Üçgen daralıyor, stro kardeş yayınlasın görelim, 10 dk dan please, bu gün x100 baskısı var, hisseye adam kandıramıyorlar anlaşılan, o yüzden 14:30 a kadar ağa hareketli olabilir,...
Printable View
Üçgen daralıyor, stro kardeş yayınlasın görelim, 10 dk dan please, bu gün x100 baskısı var, hisseye adam kandıramıyorlar anlaşılan, o yüzden 14:30 a kadar ağa hareketli olabilir,...
[IMG]http://i48.tinypic.com/2pydc29.png[/IMG]
Tüm danaların gözü kahverengi direkli boğalrın gözü de siyah direkli bayrak formasyununda fakat mavi renkli bayrağın sonu pek iyi olmamış.
Bu formasyonun ilk kırıldığı yön fake de olabiliyor dikkatli olmak lazım...
korkak PAMBIK, Korkak KUIN....Korkaklar pabucu yarımlar, gelin pozisyonada oynasınlar,
[quote=security;173292]63425 bu gün için önemli fiyat, bunun üstünde güçleniriz, altında zayıf kalırız,....[/quote]
[quote=SEYYAH;173334]piyasa yukarı gidecek gibi yaw...LONG lasam mı acaba?
yaw DTP yi kapatmazlar bence...keşke kapatsalar...ama nerdeeeee?
öğleden sonna hızlanabilir gibi geliyor piyasa...[/quote]
Benim değerim bu 63425 çıkarsama 60 lık graftan,
Bi de kanallar açısından bakalım....
way canına..sabahki üçkeni kıdı eyurusede...goldito da eyle....amma ben dtp kararı öncesi son bir kez panikcileri yeme operasyonu yaparlar diye umuyorum
[QUOTE=Astatin;173349]korkak PAMBIK, Korkak KUIN....Korkaklar pabucu yarımlar, gelin pozisyonada oynasınlar,[/QUOTE]
gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..
[quote=Strategist;173351]Bi de kanallar açısından bakalım....[/quote]
Hocam yukarıdan baskıyıda göster alçalanı,
[quote=QUEEN;173353]gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..[/quote]
yok shortunu almışlar astinin elinden...friday freeday hesabı dolaşıyormuş ortalıkta :..:
[quote=QUEEN;173353]gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..[/quote]
ben şort sistem şort....bir gün herkes şort olacak...hımm yok bu olamaz..teorik olarak en az bir kişinin long kalması lazım.. :..::..:
anayasa mahkmesi bekleniyor sanki