-
[quote=security;173392]....[COLOR=red], yani değersizler kervanına Tusiadda katıldı,[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]açıklamalardan çıkan esas mana bu, arkadan vurularak Musiadla ikame edilmekten korkuyorlar, bunda son olaylarda güçlü işaretler var, yani mikrofon bir iki sene sonra farklı bir klaba tutulabilir, gelelim diğer konulara[/COLOR]...[/quote]
evet bence tüsiad ı iplemiyor RTE aslına bakarsan tüsiad da RTE yi sallamıyor...tüsiad kim? DOĞAN,KOÇ,SABANCI bunnarın dünya görüşleri RTE ile ne kadar uyumlu sizce...bence sıfır benzerlik var...
kılıçlar çekildi aslında artık...tüsiad dolayısı ile DOĞAN,KOÇ sessiz bi şekilde de SABANCI RTE nin ayağını kaydırma niyetindeler ama tabii bu kolay değil.niye hökümet RTE ve güç onda...amma paranın satın alamayacağı hiçbirşey yok...bunuda tüsiad eyi biliyor...
-
Benim gibi meraklıları için güzel bir yazı...
“BİR MİLYAR İNSAN HANGİ SUÇUNDAN DOLAYI AÇ?”
[url]http://ihsaneliacik.wordpress.com/2009/10/20/bir-milyar-insan-hangi-sucundan-dolayi-ac/[/url]
...
[I]Demek ki bugün peygamber gelse, 14 asır önce “Bu kız çocukları hangi suçudan dolayı öldürüldü?” diye çağa seslendiği gibi, bugün olsa “1 milyar insan hangi suçundan dolayı aç?” diye soracaktı. Gelen ilk ayetler buradan başlayacaktı. Allah ilk buradan çağa seslenecek, yoksulların ve açların lehine, mülk sahiplerinin ise aleyhine olarak tarihin akışına müdahil olacaktı.[/I]
...
-
[QUOTE]
45 yıl görev yaptıktan sonra Citigroup'taki görevinden emekliye
ayrılan teknik analist Alan R. Shaw, ABD hisse senetlerinin 2018
yılına kadar devam edebilecek bir ayı piyasasında bulunduklarını,
gösterge endekslerin yeni dipleri görebileceğini söyledi.
Citigroup için 2004 yılında yazdığı son raporda "Dow Jones
endeksi gelecek 20 yıl boyunca 10,000 puan düzeyini aşmakta
zorlanabilir" belirlemesi yapan Shaw, "Ben 2000 yılında başlayan
ayı piyasasının sona erdiğini düşünmüyorum, hatta gelecek 5 yıl
içinde sona ermesi için de neden yok" dedi.
[/QUOTE]
Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=SEYYAH;173400]evet bence tüsiad ı iplemiyor RTE aslına bakarsan tüsiad da RTE yi sallamıyor...tüsiad kim? DOĞAN,KOÇ,SABANCI bunnarın dünya görüşleri RTE ile ne kadar uyumlu sizce...bence sıfır benzerlik var...
kılıçlar çekildi aslında artık...tüsiad dolayısı ile DOĞAN,KOÇ sessiz bi şekilde de SABANCI RTE nin ayağını kaydırma niyetindeler ama tabii bu kolay değil.niye hökümet RTE ve güç onda...amma paranın satın alamayacağı hiçbirşey yok...bunuda tüsiad eyi biliyor...[/QUOTE]
Bir tarafta RTE öbür tarafta Tüsiad... Sakal bıyık meselesi aynen...
-
[quote=SEYYAH;173400]evet bence tüsiad ı iplemiyor RTE aslına bakarsan tüsiad da RTE yi sallamıyor...tüsiad kim? DOĞAN,KOÇ,SABANCI bunnarın dünya görüşleri RTE ile ne kadar uyumlu sizce...bence sıfır benzerlik var...
kılıçlar çekildi aslında artık...tüsiad dolayısı ile DOĞAN,KOÇ sessiz bi şekilde de SABANCI RTE nin ayağını kaydırma niyetindeler ama tabii bu kolay değil.niye hökümet RTE ve güç onda...amma paranın satın alamayacağı hiçbirşey yok...bunuda tüsiad eyi biliyor...[/quote]
Hükümetin eli burada şöyle sağlam, coni bunu muhatap alıyor, çıkarları içün, dün yazdım DDT bile bundan rahatsız, son çıkardığı İzmir provekesi, peşinden edirne, bu yüzden, halka daralıyor, artık iş cemaatin katılımıyla şekil alacak, cemaatte 6 senedir, 3 ü 5 hariç nemalanamadı, coni bunu görüyor, ama sonuna kadar gidecek bana göre, çünküm sarı lale nin dışında adam üretmedi daha,
-
daha işlem yapmadım böön...galiba yapacak durumda oluşmayacak kimi...dünde durdum durdum...saat 16:30 dan sonna bi girdim 10 dk da alıp kaçtım 375 pıvanı...belkide benzer bişey yaparık böönde...
-
[QUOTE=von mises;173402]endeksi gelecek 20 yıl boyunca 10,000 puan düzeyini aşmakta
içinde sona ermesi için de neden yok" dedi. [/QUOTE]
2000 mi?? 2000 de dow 11000 lerdeydi ama 2007 de 14000 leri gördü... 2000 de nasıl başlamış ayı piyasası anlamadım :confused:
-
[quote=von mises;173402]Foreks Haber Merkezi[/quote]
Ula desene ihtiyar ayu olacağız,
-
[QUOTE=security;173405]Hükümetin eli burada şöyle sağlam, coni bunu muhatap alıyor, çıkarları içün, dün yazdım [B]DDT[/B] bile bundan rahatsız, son çıkardığı İzmir provekesi, peşinden edirne, bu yüzden, halka daralıyor, artık iş cemaatin katılımıyla şekil alacak, cemaatte 6 senedir, 3 ü 5 hariç nemalanamadı, coni bunu görüyor, ama sonuna kadar gidecek bana göre, çünküm sarı lale nin dışında adam üretmedi daha,[/QUOTE]
DDT nedir abi?
-
[QUOTE=von mises;173402]45 yıl görev yaptıktan sonra Citigroup'taki görevinden emekliye
ayrılan teknik analist Alan R. Shaw, ABD hisse senetlerinin 2018
yılına kadar devam edebilecek bir ayı piyasasında bulunduklarını,
gösterge endekslerin yeni dipleri görebileceğini söyledi.
Citigroup için 2004 yılında yazdığı son raporda "Dow Jones
endeksi gelecek 20 yıl boyunca 10,000 puan düzeyini aşmakta
içinde sona ermesi için de neden yok" dedi. Foreks Haber Merkezi[/QUOTE]
Başalrım bunalrın keyfine ama Roubini 6500den 10500e gelen dow için düşüş bitmedi ben söylerim diyor. Bu da 200de ayı piyasası başlamış demiş 14000ler olduğunda %40 çıkmış dow. Ayı piyasası dediğin başalngıcından itibaren %40-65 çıakr mı yawf. .dng
-
-
[QUOTE=enorton;173409]DDT nedir abi?[/QUOTE]
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/DDT[/url] :::