-
bugün...pazartesi üçün müşteri pörtföyü hazırlanır....bu klasiktir...
haftasonu...anayasa mahkemesi neyi açıklıyacagını bilen var mi....bizde yok...
pazartesine müşteri ilazım usaglar....temkinli olun....
çünki...vetan bi bütündür parçalanamaz....
emme...borsada bi sürü vetan evladı aniden telef edilebilir.....
-
62.800 altına düşmedikçe yön yukarı bence. Oraya inerse affetmem tüm mal varlığımla şort'larım...
-
[QUOTE=Barney;173372]karlarına saysınlar :..:
aslında şu fonlar birbirlerinin üzerine oynasalarda şöyle güzel 5bin 6bin puanlık net hareketler görsek[/QUOTE]
Vade başından itibaren eksiksiz verisi olup OYAKın son durumuna bakabilecek biri var mı? Nette kaç pozsiyonu var ve maliyeti ne?
-
[QUOTE=Strategist;173373]Ben derinliğe hiç bakmadığım için bilmiyorum, bu işlemleri kendileri adına yaptıklarını nasıl anlıyoruz? Bir işlemi bir müşterileri için, diğerini de diğer müşterileri için yapıyor olamazlar mı acep?[/QUOTE]
Kurumsl işlem demedim zaten de eeğr normal müşterilerin yekünü ise tavsiye büyük ihtimalle kurumdan gelmiştir. OYAYO porftföyünde pek pozsiyon taşındığına denk gelmedim. Şu an da portföy raporu sitesinde görünmüyor. Hedge fon kurmuşlardı belki onun içindeki pozsiyonalrdır.
-
birazdan agamın yapacagı hareketler....ipuçlarını verecektir....
ceddim plevnede...moskof usaglar tarafından sarıldıgında....muthiş bi direniş sergiledi emme...sonunda moskof orduları yeşilköyde....orta kahve içmiyormuy du???????
-
Bursa Kemalpaşa'da ki göçük hadisesi, Reşadiye'de ki terör saldırısı ile ilgili gündemi
değiştiriverdi.
Acaba Dtp Kapatılmayabilir mi? Kapatılmazsa hiç şaşırmam...
-
[quote=von mises;173379]Bursa Kemalpaşa'da ki göçük hadisesi, Reşadiye'de ki terör saldırısı ile ilgili gündemi
değiştiriverdi.
Acaba Dtp Kapatılmayabilir mi? Kapatılmazsa hiç şaşırmam...[/quote]
kapatmazlar.
-
bu arada ben shortum...63 300...
-
Sİstemin 2 hafta boyunca satta kalmasını...15000 puan brakmasını istiyorum..sana aşık yalnız ben, ben olayım sistemim...demek iistiyorum
-
-
herkez shorttaysa silkeleme yapmadan nası aşağı gidicez bakalım
-
bugün saatlik kanalın üst bandı 63 700 de....alt bandı 62 300 de...
bu küççük kanal....