imzaya bile 500 karakter sınırlama koymuşlar..oysa ben daha diyeceklerimin yüzd birini bile dememiştim..üwwwwwwww
Printable View
imzaya bile 500 karakter sınırlama koymuşlar..oysa ben daha diyeceklerimin yüzd birini bile dememiştim..üwwwwwwww
[quote=Astatin;173981]imzaya bile 500 karakter sınırlama koymuşlar..oysa ben daha diyeceklerimin yüzd birini bile dememiştim..üwwwwwwww[/quote]
imzanda harf hatası var :D
[quote=unlimitted;173982]imzanda harf hatası var :D[/quote]
sence harf hatası olmasın diye özenilecek bir metin mi o:D hadi hadi bir daha oku...seninde boş vaktin var:D
[url]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ramiz-dayi-olay-sahne[/url]
[quote=Astatin;173983]sence harf hatası olmasın diye özenilecek bir metin mi o:D hadi hadi bir daha oku...seninde boş vaktin var:D[/quote]
okudum okudum.
hala hata var :D
harf hatası yoksa, virgül hatası var. :..:
olan boş vaktimin hepsini yedin. .dng
[quote=jani;173901]parasal ilizyon....
abu dabi dubai ye 10 milyar dolar vermiş....dubai borclarını ödeyecek duruma gelmiş ne zamana kadar nisan 2010 a kadar....
iyide abu dabi bu 10 milyar doları nereden çekecek...biryerden çekecek....
çünki...petrol fiyatı artık 100 doların üstünde degil....sadece 69 dolar ve alıcı yok....
abu dabi...bu parayı nereden çekecek....MEVCUT PİYASADAN...ÇÜNKİ PARASI ORADA.....
öyleyse degişen bişey yok...degişen şey...parasal ilizyondur....ve geçicidir...[/quote]
[quote=jani;173911]gercek işe şudur....dubai 70 milyar dolar borcunda kendi imkanları ile çıkamamaktadır....bu borc ödenecektir....bu para piyasadan çekilecektir....
çünki....
ne dubai....nede abu dabi....petrolun 70 dolar altında olmasında...bu parayı gelecek parayla degil...MEVCUT PARAYLA ÖDEYECEKLER...
BU SERMAYE PİYASALARINDAN ÇEKİLECEKTİR....[/quote]
[quote=jani;173914]SPEKÜLATOR İSE....
acımasızdır....bunu gördügünde....sermaye piyasalarını köküne kadar shortlar....
bunu hiç kimse degiştiremez....[/quote]
[quote=jani;173917]dolayısıyla....
beni shorttan indirecek delianlı....şimdilik anasından dogmuş deeellldir....ha ha ha[/quote]
bu mihvalde....
önümüzdeki günnerde....
dubai....abu dabi...yunanistan....portekiz...v.s...v.s....
borclarını ödeyebilmek üçün....dünya sermaye piyasalarına pike dalışlarını izleyecegiz....gerisi lagaluga ve zamanı gıdıklamaktır....
MACRO HÜKMEDER....
[quote=jani;173986]bu mihvalde....
önümüzdeki günnerde....
dubai....abu dabi...yunanistan....portekiz...v.s...v.s....
borclarını ödeyebilmek üçün....dünya sermaye piyasalarına pike dalışlarını izleyecegiz....gerisi lagaluga ve zamanı gıdıklamaktır....
MACRO HÜKMEDER....[/quote]
İspanya da mühim cani...kriz çıksada barcelona seferi yapsak...katalanlara katılsak, katıla katıla büyüsek, katıla katıla gülsek, sonra teke tek maç yapsak......:) lallarillalala lalalrillalala barselona..buda güzel şarkıdır haaaa
sonuç olarak, obey yor macro mastır, adırvays ya kastır ya da hastır:..::..: diyosun
ha bu dabi, ha şu dabi, ha dubai, pala dayıyor dubayi (duba'yı).. nerde temel dersen diyor dabi dabi..
MARASAL...
bizide ekle....2010 ilk ceyrekte...48 milyar dolarda bizdenize ilazım....
anadın nı....ha ha ha
[quote=jani;173917]dolayısıyla....
beni shorttan indirecek delianlı....şimdilik anasından dogmuş deeellldir....ha ha ha[/quote]
[IMG]http://thumb7.shutterstock.com.edgesuite.net/display_pic_with_logo/128239/128239,1226582627,3/stock-photo-bull-of-brown-in-a-santa-claus-hat-on-a-winter-background-20464876.jpg[/IMG]
[quote=jani;173990]MARASAL...
bizide ekle....2010 ilk ceyrekte...48 milyar dolarda bizdenize ilazım....
anadın nı....ha ha ha[/quote]
yok annamadım..annamak istemiyorum.. ben krize girecek ülkelere yapılabilecek turistik faaliyetleri planlıyorum...speyin, yukreyn....:::::: :::bunun için benim batmamam lazım:(:(:( yukreyn tivelf points