-
[quote=Astatin;173513]deşme yaramı... 1 iken fısıltı gazetesi bunu xx yapacaklar dedi...niye dedim..daha açıklanmamış bomba gibi gelişmeler olcakmış koza gibi olcakmış falan dediler...hadi lem dedim ama şekil olsun diye 3000 dene aldım...4 kademe üste sattım...üwwww[/quote]
way beee 0.30dan 1 lot almıtım.. .60 satınca sevinmiştim... 1 lot bile 8000 tl bırakacakmış..
-
dünden beri sistemde ,bende kısadayız..agresif hareket olmazsa geceye kısa..
nıkke %2.5 artının düzeltmesini yapsın..dtp kapansın..dow -200 puan olsun..
vob -2.000 açsın..
-
-
[quote=Astatin;173529]hımmmmm..bende huylanmaya başladım[/quote]
benden pas kapandım 750 den..
ayarımı kaçırdılar :confused:
-
[quote=Astatin;173525]bence pamığın long yapmasını bekliyorlar :)[/quote]
konuşmuyorum seninle...muhatap olmayalım...
diğer yandan beklemelerine gerek yok histemim LONG la deyordu zaten 62 buçuktan...ama prensip gereği FLAT kalacağım...
-
Puvan 2600 dolar lönk devam ara bölgeye girmiyorum, en son hatamı 58100 gördüğüm halde long yapmamakla yaptım, malum 65 oldu, biz sağ omuz sayıyorduk yukarıdan, benim tek farkım, 2. omuza inanmam oldu, 1000 point yırttım o sayede, 1.obo da takla olan çoktu oysa,
-
şimdi benim bölgeye geliyor, kaçmayacam,
-
925 flay **....625 pıvan bereket versin
-
ne biçim piyasa bu....çart 8 kademe hareket oluyor..
-
[quote=security;173538]şimdi benim bölgeye geliyor, kaçmayacam,[/quote]
ilk temas 63 den oldu,
-
ve flat verdim emaneti banane, ağa olurken baamı sordu verin sopayı buna, bunlar garantili yer oraya geldimi tükeniyor o, 4 tl portakalı ver 20 den 25 den,
-
[QUOTE=Astatin;173524]ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::[/QUOTE]
Tavuk mavuk 63050 gördü .dng