[quote=VOBiX;173327][IMG]http://i49.tinypic.com/2s6321i.png[/IMG]
Bu graifğin nasıl devam etmesi gerekir? Beklentiniz nedir?[/quote]
hep 2 cıkış 1 düşüş olmuş son 4 üçlüde.. şimdi sıra bir düşüş barı sonra çıkış barı :::
Printable View
[quote=VOBiX;173327][IMG]http://i49.tinypic.com/2s6321i.png[/IMG]
Bu graifğin nasıl devam etmesi gerekir? Beklentiniz nedir?[/quote]
hep 2 cıkış 1 düşüş olmuş son 4 üçlüde.. şimdi sıra bir düşüş barı sonra çıkış barı :::
[quote=Astatin;173324]...pambık şimdi bunları okuyunca ne tırscak.dng[/quote]
MTX sakat abi...verileri değişiyor ve buna bağlı sinyaller değişiyor.MS te böyle birşey asla olmaz.
kaldırdım zaten MTX grafın üstünden sistemi beni yanıltmasın diye.MTX ten sadece piyasayı izliyorum.güzel oluyor ama rengarenk cıvıl cıvıl :::
sistemi MS te çalıştırmaya devam...
la zaten MTX dediğiniz ne ki? MS in çakması değil mi abi? eee o zaman orjinali varken çakmasına niye bakayım?
herbişeyi MS ten copy paste neredeyse...uyanık yazılımcı arkadaşlar :::
piyasa yukarı gidecek gibi yaw...LONG lasam mı acaba?
yaw DTP yi kapatmazlar bence...keşke kapatsalar...ama nerdeeeee?
öğleden sonna hızlanabilir gibi geliyor piyasa...
[quote=SEYYAH;173332]MTX sakat abi...verileri değişiyor ve buna bağlı sinyaller değişiyor.MS te böyle birşey asla olmaz.
kaldırdım zaten MTX grafın üstünden sistemi beni yanıltmasın diye.MTX ten sadece piyasayı izliyorum.güzel oluyor ama rengarenk cıvıl cıvıl :::
sistemi MS te çalıştırmaya devam...
la zaten MTX dediğiniz ne ki? MS in çakması değil mi abi? eee o zaman orjinali varken çakmasına niye bakayım?
herbişeyi MS ten copy paste neredeyse...uyanık yazılımcı arkadaşlar :::[/quote]
MTX te birtek gecici sinyal alarmları çok kullanışlı... MS e sürekli bakmak lazım, alarm kurulsa bile kapanışla alarm veriyor. Ms te geçici sinyal çıkartan yok dimi?
63 bin altına pek niyet yok gibi şimdilik..
63200 üstünde sağlam durabilirse niyet yeniden yukarı olabilir..
[QUOTE=Astatin;173324]almam görevi..banane banae MS ciler düşünsün..ehuheueue..
Ayrıca MTX in **..oraya geleen kadar daha ne yamukları var...:) daha öncede konuştuyduk...... benim başıma geldi foruma yazdım (emortım o zaman inanmadı gibiydi.boks.) sonra Mister SAZAN da yazdı...akşam sistemin satta kapatmış mesela, sabah kalkıyosun açıyosun bu kez alda kapamış.dng.dng buda senin dediğin olayla ilgili..[/QUOTE]
Yaw neden inanmayayım... Benim başıma da kaç kere geldi forumda paylaştım... Geçen gün de bu veri değişikliğini de burada paylaşmıştım... Günün ilk barının açılış fiyatını akşam saatlerinde 200 puan aşağı çektiler... İçinde açılış değeri ya da düşüğe dayanan bir sisteminiz varsa kesin oklar yer değiştirmiştir...
[quote=Barney;173335]MTX te birtek gecici sinyal alarmları çok kullanışlı... MS e sürekli bakmak lazım, alarm kurulsa bile kapanışla alarm veriyor. Ms te geçici sinyal çıkartan yok dimi?[/quote]
ben alarm kullanmıyorum ama geçici sinyallerde alarm yok sanırım...
025 point aldımm..hhehe
[QUOTE=Astatin;173328]Ula Stalin misin nesin:D:D:D Bu gözle bakarsan her şey öyle..Kültür Endüstrisi (filmler, kitaplar, oyunlar v.b.).... sen dad alıyonmu almıyonmu..hikaye odur... sadece üreten şey makinedir patron... üretmekte tüketmekte güzel şeydir..... bence::::::
yalnız bu özel günlerin daha fazla olması lazım..... mesela dünya kuzular günü (5 yaşından küçük çocuklara özel), dünya gerilim günü /detay vermiyeyim)... v.b. v.b. ::: ben tüketirdim şahsen..hiç rahatsız olmam[/QUOTE]
Dünay VOBcualr günü olsun. Pala her vobcuya 10 kontrat poz versin siteyen uzun isteyene kısa. Böylece söğüşleyecek KY potansiyelinin nesli tükenmez... .dng
[quote=QUEEN;173340]025 point aldımm..hhehe[/quote]
gı bende o da yok böön...daha hiç işlemim yok...çok hamlamışım yuaw!
[QUOTE=SEYYAH;173342]gı bende o da yok böön...daha hiç işlemim yok...çok hamlamışım yuaw![/QUOTE]
ala geçiyoruz..çaktırmadan..şşş
[IMG]http://i47.tinypic.com/snnc75.png[/IMG]
Düşüş sonrası çıkış diynler haklı fakat çıkış düşüşün sütüne çıakmamış.