şimdi gene gelir bi daha bi daha, sabahta tersini yaptım, bu taki beni biçak gibi kesene kadar devam edecek, o zamanda onun dediğini yapacam, şimdi şartlar böyle, ben nazlıyım o isterik, kudurmuş gibin,.....
Printable View
şimdi gene gelir bi daha bi daha, sabahta tersini yaptım, bu taki beni biçak gibi kesene kadar devam edecek, o zamanda onun dediğini yapacam, şimdi şartlar böyle, ben nazlıyım o isterik, kudurmuş gibin,.....
iyi hoşda %0.36 eksi..dtp kapanış strsi için az beee
[quote=SEYYAH;173536]konuşmuyorum seninle...muhatap olmayalım...
diğer yandan beklemelerine gerek yok histemim LONG la deyordu zaten 62 buçuktan...ama prensip gereği FLAT kalacağım...[/quote]
bende senle küs o zaman...üüü
la prensibin flat kalmaksa ne işin var vobda:D:D
üüüüüüüüüü yurotolar ve golda bak..geberişka
deli gibi garanti alıyorlar peze..ler..
[quote=Astatin;173546]bende senle küs o zaman...üüü
la prensibin flat kalmaksa ne işin var vobda:D:D[/quote]
la arhadaşım anlamıyon nu? böön beyle...ne risk alcam abicim DTP nin derdi beni gerdi niye olsun?
piyasa kaçtı mı göçtü mü? yoook aynı yerde dolanıp duruyor sabahtan beri...trend var mı? yoh...
ayrıyetten yeni trade tarzım şu olcak güniçi işini gör ununu ele ahşam eleğini as evin yolunu tut...FLAT kal sen sağ ben selamet...
bir süre beyle bu süreçi başarıylan geçersem onnan sonna eski günlerdeki gibi GAP TRADING başlayacak...
anadın nı?
[quote=elstock;173548]deli gibi garanti alıyorlar peze..ler..[/quote]
tek başına endeks oldu garanti 2 yıldır..
dxy 76.60....aldı baya,ve vob vermio,bırakmıo....çıkmam malımı diyo babalar...izliorum...
Para girisi 23 e cıktı abiler,garantideki alıslar citiye ait..kesin partinin kapanmamasına oynuyorlar..
Şİmdi yukarısı 63600 aşağısı, 62500, net gözüküyor flu deel, bu 1000 pvan ara bolge, risk bölgesi, onun bolgesi, istife devam ediyor, duvarcı ustası gibi tuğla diziyor mubarek,
ohh be flat ne rahat
akp gibi hükümet partisi bile 1 oyla paçayı yırtdı...
bana göre dtp nin şansı yok...