yaw..kapatma gap yaparmı..dow aldı gidiyo..şort kalmışız yane..obakımdan..
Printable View
yaw..kapatma gap yaparmı..dow aldı gidiyo..şort kalmışız yane..obakımdan..
Her devrin adamı liboş Mehmet kararı beğenmedi... Türkiye'nin hayrına olmadı diyor...
[QUOTE=QUEEN;173688]yaw..kapatma gap yaparmı..dow aldı gidiyo..şort kalmışız yane..obakımdan..[/QUOTE]
bu saatte bizim iç dinamiğimizi yansıtabilecek tek etken fxteki usd/trl paritesi o da 1.503den .510lara çıktı en azından 63500 gibi açar gibiyiz şimdilik. Tabi pazartesi sabahına neler olur bilemem.
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]
[QUOTE=enorton;173689]Her devrin adamı liboş Mehemet kararı beğenmedi... Türkiye'nin hayrına olmadı diyor...[/QUOTE]
Senin avatar bugünmüydü? Bugünse kaçta?
[QUOTE=VOBiX;173690]bu saatte bizim iç dinamiğimizi yansıtabilecek tek etken fxteki usd/trl paritesi o da 1.503den .510lara çıktı en azından 63500 gibi açar gibiyiz şimdilik. Tbi pazartesi sabahına neler olur bilemem.[/QUOTE]
62500.dngheralde...:::
fdow fdax anlık çalışıyo bende şu anda..
[QUOTE=QUEEN;173692]62500.dngheralde...:::[/QUOTE]
Adamalr bir haftayı 63 binde gçriinde unuttuk diğer rakamalrı 62500 açarız şimdiki duruma göre.
62575 destek 63700 direnç. kırılım oalna akdar sistemleri çarparlar.
[quote=enorton;173558]
Arkadaşlar MS de bu işlemleri excele dökmenin bir yöntemi var mıdır??[/quote]
Eve yeni geldim... Mesajları geriden okuyorum, o yüzden benden önce cevap veren olduysa çift olacak.
O sayfada klavyeden CTRL+A yaparsan hepsini kopyalar. Excel'de de CTRL+V yap yapıştır. Kolonları koruyarak yapıştırır.
Karar da hayırlı olur umarım. Meydan bu kadar boş değilmiş demek ki... Aksi bir karar beni çok hayal kırıklığına uğratırdı...
Bu karardan sonra Pazartesi borsa ne yapar hiç bilemiyorum. Teknik analizin bittiği yer burası...
Şu hayri pıtırın değneğini bari alsak şortoz cortoz diyince şelale longoz uçuyos diyince de ralli olsa pelayı anca sıkıştırırız
[QUOTE=VOBiX;173691]Senin avatar bugünmüydü? Bugünse kaçta?[/QUOTE]
Bugün 22.45...
[QUOTE=Strategist;173695]Eve yeni geldim... Mesajları geriden okuyorum, o yüzden benden önce cevap veren olduysa çift olacak.
O sayfada klavyeden CTRL+A yaparsan hepsini kopyalar. Excel'de de CTRL+V yap yapıştır. Kolonları koruyarak yapıştırır.
Karar da hayırlı olur umarım. Meydan bu kadar boş değilmiş demek ki... Aksi bir karar beni çok hayal kırıklığına uğratırdı...
Bu karardan sonra Pazartesi borsa ne yapar hiç bilemiyorum. Teknik analizin bittiği yer burası...[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;173576]copy paste[/QUOTE]
çift olmamışm benimkini açıklamışsın .brv
[QUOTE=enorton;173697]Bugün 22.45...[/QUOTE]
sağoalsın o saatte evde olurum...