[QUOTE=QUEEN;173660]yengem..şu bizim adrina limamı..eniştene versin mikasayı:D:D:D[/QUOTE]
Anjo yawf öğrenemedin mi daha?
Printable View
[QUOTE=QUEEN;173660]yengem..şu bizim adrina limamı..eniştene versin mikasayı:D:D:D[/QUOTE]
Anjo yawf öğrenemedin mi daha?
[quote=QUEEN;173660]yengem..şu bizim adrina limamı..eniştene versin mikasayı:D:D:D[/quote]
yok kız adriana deeel..ANgelina Coli...Aslında Adriana olacaktı ama çok muhafazakar o, en azından angelina ya göre:D:D:D
ayıp gız ayıp.dng.dng
[quote=SEYYAH;173659]la manyak sevindim haaa...
bi de bunnarı taksimde sallandırsaydık be...çekirdek çitlerken seyrederdik....hahahahahahah.....[/quote]
Hocam kürtlerle sorunumuz yok, biz çocukken türk kürt demezdik özen gösterilirdi, alevi sünni demezdik özen gösterirdik, Türkiye derdik, hep beraber andımızı okurduk, bu müsebeti başımıza saranlar bu kürtlerin iş birlikçi feodal beyleri ve yerli iş birlikçiler,
[IMG]http://i49.tinypic.com/ffd7bt.png[/IMG]
sistem gapleri bilemeyebiliyor...
[quote=QUEEN;173666][IMG]http://i49.tinypic.com/ffd7bt.png[/IMG]
sistem gapleri bilemeyebiliyor...[/quote]
Gız bu ne çingene bohçası gibi...>< gibi koşulların münasip olanlarını cross a çevirde her barda ok çıkmasın..sadece poz değişimlerinde ok çıksın...temiz olsun, sade olsaun, süt gibi olsun grafikler....dombili küfte
[QUOTE=Astatin;173668]Gız bu ne çingene bohçası gibi...>< gibi koşulların münasip olanlarını cross a çevirde her barda ok çıkmasın..sadece poz değişimlerinde ok çıksın...temiz olsun, sade olsaun, süt gibi olsun grafikler....dombili küfte[/QUOTE]
nasıl olcak anlat bi hele..bu hale getirene o kadar gece uğraştım..güzel ama hızlı trader için..
[quote=QUEEN;173669]nasıl olcak anlat bi hele..bu hale getirene o kadar gece uğraştım..güzel ama hızlı trader için..[/quote]
nassıll olacağını demem için formülü görmem lazım:..::..::..: ama ind,keytiv bir şeyler diyeyim sana...expert advisorda ..Misal AL koşulun;
AL: RSI(14)>40
ise, bu koşul sağlandığı sürece yani RSI in 40 dan büyük olduğu her barda ok çıkar... Amma bunu Cross(RSI(14),40) diye yazarsan sadece RSI nın 40 ı yukarı kestiği barda çıkar...
Daha kolay yolu, system tester'da çalışmak :) System tester zaten kendisi sadece pozisyon değişiminin olduğu barda ok çıkarır. Yani örnekteki > lede çalışsan cross lada çalışsan system tester çingene bohçası yapmaz..:..::..:
detaylı info için formülü görmem lazım..ama enişteden tırsıyorum:D:D:D
[QUOTE=QUEEN;173669]nasıl olcak anlat bi hele..bu hale getirene o kadar gece uğraştım..güzel ama hızlı trader için..[/QUOTE]
Sen al sat koşullarını yaz asti düzeltiversin sana .dng
MS için o işi crossusz halletim de mtxde olmuyor.
[QUOTE=Astatin;173670]nassıll olacağını demem için formülü görmem lazım:..::..::..: ama ind,keytiv bir şeyler diyeyim sana...expert advisorda ..Misal AL koşulun;
AL: RSI(14)>40
ise, bu koşul sağlandığı sürece yani RSI in 40 dan büyük olduğu her barda ok çıkar... Amma bunu Cross(RSI(14),40) diye yazarsan sadece RSI nın 40 ı yukarı kestiği barda çıkar...
Daha kolay yolu, system tester'da çalışmak :) System tester zaten kendisi sadece pozisyon değişiminin olduğu barda ok çıkarır. Yani örnekteki > lede çalışsan cross lada çalışsan system tester çingene bohçası yapmaz..:..::..:
detaylı info için formülü görmem lazım..ama enişteden tırsıyorum:D:D:D[/QUOTE]
bak verirdim sana formülü güzel kardeşim..ama bende eniştenden tırsıyorm..::::D:D
bu durumda belediye başkanlarının durumu ne oluyor ?
[quote=QUEEN;173672]bak verirdim sana formülü güzel kardeşim..ama bende eniştenden tırsıyorm..::::D:D[/quote]
:::::::::::: o zaman kendin uğraaşcaaannnn::::::::: çalışmak insanı özgürleştirir heheheheeheh...kolay gelsin::::::::: takıldığın yer olursa sor çekinme (ama enişte görmesin)... hatta önce pambığa sor... matriksde yeni adam, iyice kafayı yesin ehuheuehee...küs pambık
.brvcümleten iyi haftalar,.............lelele