güzel bir kitap ve sistemle çalışanlara okumalarını tavsiye ederim[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman][COLOR=black][FONT=Times New Roman]demiştiniz hatırladınız mı :)[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
kaya,
burada strateji trading in anlatıldığı bir e-book tan bahsediyorum,
linki burada:
[URL]http://www.elitetrader.com/tr/index.cfm?s=17[/URL]
ingilizce maalesef..üüü
bana zamanında çok yararı olmuştu,özellikle tradingin felsefesi açısından...
[quote=unlimitted;269783]az bi top çevirelim de golü güzel yapalım hörttedenek olmasın diyolar bence :D[/quote]
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
:):):):D
76000 kırarsa kontratak bekliyorum sizden:D
[quote=AMON RA;269784]Merhaba forumun güzel insanları! Umarım unutmadınız beni ben sizi heç unutmadım! Çok özledim! üvvvvvvvvvv[/quote]
hoş geldin abi. nerelerdesin yaa:)
[quote=AMON RA;269784]Merhaba forumun güzel insanları! Umarım unutmadınız beni ben sizi heç unutmadım! Çok özledim! üvvvvvvvvvv[/quote]
Aman RA, nerdesin ve neediyon bu ARA:..:
75650 sat 76000 al seviyeleri
75650 altında kapanış yaparak sat gedi sistemden
1/5 kısaldım... aynı seviyelerden...
hadi hayırlısı.. hedef 1000 puan... stop and reverse 76000
owwwwwwwwwww mondiyooooooooooooo...
stresin de testinin de **...ehuheue
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
[QUOTE=trader38;269790]hoş geldin abi. nerelerdesin yaa:)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;269791]Aman RA, nerdesin ve neediyon bu ARA:..:[/QUOTE]
Trader gördü aha nası çalıştıımı :mad: niğde yozgat filan derkene aha attık kapağı Kayseri'ye bu hafta burda haftaya bayrama kadar Aksaraydayım! Çalışıyok BEEAAA! :..:
ağır satış baskısı var bence .. .%5-10 düşer tahmniim .. .
[quote=selçuklu;269797]ağır satış baskısı var bence .. .%5-10 düşer tahmniim .. .[/quote]
göstergelerim onaylamadan nereye düşüyo %5-10 .dng
[QUOTE=unlimitted;269798]göstergelerim onaylamadan nereye düşüyo %5-10 .dng[/QUOTE]
daha onaylamadımı abi .. üvvv .. nası göstergeymiş o .. üvvvvv :o:o:o