Günaydın beyler,
Printable View
Günaydın beyler,
seans acılmadan 4000 apsd artısı :) cuma kapatanlar abandı tekrar ..
dutuorum kısalarımı...aynı nakarat hep aynı...
[QUOTE=Strategist;173864]Zaten short olmasam buradan yakın stop ile ölümüne short'lardım... O yüzden henüz short'ları ağaya teslim etmiyorum... Ama baktım çıkıyor ve olay trende dönüşecek, hiç acımam basarım butona, sonra da full long girerim... Piyasayla inatlaşmam... Bu kadar manyakça bir oyun tarzıyla hala iflas etmememi piyasayla inatlaşmama borçluyum... :)[/QUOTE]
ben kapattım 275 den yeter bu kadar zarar.. bunların şakası yok para var ellerinde kullanıyo adamlar.. sağlı sollu yukseltıyolar kalbım dayanmaz ..
725 tekrar short deneyelım bakalım..
günaydın,kolay gelsin !
geri kapattım pifff bunlar iyiden iyiye kafaya koymus deyuuslar..
piyasa abartılı hareketlerine devam ediyor..
yinede sabah gab i kısa periyotlardaki cumanın negatif etkilerini silip süpürdü..
63200 altına gelmeden kısa denemek yine piyangoya döndü bu şartlarda..
bugün çok volatil bir gün olabilir dikkatli olmak lazım..
775 den bidaha deenyelim bakalım.. gene çarpılırsakta yapacak bişey yok..
750 puan makas attı bakalım ogleden sonraya kadar bekletıp akabınde basarlar işlerinin adı ne aynı seyı yıllardır yapıyolar..
Kısa maliyetlerim, şöle,
cumadan, 63
peşinler,
62675,
63225,
63475,
bu sabah
63725,
zarar 2600 puvan, yola devam, ağa hiçi birşey olmamış gibi davranamaz, bundan sonra daş atanlar dahil bir kişinin bile burnunun kanamaması lazım, tabiki bunu para kazanacağız diye arzu etmem, sadece gelinen nokta bu, durum hassas, ve bu süreç izmirden , istinyeden yönetilemez, ben yatırımcıyım, risk fazlaysa satarım tersi alırım,
makro da,
faiz 9.18 %0.22 9.18 üstü çok tehlikeli olur
dxy 76.390 -0.21 ,coniler tutmaya çalışıyorlar, yerse olur
[QUOTE=Kennym;173873]725 tekrar short deneyelım bakalım..[/QUOTE]
neye göre shortluyosun ayıptır sorması?:D