[quote=Astatin;173967]bıyık yakışmış güle güle kullan[/quote]
saol yegenim...:)
Printable View
saol yegenim...:)
[QUOTE=ATHLON;173965]efg hanidir süper mal veriyo...hasta oldum adamlara..helal olsun...[/QUOTE]
avatarını sevdim baya:) bugün haftanın en sevdiğim günü saolsun Ezel:)
63,600 e bi öpücük verirler kapanış bu seviyelerde olur gibi.
[QUOTE=ATHLON;173968]saol yegenim...:)[/QUOTE]
ahhahah süper cevap ya hehehehh :))))))))))))))))))))))
satış kısmını boşalttılar 300 kontrat alım olsa anında 950 ler gelir tekrar
eyvallah yeğen i hakettin şimdi patron :..:
bugün ezel in günü zaten..
[quote=Astatin;173964]yani.dng?[/quote]
maksat muhabbet ossun :D
[url=http://ultraxs.com/share-B092_4B261587.html][img]http://ultraxs.com/image-B092_4B261587.jpg[/img][/url]
ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan
--------------------------
FOREKS HABER:
14.12.2009 12:45:57 PAMUK PİYASASI-SAKİN PİYASADA İŞLEM OLMADI
İzmir Ticaret Borsası'nda şu ana kadar pamuk işlemi gerçekleşmedi.
--------------------------
:..:
Her gün geçer bu haber. Böyle bir piyasa niye var onu anlamış değilim. Kimse pamuk alıp satmıyor işte bırakın ısrar etmeyin. :p
Benim asıl düşüncem şu: Pala yok Dubai yok Somali derken KY'yi belki o kadar çarpacak ki, bir gün şöyle bir haber okuyacağız:
VOB piyasası sakin. Bugün VOB'da işlem olmadı...
.dng
[quote=Astatin;173975]ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan[/quote]
patron yılbaşı biletini yada devirli sayısal-süper lotonu erken erken alıp koyacaksın cebine.zira ne kadar erken alırsan o kadar uzun hayal kurma hakkın var :..:
namık kemal ne demiş :D;)
62500-64500 aralığı dışındaki fiyatlarda short kalınır, bu aralıkta al sat yapılır:)...
Sanırım bu haftada 63xxx li fiyatları ezberlemeye devam edicez:) ama belki biraz daha 64000 i arasıra geçerek heyecan oluşturalacak, belki bir kezde 65000 üstü coşku ve shortlara korku yapılabilir, salı çarşamba bu iş için uygun oluyor genelde:)...saygılar...
[quote=ordi;173972]satış kısmını boşalttılar 300 kontrat alım olsa anında 950 ler gelir tekrar[/quote]
gelgel yapmanın en güzel yoludur. :D