[quote=SEYYAH;173518]la bu GFC GENERAL ne poh yiyor? alıyor geri veriyor hemen veriyor hemen geri alıyor?
sapık mıdır nedir arkadaş?[/quote]
iki gündür marbas vari işlemler yapıyor..
Printable View
[quote=SEYYAH;173518]la bu GFC GENERAL ne poh yiyor? alıyor geri veriyor hemen veriyor hemen geri alıyor?
sapık mıdır nedir arkadaş?[/quote]
iki gündür marbas vari işlemler yapıyor..
[QUOTE=küçük_k;173502]en iyisi SONME alıp eyretmekmiş.. uleee 1e 40 verdi nerdeyse...[/QUOTE]
Tam bir yıl önce 0,27 imiş şimdi 8,95 .dng
la histem şiddetle kapa deyor haaaa
Şimdi buranın 600 lerin altı, 61 e kadar boş temiz pak, ancak düşüşten emin olmak ılazım, bununda en guzeli trder ler içün düşerken dipten karşı koyuş, bunlar hale zevişiyorlar çünkü, DDT hariç, onda %4 düş ve geri al olabilir, sonra gene paldır küldür, bööle işte,....malesf ne yazıkki, pis işler, hep iki teker dışarıda, madem hergün piyasa var, başındaysan her gün kazan kardeşim, portakal satar gibi, o pazardan bu pazara, bu anlamda trend ssorgulanabilir, hep düşündüğümüz çelşkiler, birini seç sabit yap, iş buradan başlıyor, gerisi traş, ben şunu yazarken bilem, tv de adam ordan bakınca buradan bakınca,olabilir e bilir, felan fıstık dedi, ya al 30 lira kar et ver beğenmiyormusun, şu trend ayağına, 20000 puvan aldım, geri verdim jani kalmıştı o da verdi, 15000 aldım geri verdim, bir yol tuttur yürü, yterki yürü çizgi olsun, yapabilene büyük nimet bu vop neyin,
yine 63 bin üstünemi gidecek bu ne ?
epeydir böyle stres olmamıştım..
[quote=YAVUZHAN;173523]yine 63 bin üstünemi gidecek bu ne ?
epeydir böyle stres olmamıştım..[/quote]
ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::
bence pamığın long yapmasını bekliyorlar :)
[quote=VOBiX;173520]Tam bir yıl önce 0,27 imiş şimdi 8,95 .dng[/quote]
bizim memleketin senedi ama tek lotumuz yoktu :)
patronda oyuncudur aynı zamanda,ilgilenir tahtasıyla..
[quote=Astatin;173524]ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::[/quote]
patron tik oluştu bende dünden beri biri gelip 4 kademe kazıyınca stres basıyor :)
sigara açılımı yapıp yasağı deldim vallahi bugün bankada..
püfür püfür gidiyorum,çay tabağını küllük yaptım :::
Yatay hala devam ediyor abke momu bırakmıyor ağa, dibe vermiyor, pezemek shrt için çalışıyor olabilir, ddt sonucu sızmış, arayada daşeron alırlarsa (s&p) neyin, karbon kağıdı koyup, iki haftada bir, yemeklerden sonra,
hımmmmm..bende huylanmaya başladım
10 luk grafta kırmızı çizgiden yer kalmadı, altı tertemiz pak 61 e kadar, adam alenen sağ gösteriyor, bunun solu kuvvetli,.....