CNBC-e tusiad özel yayını yapıyor neredeyse, ula sular ısınıyor,.....
Printable View
CNBC-e tusiad özel yayını yapıyor neredeyse, ula sular ısınıyor,.....
[quote=SEYYAH;173420]benim 5 dk dün 63.425 yeresinden bu yana SHORT sabah açılıştaki 63.700 e gidişte AL vermedi...hala SHORT...[/quote]
sen neediyon bu arada..armut mu toplamaya gettin gırlaşmış vahşi:..::..:
ey gidi eski şarkılar eyyyyy
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=GJSqqb3IEXs[/URL]
[quote=negrolino;173411]62900 sağlammı acaba[/quote]
Her yer sağlam 63300 -825 arasının dışında, bu bölgede yön zor çünkü ben oraya girmiyorum o nedenle, bi de usd long olup sağlama alıyorum pozişını,
Ahanda gıpraştı lo,...
bugun sankı satıs baskısı susu verılmıs gıbı , yabancı dava sonucunu nasılsa bızden once ogrenmıstır. satacak olsaydı cooktaan satmıstı hem spotta hem vobda bugun sert satıs gelmemısse partının kapatılmadıgı aşıkar.. zaten spotun para gırısı +4 m ytl.. sımdılık belırsızlık ayagından panıkcılerı kapattırdılar gıbı.. muhtemelen bu gece kapatılmadıgı acıklanır pazartesı seyreyle gumburtuyu..
gene bi 850 - 175 teslimat yaptım, ağa en son telofon itti ayıp oluyore diye, portakal gibin, 4 tl alıyore, pazarda 32.5 tl satıyore, bunu hep yapıyore, 425,525,600 lönklerim satış bekliyore, ara bölgeye girmiyore, shrt leri 64-300 arasından bekliyore,
Bu hıyartolar yine dünkü gibi 15:30'da açıklanacak haberi önceden aldılar şimdiden parsayı topluyorlar. Haber açıklanınca da biz zaten çıkmıştık deyip vermeye başlarlar....
[quote=Astatin;173428]sen neediyon bu arada..armut mu toplamaya gettin gırlaşmış vahşi:..::..:[/quote]
eyiki shortlamamışım hihohohoho bak döndü lem vadeli...ben biliyom lem sabah da dedim bu piyasa yuharı yapacak.la yemez DTP yi kapatamaz bunnar...nerde o dalak börek ciğer yürek bunnarda?
ve sistem al verdi..63300 :(...250 puan kar son işlemi..neden mutlu değilim acaba..üwww
totali 1380 puvana çıkıyore, 2000 üstünü bekliyore, sabrediyore, ağanın sabırsızlığından istifade ediyore, düşerken alıyore, çıkarken veriyore, desteğe dirence pek bakmıyore, moma bakıyore, sürekli poz taşıyore,......
[quote=SEYYAH;173440]eyiki shortlamamışım hihohohoho bak döndü lem vadeli...ben biliyom lem sabah da dedim bu piyasa yuharı yapacak.la yemez DTP yi kapatamaz bunnar...nerde o dalak börek ciğer yürek bunnarda?[/quote]
lem sabah şortlasan veya dün, sen bu tırsaklıkla zaten 300-500 pıvan kara kapatırdın.lelele