-
[QUOTE=mersiyk;76626]31000 maliyet longları 33300 den kapadım:) hayırlı olsun bana:)[/QUOTE]
geçen haftadan beri ralli ralli diye yırtınıp durdum hatta o anki kontenktürde
komik durumada düştüm belki ama alın size ralli:)
sağlıkla harcayın mersi hanım:D
-
[QUOTE=Astatin;76627]o fiyata gelince o fincana bana bir kafke yaparmısın kati... yorgunluk kafkesi :) endkes ve gold güzel gün oldu...dng.dngbir kafkeyi hakettim ve hakettik...[/QUOTE]
sen kafke falu da istersin şimdi.dng
-
[QUOTE=Astatin;76627]o fiyata gelince o fincana bana bir kafke yaparmısın kati... yorgunluk kafkesi :) endkes ve gold güzel gün oldu...dng.dngbir kafkeyi hakettim ve hakettik...[/QUOTE]
Yapmazmıyım asticim... Bi kadeh cak danyels bile ikram ederim :..:
-
[quote=catedral;76632]Yapmazmıyım asticim... Bi kadeh cak danyels bile ikram ederim :..:[/quote]
cak danyels hakkım baki kalsın hoş sadam gibi...hastayım şimdi onu içersem hüvel baki olurum :) kafke yeterli..saolasın...:))):))) ne varsa ayu kardeşlerimde var zatei..bu mod ve dealer kısmısından hayır yok..diyim ben sana
-
25,800 deki direncimiz ciddi bir direnç.. denedik ve geçemedik.. 26,000 üstünde günlükler ala geçeceği için o bölgede satışlar yoğun olur..
onun için 33,250 den ilk posta shortlar açılmıştır:))
-
[quote=VOBiX;76631]sen kafke falu da istersin şimdi.dng[/quote]
yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım
-
[QUOTE=jerfin;76634]25,800 deki direncimiz ciddi bir direnç.. denedik ve geçemedik.. 26,000 üstünde günlükler ala geçeceği için o bölgede satışlar yoğun olur..
onun için 33,250 den ilk posta shortlar açılmıştır:))[/QUOTE]
33400..33900 yeresi yavas harket eden kitle 32200 üstesinde realiz ettiyi 1/2 short terkar acma yeresi 33900 üstesinde yavas harket eden kitle short flat eder
-
[QUOTE=Astatin;76635]yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım[/QUOTE]
geçmiş olsun ve acil şifalar dielrim o zman sana kafkeden daha çok nane limon lazım gibi.
-
gunluklerdeki güvendigim sistem uzun siynali verdi genelde sinyalleri başarılı bakalaım ne olucak
-
systems
5 dakk halen long
15 dakk halen long
gun halen short amma direnc yeresine yakın
-
[QUOTE=Astatin;76635]yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım[/QUOTE]
şu günlerde hep hastasın astatin.. kendini birazda türk doktorlarına emanet etmeyi denesene:..:
-
Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,
-
bugün iyi iş yaptık yalnız 17:00 daki data çok önemli, lastik patlasa patlasa bu datayla birlikte patlar:D bu saatten sonra dikkatli olmak lazım.
-
33.600 civarında 20 günlük ortalama var.bakalım atabilecekler mi üstüne?
dahada önemlisi atsalarda tutabilecekler mi :p
bir günde %6 yapıyorsak vardır bi bildikleri.yine kuşlar uçurmuştur haberleri.o kuşlar yok mu o kuşlar.
bizim PY çok kıro aldığı zamanda sattığı zamanda ölçüsüz ayarı yok :..:
-
[COLOR="Black"][B][B]Siz kafkeleri götürün ben çay cigaraya devam.Dumansız hava sahası halt etmiş.Veriyom dumanı gözüne...[/B][/B][/COLOR]
-
[quote=jerfin;76640]şu günlerde hep hastasın astatin.. kendini birazda türk doktorlarına emanet etmeyi denesene:..:[/quote]
onuda yaptım..:) geyik topiğine bakarsan görürsün..var bi doktorumuz yabancı deil.brv
-
eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...
-
[QUOTE=VOBiX;76517]Yani göstere göstere herkese uzundan para yedirecekler :confused:[/QUOTE]
[QUOTE=mozkan;76598]göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;76605]kim göstere göstere demiş.iyi oku...[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;76641]Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,[/QUOTE]
Kimin söylediği mühim olmamakla birlkte, sn. seren I haksız yere suçlandı.
-
[QUOTE=hexen;76636]33400..33900 yeresi yavas harket eden kitle 32200 üstesinde realiz ettiyi 1/2 short terkar acma yeresi 33900 üstesinde yavas harket eden kitle short flat eder[/QUOTE]
ben yavaş hareket eden kitleyim sevgili hexen..:..: 26,000 e her yaklaştığında short açarım.. 26.000 üstü kapanışlar da stop olmak üzere..
