-
bu MTX de ICHIMOKU KINKO HYO indikatörü yok mu?
heiken ashi var ichimoku yok galiba...
bu MS formülü...
Pds1:= Input("Tenkan-Sen period:",1,200,9);
Pds2:= Input("Kijun-Sen period:",1,200,26);
Pds3:= Input("Senkou Span B period:",1,200,52);
Pds4:= Input("Chikou Span Backshift period:",1,200,26);
Pds5:= Input("Senkou Span A Forwardshift:",1,200,26);
Pds6:= Input("Senkou Span B Forwardshift:",1,200,26);
TenSen:=(HHV(H,pds1)+LLV(L,pds1))/2;
KijSen:=(HHV(H,pds2)+LLV(L,pds2))/2;
Chiklag:=Ref(C,-pds4);
SenkSpanA:=Ref((TenSen+KijSen)/2,+pds5);
SenkSpanB:=Ref((HHV(H,52)+LLV(L,52))/2,+pds6);
TenSen;
KijSen;
Chiklag;
SenkSpanA;
SenkSpanB
bunu MTX e dönüştürebilecek bir babayiğit lazım....
bunu kopyaladım MTX e ama çalıştırmadı.
-
[quote=SEYYAH;173921]bu MTX de ICHIMOKU KINKO HYO indikatörü yok mu?
heiken ashi var ichimoku yok galiba...[/quote]
TOKOBA ya sor..TOKOBA, İskenderiye Kütüphanesi gibi..onda kesin vardır...
-
63,500-63,825 arasında hareketler yapıyor bugün bu aralığın çok az dışında dalgalanma olur tahminim . Bu aralıklara dikkat ederek pozisyon açmakda fayda var..
-
1/2 şorttuk..olduk şimdi full şort...63900 yeresini drienç olarak işaretledim amma 850-875 den satmaay yemedi..2-3 kademe aşağıya gelince fulledim..sonuç...ortalama 63400 full şort devam..stop yakın yereler
-
30 dakikalık kapanış itibariyle; 63500 kırılmadan short, 63750 kırılmadan long olmanın riskli olacağını düşünüyorum...
-
Mom da nu su kaldı hibino ağanın onuda çalışıyo şu sıralar,
-
[QUOTE=Kennym;173888]ayrıca açık bir gerçek var ki düşmek herzaman daha kolay olur .. yükselmek çok daha zordur.. en çok bunu shortluyorum.. ekran basında olsam DI ve MFI da gaza gelme ve panık noktalarına gore ıslem yapardım gun ıcınde.. ama maalesef hıstemle trade edıyoruz hala. ozellıkle yatay pıyasalarda cok guzel ıs cıkarıyor ıstersen aksam formulunu gonderırım gun ıcınde bı deneyıp bakarsın.. nerelerde sınyal verıyor dıye..[/QUOTE]
Ticaretin temel felsefesi şudur ki ucuz alıp pahalı satmanız gerekir. Ya da aldığınız fiyatın üzerinde bir fiyattan satmanız gerekir.
BOrsa yükselirse hem hisse senetleri hem de VOBda uzuncular kazanır. Borsa düşerse sadece VOBdaki ksıacıalr kazanır. Daha çok kazanaın olması için bir ağaç misali yükslemelidir borsalar. Zaman zaman daha iyi uzamaları için de budanırlar. Bu yüzden yükselmesi daha kolaydır. Borsaya yeni yatırımcı çekmek için yüksletmeniz lazım millet ohaaaa bir yılda ikiye katlamış borsa, ben de buradan alayuım 10 yılda en az 20ye katlarım diye bu tuzağa düşmelidir borsanın Bsini bilmeyen ve yıllık %8lik faizi az bulan yatırımcılar.
-
Kız KUIN,
Bu gizli oturum açma işi iyiymiş...ACaba şu anda kimler gizli oturum açmış durumda..KUIN kesin....Cerphin de yok uzun zamandır, odamı gizli takılıyo acaba...FXci, ebediyen tatil moduna mahkum edildi galiba, afsız, tecilsiz :) :)
-
[QUOTE=erkmen;173890]aslında bu dubai haberi satmak isteyenler için çok iyi bir haber...
piyasa -2000 açsa ne olacaktı satamadan 2000 puan düşecekti...
şimdi 2000 puan düşmek isterse mal vere vere düşecek...
sonuçta dtp kapatıldı ve hafta sonu bir sürü yorum yapıldı...
ve piyasada bir risk oluştu...bu riski görmezden gelmemek gerekir...
en azından pozitif ayrışmamızı gerektirecek bir durum yok...
bu arada aktif tahvil faizi 9,18 seviyelerinde dubai ye tepki vermeyen tek enstrüman...
tabi bütün bu yorumlar satmak istiyorsa...[/QUOTE]
FDOW tarihi zirvelerini zorluyor ve biz en son 63,950 zirvemizi daha test edemedik. ÜStelik bunda bir de Dyubai gazı var. Demkki iç dinamikleirn olumsuz etkisi az da olsa görünüyor.
-
10 dk, da sat 600 ün altına geldi, 600 üstünde al altında sat, hareket yavaş,hızlanabilir, düşünün gari,
-
-
[QUOTE=Kennym;173898]o bu zamana kadar kı SARTLANMA ve alısverıs mantıgından kaynaklı.. yukselme pskolojık olarak kolay olsada maddı olarak daha fazla kaynak gerektırır.. yukselmek ıcın herzaman dusmekten daha fazla kaynaga sahıp olmak gerekır.. kıt bır pıyadasa bu yuzden yukselıs sınırları bulunur. düşmek için böyle bişey tek bi haber bile yeter buna..[/QUOTE]
Kaynağı hazır sen merak etme. Faiz cephesinde borsadakinden daha fazla para var.