[QUOTE=selçuklu;76383]cuma açtığım uzunlarla devam ediyorum longcover ve short açma yeresi .. 5 dk sat sinyali olacak ... .boks. .boks. .boks. .. ralli ralli ralli ....[/QUOTE]
31175 maliyet uzun devam .. .boks. .boks. .boks.
Printable View
[QUOTE=selçuklu;76383]cuma açtığım uzunlarla devam ediyorum longcover ve short açma yeresi .. 5 dk sat sinyali olacak ... .boks. .boks. .boks. .. ralli ralli ralli ....[/QUOTE]
31175 maliyet uzun devam .. .boks. .boks. .boks.
akşama kadar trenden attılar milleti .. geceyede long devam .. sazanlığın luzumu yok .. hehe
birsey diycem sn maşuk cok guzel birsey yakalamış rica etsem tekrar gonderse sn mozkan sayın serenin yazmadıgı bir yazıyla tartısmayı baslatmıs gozukuyor.
[QUOTE=abka;76646]eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...[/QUOTE]
[QUOTE=abka;76612]kanımca bu imf işi gece açıklanacak..yoksa bu kadar gözükaralık nasıl açıklanır ki... bugün 34.000 yakın yerlerden kapatıp,yarın sert bir ralli ile iş bitecek gibi..[/QUOTE] bu imf nin ayak sesleri...2001 yılı 26-28 nisana bakın..
dow future 8100 ...78xx belirsiz yeresinden kurtuldu dikat olun..
vobda sabah graftaki X potans oldu hedef geldik
güniçi en yüksekten kapanacaktır bence .. hehe
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
VOBiX Nickli Üyeden Alıntı
Yani göstere göstere herkese uzundan para yedirecekler
Alıntı:
mozkan Nickli Üyeden Alıntı
göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın
Alıntı:
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı
kim göstere göstere demiş.iyi oku...
Alıntı:
catedral Nickli Üyeden Alıntı
Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,
[COLOR="Red"]Kimin söylediği mühim olmamakla birlkte[/COLOR], sn. seren I haksız yere suçlandı.
sabah da yazmıştım.. bu gece dow dan show bekliyorummm:))
[QUOTE=jerfin;76691]sabah da yazmıştım.. bu gece dow dan show bekliyorummm:))[/QUOTE]
Boga sov mu, ayi sov mu, karisik mi?:)
34400 makul hedefti ve geldii
graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/4064/hexen2ff3.png[/IMG]
[quote=Nohamura;76683]sn mersiyke destege geldim mumkunse tartısma topiginden devam edilse daha iyi olur
piyasaya odaklanın bence
[URL]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/URL][/quote]
Niyeki?
Bence piyasaya destek verip mersiyk'ya odaklanalım:..::..:
(bakın şu hasta halimle ortamı yumuşatmaya çalşıyorum!!! sert halimi görmeyin derim :()
[QUOTE=thracian;76692]Boga sov mu, ayi sov mu, karisik mi?:)[/QUOTE]
tabiki boğa show.. yoksa çöküş derdim dimi:D
SEREN e satasan serenin topike baksın .. seren tecrubesi cok degerli
güzel gündü herkes kazanmıştır inşallah ...
Arkadaşlar son 10 dakikada sistemlerde bir arıza meydana gelmiş aldığım kontratı satamadım aracaı kurum izmirden kaynaklı bir arıza olduğunu söyledi. Dolayısıyla geceye long girmiş oldum. hayırlısı bakalım.
[quote=hexen;76694]graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
[B]yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor[/B][/quote]
hexen abi,
sence bu yavaş hareket eden traders nerede SHORT yapmıştı?
bu yavaş hareket eden traders bu düşüşüte (38.250/30.650) para kazandı mı sence?
ne dersin?
teşekkürler,
[QUOTE=SEYYAH;76701]hexen abi,
sence bu yavaş hareket eden traders nerede SHORT yapmıştı?
bu yavaş hareket eden traders bu düşüşüte (38.250/30.650) para kazandı mı sence?
ne dersin?
teşekkürler,[/QUOTE]
cok az etiler onlar en son 2hafta geride 34500 yeresine yukselmede short fırsat etiler sonra ayın 15-19 arası sacma harkette short ac kapa malyet dusurdu onlar
[QUOTE=hexen;76697]SEREN e satasan serenin topike baksın .. seren tecrubesi cok degerli[/QUOTE]
Ama işte bilgili adamı savununca yalaka diyolar sevili babam:..:
[QUOTE=catedral;76704]Ama işte bilgili adamı savununca yalaka diyolar sevili babam:..:[/QUOTE]
sn SEREN topic açmış paylaşımda bulunuyor .. yaptığı iş paylaşım .. bu nedenle başımızın üstünde yeri var ...
[QUOTE=hexen;76694]graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/4064/hexen2ff3.png[/IMG][/QUOTE]
hexen baba sen x hedefini verince dedim babanın dedigi yere gitmeden dururmu bu vob ama nefsime hakım olamadım erken kapadım ozur dilerım :o
onumuze ısık tuttugun tesekkurler babacım .brv
Hatta catedral kendini feda etti SEREN I ı transfer edebilmek için. Bırakın paylaşım yapan yazsın kimse küsmesin, yoksa forum beğenmediğiniz kişilere kalacak. Küresel ısınam olmasın, katliamlara ve işgallere son verilsin. Anadolu parsını geri istiyoruz.
