oylama sonucu açıklanmadı galiba ?
Printable View
oylama sonucu açıklanmadı galiba ?
[QUOTE=YAVUZHAN;173673]bu durumda belediye başkanlarının durumu ne oluyor ?[/QUOTE]
istifa ederler yeni bir parti kurulana kadar bağımsız takılırlar
yabancılardan beklenen yorumlar...
bunların maaşlı sözde gazetecileride havlar durur artık köşelerinde ve tv lerde..
ASSOCIATED PRESS
Türk Anayasa Mahkemesi, Demokratik Toplum Partisi’ni PKK ile bağlantılarından ötürü kapattı. Mahkeme aynı zamanda ondan fazla parti üyesinin beş yıl boyunca diğer siyasi partilere katılmasını yasakladı ve DTP lideri Ahmet Türk dahil iki milletvekilini meclisten ihraç etti.
Verilen karar, PKK terörünü sonlandırmak için hükümetin Kürtlerle yürüttüğü uzlaşma çabalarını daha da güçleştirecek gibi gözüküyor.
REUTERS
Kapatma kararı, uzun yıllardır süren PKK sorununu sonlandırmak için gösterilen çabaları baltalayabilir.
[B][COLOR=red]Uzmanlar, mahkemenin verdiği kararın ülkedeki siyasi gerilimi artıracağını ve finans piyasaları tekrar açıldığında bir hassasiyet yaratabileceğini belirtti.[/COLOR][/B]AFP
[QUOTE=YAVUZHAN;173676]oylama sonucu açıklanmadı galiba ?[/QUOTE]
oybirliği dedielr işte. Hepsi kapatın ....leri demiş.
[quote=YAVUZHAN;173678]yabancılardan beklenen yorumlar...
bunların maaşlı sözde gazetecileride havlar durur artık köşelerinde ve tv lerde..
ASSOCIATED PRESS
Türk Anayasa Mahkemesi, Demokratik Toplum Partisi’ni PKK ile bağlantılarından ötürü kapattı. Mahkeme aynı zamanda ondan fazla parti üyesinin beş yıl boyunca diğer siyasi partilere katılmasını yasakladı ve DTP lideri Ahmet Türk dahil iki milletvekilini meclisten ihraç etti.
Verilen karar, PKK terörünü sonlandırmak için hükümetin Kürtlerle yürüttüğü uzlaşma çabalarını daha da güçleştirecek gibi gözüküyor.
REUTERS
Kapatma kararı, uzun yıllardır süren PKK sorununu sonlandırmak için gösterilen çabaları baltalayabilir.
[B][COLOR=red]Uzmanlar, mahkemenin verdiği kararın ülkedeki siyasi gerilimi artıracağını ve finans piyasaları tekrar açıldığında bir [SIZE=4][COLOR=black]hassasiyet[/COLOR][/SIZE] yaratabileceğini belirtti.[/COLOR][/B]AFP[/quote]
[B][COLOR=blue]Hassasiyeti en son 80 küsür yıl önce göstermiştik size..merak eden gelsin bir daha gösteririz....[/COLOR][/B]
[quote=VOBiX;173679]oybirliği dedielr işte. Hepsi kapatın ....leri demiş.[/quote]
11 / 0 sa helal olsun..
asti zamanın doluyor...
saat 23:59:59 da sana tanıdığım süre bitiyor...
başka şansın yok...
Ulem ne oluyo herkes bana süre tanıyo yaaa.. Ömrümün sonuna mı geldim, DTP miyim neyim hehehehehehe...Aman aman şakası bile rahatsız etti zihniyatımı...ehuheuuheue.. valla pambık, kusura kalma, şimdi bir Hopera ya gidiyorum, sonra 12 gibi evde olurum.... sonra ziftlenirim..sızarım.. yarın 12 gibi kalkarım... enişteye görünmeden PC de biraz çalışmam lazım... sonra malum ctesi akşamı, arkedaşlarla bulışcaz, akşam neşet ertaş konser kaydını izleyip sonra bir kez daha iyi-kötü,çirkin i izleyecez...sonra akşam da yine ziftlenecez...oooooo çok vakte ihtiyacım var benimmm...hevegudvikend..pazar günü heyvi metalmi dinlesek, tekno mu...ehuheuheuehe
[QUOTE=SEYYAH;173682]asti zamanın doluyor...
saat 23:59:59 da sana tanıdığım süre bitiyor...
başka şansın yok...[/QUOTE]
Abooow ne yapacaksın ki kafasına mı sıkacaksın.
Sen boşver mtxi mse devam.
[QUOTE=Astatin;173683]Ulem ne oluyo herkes bana süre tanıyo yaaa.. Ömrümün sonuna mı geldim, DTP miyim neyim hehehehehehe...Aman aman şakası bile rahatsız etti zihniyatımı...ehuheuuheue.. valla pambık, kusura kalma, şimdi bir Hopera ya gidiyorum, sonra 12 gibi evde olurum.... sonra ziftlenirim..sızarım.. yarın 12 gibi kalkarım... enişteye görünmeden PC de biraz çalışmam lazım... sonra malum ctesi akşamı, arkedaşlarla bulışcaz, akşam neşet ertaş konser kaydını izleyip sonra bir kez daha iyi-kötü,çirkin i izleyecez...sonra akşam da yine ziftlenecez...oooooo çok vakte ihtiyacım var benimmm...hevegudvikend[/QUOTE]
Asti vakit nakittir. Kaç milyon lira veriyon bir saate?.dng
bu arada yoğun saldırı ve tehditlerden ötürü bundan sonra gizli oturum açıcam..görünmeyecem...ehuhuehueheueueueeueeheueheeehehueue
Bu DTPnin malvarlığı hazineye aktarılacakmış. Bir kaç parti daha kapatsalar IMFe gerek kalmayacak gibi. Resmi gazetede akrar yayınlanamdna yürürlüğe girmiyor yabni aslında parti hala açık. bu esanda mal kaçırmasaalr bari.