-
[QUOTE=jerfin;76648]ben yavaş hareket eden kitleyim sevgili hexen..:..: 26,000 e her yaklaştığında short açarım.. 26.000 üstü kapanışlar da stop olmak üzere..[/QUOTE]
onlarda aynı yapyor baska caresi yok piyasa one gecemez onlar ondan stop sart
-
piyasa 33400 gibi kapatırsa cok guzel olur longlar için
-
[QUOTE=hexen;76650]onlarda aynı yapyor baska caresi yok piyasa one gecemez onlar ondan stop sart[/QUOTE]
keşke spot 26,000 geçemezken VOB u 34,000 e çekseler.. bu hareket benim için net sat sinyali olur ve fullerim:))
-
ardakaşlar forumda istemediginiz kişiyi okumama gibi bir hakkınız var sadece bir tıkla halledilebilirsiniz
-
VOBIX ne diyorsun APS değişimine?
fiyatlar yukarı-hacim yukarı-APS feci şekilde azalmış (-9.000 civarı görüyorum)
teşekkürler,
-
Burası paylaşım forumu değilmi. Sn.Sereni diğer forumdan takip ederdim.Yahu adamcağız gelmiş hoşgelmiş faydalanın size bize hepimize faydası olur bu adamın.Faydalanmak istemiyormusun engelle olsun bitsin.Kendi adıma Sn.Serenin aramıza katılmasına çok sevindim.Bizi bırakma SEREN!
-
Bi eksiğimiz Sn.Ertan1 kaldı diyecektim. Gelenide küstürdüler iyimi :(
-
[QUOTE=catedral;76656]bende yazmıyorum bundan sonra vob la ilgili bişi..
Bu iki kişi kendi çalsın kendi oynasın...[/QUOTE]
Siz bu forumda okunan kişilerden birisiniz.
Bir iki kişiye kızıp küsmek size yakışırmı ?
-
[QUOTE=traderx;76664]kötü birşey yazmıyorum küfür yok hakaret yok, yazdıklarım siliniyor, ne biçim bir toplum olmuşuz hayret.[/QUOTE]
sn traderx tartışma yaratıyorsunuz daha ne yapıcaksınız .dng ben siliyorum
-
Buralardan full kısa açılır ama yemiyo işte:) yinede kısa avantajlı, kaldıracı düşük tutup kısa kalmak avantajlı, saygılar.
-
[QUOTE=hilm;76667]Siz bu forumda okunan kişilerden birisiniz.
Bir iki kişiye kızıp küsmek size yakışırmı ?[/QUOTE]
Sayın Hilm
Baksanıza adam gibi seanstan bilgi verenler batıyo baksanıza.. Bizim ne haddimize o zaman yazı yazmak...
-
[QUOTE=bull market;76670]Buralardan full kısa açılır ama yemiyo işte:) yinede kısa avantajlı, kaldıracı düşük tutup kısa kalmak avantajlı, saygılar.[/QUOTE]
ben 1/10 kısaya cesaret edebildim.:)) sat sinyali gelmeden fullemek tehlikeli..
-
[QUOTE=SEYYAH;76661]VOBIX ne diyorsun APS değişimine?
fiyatlar yukarı-hacim yukarı-APS feci şekilde azalmış (-9.000 civarı görüyorum)
teşekkürler,[/QUOTE]
Geçen Cuma günü bir ara 17 000 artı idi.
-
[QUOTE=jerfin;76673]ben 1/10 kısaya cesaret edebildim.:)) sat sinyali gelmeden fullemek tehlikeli..[/QUOTE]
Evet olabilir jerfin, cesaret işi işte, ama yarın belli olacak, saygılar.
-
Aslında bu tip forumlarda benim yazımı şu okumasın diye bi tuş olacak herkes memnun olacak.Moderatörlere önerimdir.
-
[quote=catedral;76672]Sayın Hilm
Baksanıza adam gibi seanstan bilgi verenler batıyo baksanıza.. Bizim ne haddimize o zaman yazı yazmak...[/quote]
Sn catedral biz sizi takip etmek için gelmiştik?
-
[QUOTE=traderx;76671]bu hiddet niye anlamıyorum dedimki, üslup önemli bana öğretmencilik oynuyor ,
tanımam etmem bu şahsı bu ne samimiyet.
2. dediğimde takip edemiyorum saniyeye bir mesaj geliyor,
bu linç niye, yalakalık niye kardeşim hayret birşey biraz delikanlı olun doğruyu başkasına yalanacam diye esirgemeyin, mordaka hak verdim delikanlı gibi insanca kırıcı olmadan ifade ettim, benim gibi olabilecek olan yokm, duruma bakınca yok.[/QUOTE]
sn. traderx, forumda işi büyütmek yerine yazılarından rahatsız olduğunuz kişiyi engelleseniz ve sizi rahatsız eden yazılarını görmeseniz, herşey bitmiş olacak. Zaten ortada bir hakaret yok.
-
[QUOTE=AMON RA;76677]Aslında bu tip forumlarda benim yazımı şu okumasın diye bi tuş olacak herkes memnun olacak.Moderatörlere önerimdir.[/QUOTE]
o tuştan var ama tersi :) şunun yazısını okumak istemiyorum der block yapar biter
-
üzüldüm bu forumda bu kadar samimiyetsizlik, menfaatçiilik olduğuna
madem gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi düşünüyor şapkamıda alır giderim.
zaten hep öyle olmuştur forumlarda, bir grup oluşur o grup, doğru veya yanlış her zaman
haklıdır, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı.
-
33975 tam bollinger sınırı ustuu ucurur altı kötü :)
-
sn mersiyke destege geldim mumkunse tartısma topiginden devam edilse daha iyi olur
piyasaya odaklanın bence
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url]