[quote=bull market;313198]Nereye kadar yükselir? shortları oradan yapalımda uğraşmayalım diyorum a.kaya:).brv[/quote]
neden şortta ısrar ediyosun bull kardeş trend nereye akarsa sende oraya aksana :( :o
Printable View
[quote=bull market;313198]Nereye kadar yükselir? shortları oradan yapalımda uğraşmayalım diyorum a.kaya:).brv[/quote]
neden şortta ısrar ediyosun bull kardeş trend nereye akarsa sende oraya aksana :( :o
[quote=a.kaya;313213]neden şortta ısrar ediyosun bull kardeş trend nereye akarsa sende oraya aksana :( :o[/quote]
Aynen öyle düşünüyorum Kaya Patron... +. +. +.
Klasik KY çarpılmalarından kurtulmanın yolu yükselen grafiği shortlamaya çalışmaktan, düşen grafiği long'lamaya çalışmaktan vazgeçmekte bence... :))) Bırak piyasa önce tahmin ettiğin yöne hareket etmeye başlasın, biraz geç gir, zararı olmaz faydası olur... :)
alın uşağlar...alın canlarım...hepinize yetecek kadar mal var... :D
[QUOTE=a.kaya;313213]neden şortta ısrar ediyosun bull kardeş trend nereye akarsa sende oraya aksana :( :o[/QUOTE]
Kısa periyodlarda trend şimdi yukarı ama günlükte sinyal aşağıya akıyor diyor
Şimdi hangi akıma uymalı? aylık halen yukarı akıyor gözüküyor mesela:confused:
Ahada buraya yazıyrum.
Yarın 84300 görürüz:)
tam yerindeyiz indikte yeşil çizgiyi kırarsak sertleşir çıkış daire içi önemli yerler bence
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/2481.jpg[/img][/url]
bana göre esas sıkıntı olabilecek yer 86900 bb orta noktası
[quote=bull market;313222]Ahada buraya yazıyrum.
Yarın 84300 görürüz:)[/quote]
hiç böyle deme bence :o böyle lafları fena yediriyor piyasa
GBPUSD longgg... Dayanamadım yine bulaştım... Bu paritenin gizli bir büyüsü var beni çekiyo resmen.... :..:
astipat ses ver :)
60 lıkta ki grafikte o yeşil çizgi var ya onun üstüne atarsa tutarım bu longu taki o yeşilin altına tekrar dönene kadar ama bi risk varki buraya çarpar dönebilirde dikkat etmeli
[QUOTE=a.kaya;313230]hiç böyle deme bence :o böyle lafları fena yediriyor piyasa[/QUOTE]
Piyasadaysan yersin tabiii:..::..:
Ama şu anda benim gibi flat olupda konuşuyorsan yemezsin.dng
Akşama short kalmak var dedim ya+.