Günaydın Forumun Güzel İnsanları!
Printable View
Günaydın Forumun Güzel İnsanları!
günaydın bütün foruma..
herkese hayırlı ve aklıselim tradeler..
Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olması dilekleriyle herkeze hayırlı işler
böle saçmalık olmaz yaf hep aynı geyik..
hayırdır inşallah...
işte güzel bir ders daha :) sistem cuma 63300 al vermişti forumada yazdığım üzere...sonra baya bi haşırdatmalarına rağmen sat vermemişti... işte geldik kritik konuya: sisteme sahip olmak kadar sisteme uyabilmekte önemli...üw de üww
belliydi zaten agırlık shorttayken dusmeyeceği.. bu adamlar su katılmamış adi kendi kendilerine takılıyolar piyasa filanda komple bunları anlamaya çalışıyoruz..
yukselıyoruz , duraksıyoruz , ülkenin biri batıyoz diyo duraksamaya devam ediyoruz fitch kredi notu yukseltıyo fırlıyoruz bos boş beklentilerle dahada yükseliyoruz.
şimdi geri düşüyoruz .. adamlar paso boş bi beklenti fırtınası yaratmaya çalışıyolar başka işleri güçleri yok.. böyle saçmalık olmaz olsun...
günaydın herkeşe,
güzel ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
pala alın size kaos seçeneğini devreye soktu.bakaım devamında neler gelecek.
şu zımbırtının saatleri spotla aynı olsa bu teraneler yaşanmayacak ama.. işte adamlar nerden kazancak yoksa.. erken ac gec kapa ogle arası acık olsun ki hertürlü oyunu çevirsin aga babalar..
vay beaahhh..sistemlerin bayram ettiği ağutos ayı, 15 dklık mtx verilerinden çıkmaya başladıkça, kusmuk eylül ayı da olunca sistem getirileri baya bir düşmüş görünüyor..
multipass %31 e düşmüş ...üwwwww
Zaten short olmasam buradan yakın stop ile ölümüne short'lardım... O yüzden henüz short'ları ağaya teslim etmiyorum... Ama baktım çıkıyor ve olay trende dönüşecek, hiç acımam basarım butona, sonra da full long girerim... Piyasayla inatlaşmam... Bu kadar manyakça bir oyun tarzıyla hala iflas etmememi piyasayla inatlaşmama borçluyum... :)
[QUOTE=enorton;173843]Yaw bu gece forumda kimseler yok :( Ben de yatıyorum, sabaha görüşürüz... Ve tahminim artı gap yaparız... Artı gap yapmasak bile saat 10 itibariyle cuma kapanışımızın üstünde oluruz...[/QUOTE]
Vay *.* haklı çıkmışız yaw :(