-
[quote=selçuklu;173769]o katı belediye yıkar ama .. sonra kat çıkmaya devam edecekler bence ... trend yukarı hala ... sarı bölge önem yeresi .. üçgen oluyo orda ..gol olabilr .. 70,XXX hedef yeresi tahminim ... ehueuhhhue :D
ahanda graf ..
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/986/adszym.png[/IMG][/quote]
Celcuki Hükümdar senin bu üçgeni ağa biraz işlerse güzel bir elmas çıkar şöle gratı fazla, tek taş neyin...... :::::::::::::::::::::::::::::::::
-
[quote=YAVUZHAN;173818]beklentiler oluşmaya başladımı arkadaşlar ?
nasıl başlarız haftaya ?[/quote]
Asyadan dolarla başlarız yavızım,.........uyk
-
[quote=QUEEN;173819]Berlusconiye yumruk atmışlar..hehehe..[/quote]
Takıldığı hatunun abisi yapmış, noluyore ulam demiş, :::
-
[quote=YAVUZHAN;173821]mibtel aşağı gab li açar o zaman :..:[/quote]
Nayır,piyasa otoriteyi sevmez,tokatlanması belkide hoşuna gider...:D
-
[quote=mur@t;173822]Sistem okları vobixin grafiği ile aynı yerde mi çıkıyor sende, bende değişik yerlerde çıktı da kontrol açısından soruyorum.[/quote]
5 dk lıktan türetilmiş 60 dk ile esas 60 dk grafta sinyaller farklı çıkabilir.benim bildiğim doğrusu 5 dklıktan türetilen 60 dklığı kullanmak.
-
nerde bu vobcular :)
Aralık ayının pasta grafigini atabilcek bi arkdas varmı ?
-
ya bir HP notebook almayı düşünüyorum yurtdışından ama klavye işine takıldım.bunlarda TÜRKÇE karakter olmuyor doğal olarak.nası yapıcaz? sıkıntılı olmaz mı?
ingilizce q kalvye kullanan var mı aranızda?
-
[QUOTE=SEYYAH;173827]5 dk lıktan türetilmiş 60 dk ile esas 60 dk grafta sinyaller farklı çıkabilir.benim bildiğim doğrusu 5 dklıktan türetilen 60 dklığı kullanmak.[/QUOTE]
Bendeki de 5 dk lıktan türetilen, fakat çok farklı, o yüzden sordum sende nasıl diye, aynı mı, farklı mı?
-
[quote=mur@t;173830]Bendeki de 5 dk lıktan türetilen, fakat çok farklı, o yüzden sordum sende nasıl diye, aynı mı, farklı mı?[/quote]
bende aynı...neden farklı çıkıyorki? ilginç...
-
[quote=SEYYAH;173831]bende aynı...neden farklı çıkıyorki? ilginç...[/quote]
vobix muhtermelen sistemde, 5 dakikalıktan türetilmiş olanı değil direk 60 dakkalığı kullanıyor zaten bildiğim kadarı ile 60 dakikalığın 5 dakikalıktan türetilmişe nazaran daha gerçekçi ve faydalı oldunu düşünüyor..
-
[QUOTE=mur@t;173822]Sistem okları vobixin grafiği ile aynı yerde mi çıkıyor sende, bende değişik yerlerde çıktı da kontrol açısından soruyorum.[/QUOTE]
Ardışık oklar çıkabilir ama satlardan sonra geln ilk al okları ile allardan sonra gleen ilk sat okalrı aynı yerde çıkmalı. X30YVADEnin saatlik grafiği üzerinde baktım. Metastocktur. Matriks değildir.
-
[QUOTE=SEYYAH;173829]ya bir HP notebook almayı düşünüyorum yurtdışından ama klavye işine takıldım.bunlarda TÜRKÇE karakter olmuyor doğal olarak.nası yapıcaz? sıkıntılı olmaz mı?
ingilizce q kalvye kullanan var mı aranızda?[/QUOTE]
SEYYAH notebook için stciklerlar var tuşun üstüne yapıştırıyorsun Türkçe Q klavye gösteriyor. Sistemi de saatin yanından Türkçe Q kalvyeye ayarladın mı sorun olmaz.
[url]http://www.notebookuzman.com/laptop-klavye-sticker-turkce-q-siyah-zemin-uzerine-beyaz-karakter.html[/url]