iyi tatiller,iyi akşamlar cümleten..
Printable View
iyi tatiller,iyi akşamlar cümleten..
[quote=Astatin;173597]hımmm..apkada filatlamışş kaldı emortım ve ben kısa...eylemi...[/quote]
ve cani
[quote=security;173589]Araya getirdi bıraktı, anayasa mahkemesiuzadıkça yataya devam, onlarda neyi bekliyorlar acaba, ulan kime sorsan kapatılsın der, bi puştluk var, mallar teslimttaysa süre uzar, he tamam abi hazırız diyene kadar, ulan hepten paronayak olduk be,[/quote]
Tusiad ikide bir IMF ye gerk kalmadı diyor, hazırız bu mu demek yoğusam,
resmen sunu söylüyordu....
ULA SLOW LONGCU SAKIN MALDAN ÇIKMA.....
[quote=jani;173601]resmen sunu söylüyordu....
ULA SLOW LONGCU SAKIN MALDAN ÇIKMA.....[/quote]
ve fast shortcuya da: kapasana lem şortlarını bak uçacak bu ha....diyordu.lelele
[quote=SEYYAH;173586]APSD a bakın be yuh bende mi yanlış yoksa?
-7.572...
bu ne la?[/quote]
Abi harbiden bu ne yaa?trend donusu mu acaba?bence parti kapatma davası bu haftasonu acıklanmıyacak,gelecek hafta sonuna erteleneccek gibi..
[quote=jani;173601]resmen sunu söylüyordu....
ULA SLOW LONGCU SAKIN MALDAN ÇIKMA.....[/quote]
tuttum wallahi tuttum sana yeminlen tuttum,güven bana diyordu...
AHmet ALtan bile kabul etmiş ve lanetlemiş...amma hükü de hala "net değil" diyenler var
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1172613&Date=11.12.2009&b=Tokat[/URL] saldirisini ustlenen PKKya Ahmet Altandan carpici yorum
PARTİNİN KAPANMASI ÇOK ÖNEMLİ DEGİL....
önemli olan şu....milletvekillerinin bi kısmının yasaklanması...ve digerlerinin istifa etmesi hali....BU BİR FELAKETTİR....
BU ARA SEÇİMİ GETİRİR....çogunluk güneydoguda bu vekillerin....
ara seçimde...silme geri gelirlerse....bu TÜRKİYEYİ ZORA SOKAR...İŞ HALKA GEÇMİŞ OLUR....
[quote=jani;173606]PARTİNİN KAPANMASI ÇOK ÖNEMLİ DEGİL....
önemli olan şu....milletvekillerinin bi kısmının yasaklanması...ve digerlerinin istifa etmesi hali....BU BİR FELAKETTİR....
BU ARA SEÇİMİ GETİRİR....çogunluk güneydoguda bu vekillerin....
ara seçimde...silme geri gelirlerse....bu TÜRKİYEYİ ZORA SOKAR...İŞ HALKA GEÇMİŞ OLUR....[/quote]
istifa etseler ne olacak ki istifalarının kabulü için 276 milletvekilinin onayı gerekiyor kabul etmezler ara seçim felan da olmaz.
[quote=juliano;173607]istifa etseler ne olacak ki istifalarının kabulü için 276 milletvekilinin onayı gerekiyor kabul etmezler ara seçim felan da olmaz.[/quote]
BUNDA HAKLISIN JULİANO...
emme bardak kırıldımı....iş bitmiştir....
bu siyasi krize dönüşürkü...buda AKP den topyekun kurtulmamıza vesile olur....tabiii fethullah hocam ve amerikalı ekibi bi çözüm üretir...vardırda....
kürtlerin her aşiret reisi sıhg....
seyh demek hazreti muhammedin soyundan gelme demektir....bildigim kadarıyla onlar araptı....garip bi durum yani...bizim sunni islam muhtesem yani....kulp üstüne kulp takmış...kimse kulpları çözemiyor....
bir barzani bulurlar bize....ılımlı işlam bi seyhg....
Açıklama geliyormuş birazdan...