apsd 5500 bi oyunlar dönüyo ama hadi hayırlısı..
Printable View
apsd 5500 bi oyunlar dönüyo ama hadi hayırlısı..
KAPATMA NEDENİYLE....gelebilecek satışların önü kesilmiş...hatta alışa dönülmüştür...
öyleyse...
bu piyasa sahiplidir....satıcının oluşacagı görüldügü an bunun önü kesilmekte...
ve hatta...
buna yeltenen...acımasızca dövülmektedir....
dayak cennetten çıkmadır...ha ha ha....
hazreti isa ne demiş...
seni dövüyorlarsa öteki yanagınıda uzat...
borsa felsefedir usaglar....çok kişi kafayı sıyırmıştır bu yüzden....
cuma günü sistem sat iken flat kalmıştım...tüm haftasonu neden sisteme uymadım,kısa kalmadım diye hayıflandım...oysa açılış süpriz oldu..
bu ıym manyadımı yaf bu ne alış boyle.. poz kapıyolar galıba.. pifff iki dakkada makas fırladı gene..
[quote=security;173933]10 dk, da sat 600 ün altına geldi, 600 üstünde al altında sat, hareket yavaş,hızlanabilir, düşünün gari,[/quote]
Mom aşağı giderken sis ardaşık al ve sat üretiyor, yatay görünüm devam ediyor, baz fiyat halen 600 de, :rolleyes:
dün cübbeli hocam habertürkteydi....
dediki...hicri 2000 de...deccal ve mehdi gelecek....
bundan önce dünya çok bozulacak dedi...ekledi...
insanlar....merkepler gibi sokakta alenen cima yapacak dedi....
teknik olarak 64500 kanal hedefi üzerine atarsa vede kalırsa iş değişir...şortcuları dökmek için 64500 e kadar fake çıkış beklenebilir... şortuz zarardayız vede beklemedeyiz....
[QUOTE=Astatin;173930]Kız KUIN,
Bu gizli oturum açma işi iyiymiş...ACaba şu anda kimler gizli oturum açmış durumda..KUIN kesin....Cerphin de yok uzun zamandır, odamı gizli takılıyo acaba...FXci, ebediyen tatil moduna mahkum edildi galiba, afsız, tecilsiz :) :)[/QUOTE]
Gizli oturanları modlar ve HeLLiM görebiliyor. O bir rapor verebilir...
[quote=jani;173946]dün cübbeli hocam habertürkteydi....
insanlar....merkepler gibi sokakta alenen cima yapacak dedi....[/quote]
açık havada insanın dötü donar beeee
[QUOTE=jani;173946]dün cübbeli hocam habertürkteydi....
insanlar....merkepler gibi sokakta alenen cima yapacak dedi....[/QUOTE]
[B]“Gayb”i sadece Allah bilir:[/B]
En’âm; 59: Ve gaybin anahtarları yalnızca O’nun katındadır. O’ndan başka hiç kimse onları bilmez. Karada ve denizde olanları da bilir O. O bilmeksizin bir yaprak dahi düşmez. Yerin karanlıklarındaki bir tane, yaş ve kuru hiçbir şey yoktur ki apaçık bir kitapta bulunmasın.
Hud; 123: Ve göklerin ve yerin gaybi sadece ALLAH’A AİTTİR. Ve tüm iş/ oluş yalnızca O’na döndürülür. O halde O’na kulluk et, O’na dayanıp güven. Rabbin, yapmakta olduklarınızdan gafil (habersiz, duyarsız) değildir.
Rad; 9: (Allah), GAYBİ DE AÇIKTA OLANI DA BİLENDİR, pek büyüktür, yücedir.
Nahl; 77: Ve GÖKLERİN VE YERİN GAYBİ sadece ALLAH’A AİTTİR. Saatin emri (kıyametin koparılması) de yalnızca göz açıp kapama gibidir veya o, daha yakındır. Şüphesiz Allah her şeye güç yetirendir.
Neml; 65: De ki: “GÖKLERDE VE YERDE GAYBİ ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLMEZ. Onlar, ne zaman diriltileceklerinin bilincine de varmazlar.
Fatır; 38: Kesinlikle Allah göklerin ve yerin gaybini bilendir. Hiç şüphesiz O, göğüslerin içindekini de çok iyi bilendir.
Hucurat; 18: Hiç şüphesiz Allah, göklerin ve yerin gaybini bilir. Allah yapmakta olduklarınızı da görendir.
Cinn; 26: (O), GAYBİ BİLENDİR. O kendi GAYBİNİ KİMSEYE AÇIK TUTMAZ.
Yunus; 20: Ve: “Ona Rabbinden bir ayet (mucize) indirilseydi ya!” (Onlara): “GAYB KESİNLİKLE ALLAH’A AİTTİR. Hadi bekleyin. Ben de sizinle birlikte bekleyenlerdenim.” deyiver.
10 dak, sis alış, mom yatay, 600 baz fiyat, ağa zorlama py yaratmaya çalışıyor, yönü shrt sa, satış barı küskü olarak gelecek ve ani olacak, py nin yatay koşulları hale 62xx-64 arası dır, ve ağa cumaya göre daha zayıftır,
yaf bu bankanında bu zorlamayı yapan ıymnınde sımdı.. tovbe tovbe.. ekranda 825 gorunuyo fıyat alım yolluyorum 900 den satıs verıyo namert serefsızler..