[quote=Astatin;173554]ohh be flat ne rahat[/quote]
hahahahahah...
lem FLAT kalcaksan VOB ta ne işin var? :::
Printable View
[quote=Astatin;173554]ohh be flat ne rahat[/quote]
hahahahahah...
lem FLAT kalcaksan VOB ta ne işin var? :::
Puvan 2970, dolare lönkler çalışıyor arasırada ağanında dadına bakıyorum olmuş yerelerden
[QUOTE=enorton;173508]MS de işlemleri excele nasıl dökerim ??[/QUOTE]
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4514/adszwg.jpg[/IMG]
Arkadaşlar MS de bu işlemleri excele dökmenin bir yöntemi var mıdır??
parti kapanır dj %1 eksi kapatırsa -1200 en az
parti kapanmaz dj iyi arı yaparsa +1200 en az
parti kapanmaz dj %1 eksi kapatırsa bence yine eksi açar
parti kapanır dj %1 artı kapatırsa hafif eksi açar...
way**......3/4 olasılık şort diyor :) ehuheue
[quote=SEYYAH;173556]hahahahahah...
lem FLAT kalcaksan VOB ta ne işin var? :::[/quote]
FLAT benim prensibim değil.lelele.lelele senin prensibinmiş..eyle dedinya:..::..:
küsüüüüüü
eur / usd çok kötü satış yedi..
1,485 üzeri çok zor bir süre..
Arkadaşlar matrikste futuralar açıldımı bende dow futura su an 10446 veri geliyor rakamlar değişiyor sizde nasıl
ula sanki, şortculara poz kapattırıyor bu pala..fiyat sıkışık bantta ve hafif yukarı ---apsd -5000...VOBIX ne diyon apsd ye
[quote=abka;173555]akp gibi hükümet partisi bile 1 oyla paçayı yırtdı...
bana göre dtp nin şansı yok...[/quote]
akp kapansa sokaklarda molotoflar şunnar bunnar atılmazdı? kim atacak? fatih çarşamba dakiler mi? cüppelinin tayfası mı?
ama DTP kapanırsa ortalık karışır...ha korkan mı var? yok ateş olsa cürümü kadar yer yakar bunnar...
keşke kapatılsa seyreyle cümbüşü onnan sonna :D
şu an DTP ve onların çulsuz çapulsuz takımına karşı halkımız bişey yapmış değil.yani işi polis molis, jandarma şu bu şeklinde geçiştiriyoruk...halk sokağa inerse abi bu dtp nin çapulcuları kaçacak delik arar...
hahahahahah [B]mice and men[/B] durumu yani hahahahahahahah!
[quote=oguzhan;173562]Arkadaşlar matrikste futuralar açıldımı bende dow futura su an 10446 veri geliyor rakamlar değişiyor sizde nasıl[/quote]
gecikmeli geliyor..
Kararım flt yönünde olacak, bu ddt uzadıkçabenim py çalışacak, bıçak o çünküm, doğrama onla yapılacak, eğr kapatılmazsa taşeron bile alabilirler araya son bölüm çünkü ve ımf yok, yok kapatılırsa bu defa kur yükselir ve ımf gündeme gelir, yani kur yükselir imf olur kur düşer borsa olur, biçim ddt yle olacak,
dünya dolara gelmeye başladı...dxy kafasını kaldırdı güzel...ve bunlar hala malda borsalarda bırakmıolar...
şimdi bi taraftaki parayı çıkartacak ama hangi taraftakini..ben bu güçlü dolara gelişin kısa süreceğini sanmıyorum...