Şimdi sadece bu konuya bakanalr SEREN I da kim demiş olabilir yeni gelen birini daha iyi tanımak için profilindne gönderdiği mesajalra bakınız o zmana daha açık görünecektir niyeti.
evet beklenilen oldu, 1456 üstü nasdaq kapanış haberciydi. sabahta bu bir haftanın ayın 4 üne kadar olumlu olacağını belirttim.
sabah future ı görünce tuzak demiştim.
jelibon yanılmaz, dibi tepeyi yakalar, kısa düşünülemezdi. ekrandan kaçtım sabahtan beri.
sevgiler.
sn mozkana karsı aynı sekilde satasma gerceklesse yine aynı sekilde savunmaya gecilirdi ama satasmayı sn mozkana yakıstıramadım dorusu :( bundan sonra tartısma topiginden devam edilirse cok sevinirim
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url]
[QUOTE=Vob Trader;76551]cumadan 31 malietli longlarla tek işlemsiz devam[/QUOTE]
güzel, tebrikler Sevgili Vob Trader.
Hasta çıktı gittim, o sırada vob 33150 civarında idi
Döndüğümde daha da yukarıya götürdüğünüzü götürdüm.
Şu nöbet günlerime hasta oluyorum çoğunlukla aşağıya yada yukarıya sert hareketler oluyor.
VOB saatlikler aşırı alım seviyesinde.
VOB günlük daha yeni toparlıyor.
Spotta kısa vadeli 26400'de ve uzun vadede 26650 civarında direnç gözüküyor.
Destek kısa vade 24375 de uzun vade 19700 civarında
Sayın Seren ve diğer arkadaşlar yazılarınızın devamını bekliyoruz.
tam ne oldu ne bitti anlamadım ya, öğlenden sonra yoktum.
ama olur böyle şeyler deyip geçmek lazım, herkes devam etmeli. kimse küsmemeli.
farkındaysanız bu site hiç yanılmıyor bu aralar.
sevgiler.
sp ilk direnç 850. bugün üstünde kapanış bekliyoırum.
aralar yakar, önceden denmişti.
durup düşünme yeri dow 88xx. (adamı kanırtır)
ilk durak 8500-8600 arası.
sevgiler.
[QUOTE=mersiyk;76706]hexen baba sen x hedefini verince dedim babanın dedigi yere gitmeden dururmu bu vob ama nefsime hakım olamadım erken kapadım ozur dilerım :o
onumuze ısık tuttugun tesekkurler babacım .brv[/QUOTE]
Hexen baba formunda. Tebrikler.
sn. yönetici, üyeliğimin iptali için gerekeni yapabilir misiniz, saygılar.
Seansdan erken cikmak zorunda kaldim (ogle gibi) simdi geldim..
XU30 da en yakin vade 34.000 Kapatmis.
Iyiki seans izlemedim, geceye LONG girdim bu sayede.. :)
Cok ii oldu bu yahu! :D
[QUOTE=mozkan;76718]sn. yönetici, üyeliğimin iptali için gerekeni yapabilir misiniz, saygılar.[/QUOTE]
Sevgili Mozkan,
bu tip şeyler oluyor hayatta, bakın bizde geçen hafta tartışma yaşadık, giderseniz bizim için kayıp olur. lütfen devam.
sevgiler.
bu CITI nin fazla ömrü yok gibi.55 lerden 3,5 lara düşmüş.sıfıra bişey kalmamış.
RBS 1 CITI 2
altın beklenilen gibi son hamlelerini yapıyor (kısa vadeli), düşüncem endeks yükselirken altın artmayacak.
oradan çıkan hisselere girecek.
kar satışı kısa vadeli gelecek (%6-7 gibi) ancak alım fırsatıdır.
ama hep destek bulacak. orta vade hedef 1000 in üstüdür.
sevgiler.
ftse noktası noktasına dirençte. 4200.
ancak diğerlerine göre relatif güçsüzlük devam ediyor. ancak bundan sonra öyle olacak anlamına gelmiyor.
4420 üzerinde ise rahatlama.
sevgiler.
Cuma öğleden sonra al veren sistemim hala longta. Sat sinyali gelmedi fakat tamamını realize ettim gün sonunda. Kalanlara bol kazançlar.
Boylesine sert cikisin duzeltmesi nasil olur acaba??
Merak etmeye basladim simdiden hehehe..
Gercekten de iyi ki seansda degilmisim.
bahsedilen B yükselişin B düşüşünün bittiği kesin olarak görülüyor şu an. ekran yanıltma ihtimali her zaman vardır. buna karşın 8100 altı no tradedir.
Sıra B yükselişin C yükselişinde. B ler bu şekil volatil ve şaşırtıcı ve yanıltıcıdır sabah bahsedilmişti.
C yükselişte burada 3 tip senaryo var, ancak bunların hepsini anlatmayacağım.
ancak önemli nokta 9088 ve tranport endeksteki 0cak 6 üstünün de üstü dow teoride al verir.
tıpkı 8100-7865 gibi 9000-9600 no trade bölgedir. buralarda nasıl hep short düşünürseniz oralarda da hep long düşünürsünüz.
aralarda kalmayınız. ralli bitince oluşacak senaryo sonra bahsedilecektir, tabii ki önceden bahsedilecektir.
sevgiler.
[QUOTE=bikmisbroker;76726]Boylesine sert cikisin duzeltmesi nasil olur acaba??
Merak etmeye basladim simdiden hehehe..
Gercekten de iyi ki seansda degilmisim.[/QUOTE]
bu tip sert çıkışların düzeltmesi alım fırsatı olur ancak iyi yerden alabilene.
sevgiler.