-
[QUOTE=Kennym;173435]bugun sankı satıs baskısı susu verılmıs gıbı , yabancı dava sonucunu nasılsa bızden once ogrenmıstır. satacak olsaydı cooktaan satmıstı hem spotta hem vobda bugun sert satıs gelmemısse partının kapatılmadıgı aşıkar.. zaten spotun para gırısı +4 m ytl.. sımdılık belırsızlık ayagından panıkcılerı kapattırdılar gıbı.. muhtemelen bu gece kapatılmadıgı acıklanır pazartesı seyreyle gumburtuyu..[/QUOTE]
Aşamanalr %1,24 ve FDOW %0,46 artıda bizim spot eksi vob artı. %1lik satış olmuş gibi zaten.
-
hareketler çok sert dünden beri..
karın deşen jack gibi 1 dk da 500 puan aşağı yukarı gidip geliyor..
63 bin altından destek bulduk yine..
63200 üstünde yukarı iştah artabilir..
63025 shortlar 63225 ten kapatıldı ve longa dönüldü..
hayır olsun !
-
çarpıl sistem çarpıl sistem çarpıl sistem çarpıl sistem....kaldı 36
-
[quote=YAVUZHAN;173446]hareketler çok sert dünden beri..
karın deşen jack gibi 1 dk da 500 puan aşağı yukarı gidip geliyor..
63 bin altından destek bulduk yine..
63200 üstünde yukarı iştah artabilir..
63025 shortlar 63225 ten kapatıldı ve longa dönüldü..
hayır olsun ![/quote]
Bu hareketler sonucunda beni de 1dk'lık grafik kesmemeye başladı... 5 saniyelik grafik sunan bir program var mı? :..:
-
iselçuklu patronaj nerelerde yawww..
-
62975 yazılıyor bekliyore, 62525 yazılıyor bekliyore, shrtlar 64175-300 den bekliyore,
-
[quote=Astatin;173449]iselçuklu patronaj nerelerde yawww..[/quote]
cemeat arasında ,
-
[quote=security;173451]cemeat arasında ,[/quote]
ya tamamda, 400 rekat mı kılıyo..saat 15:15 beaahhh
-
kara vicdanlısın asti sen ben onu bunu bilmem...çok gaddar ve mazoşist bir adamsın...abin senin gibi değil...çok efendi,mülayim,kendi halinde bir arkadaşımız...
sen o ailenin yüz karasısın.
sen şindi bunuda alkolle bağdaştırın.kalecik karası sanan...şarapçı seni :D
konuşma la bi daha benle...
-
Ula bu 60 lığı kırmış aşağıdan gelenler bunu tutuyore, fren yaptırıyore, 63325 ve 525, iyi algılanan veriye manyak olur bu, can yakar, 150 altına da dötün üstüne çöker,
-
[quote=Astatin;173452]ya tamamda, 400 rekat mı kılıyo..saat 15:15 beaahhh[/quote]
Borçları ödüyo sanırsam,
-
[quote=SEYYAH;173453]kara vicdanlısın asti sen ben onu bunu bilmem...çok gaddar ve mazoşist bir adamsın...abin senin gibi değil...çok efendi,mülayim,kendi halinde bir arkadaşımız...
sen o ailenin yüz karasısın.
sen şindi bunuda alkolle bağdaştırın.kalecik karası sanan...şarapçı seni :D
konuşma la bi daha benle...[/quote]
yok cek denyıls blue leybılla karıştırdım:..::..::..:
blue dedim de,,,bay MAVİ nerlerde yaaawww....üüü