[quote=jani;173990]MARASAL...
bizide ekle....2010 ilk ceyrekte...48 milyar dolarda bizdenize ilazım....
anadın nı....ha ha ha[/quote]
zuzu o paranın 6 lirası hazır sayılır be...DOĞAN emmi sağolsun :D
Printable View
[quote=jani;173990]MARASAL...
bizide ekle....2010 ilk ceyrekte...48 milyar dolarda bizdenize ilazım....
anadın nı....ha ha ha[/quote]
zuzu o paranın 6 lirası hazır sayılır be...DOĞAN emmi sağolsun :D
gız nunu...seni zıbarasın...nerelerdesin....özlettin gı....
Takasa bakan varmı
uzun kalmamış nerdeyse
[quote=negrolino;173996]Takasa bakan varmı
uzun kalmamış nerdeyse[/quote]
7-14 aralık arasında EFG 10.000 kontrat SHORT döşemiş...
manyak iş yapıyor bu EFG yuaw.EFG ye iş başvurusu mu yapsak çaycı filan olarak.arada malı götürürük :D
herkes keyifsiz galiba..emortım bile yy*d demedi...sadece ** dedi...apke mesaj yazıp silmedi...Barney de çıt yok bana verdiği sözü tutmadı...Sazan bir uçan tekme attı hak sahibine ve bir daha gelmedi, cerphin nicedir yok. efiksci bir tatil köyünde kadrolu tatilci olarak işe girmiş, selçuklu patronaj yok..............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... (BJK ya yazık olmuş)...zzzzzzzzz
Nunu nooldu volsitritten kötü haber neyin yokmu?, ayıptır söölemesi kıvranıyoz yerli ayılar olaraktan:)
şimdi ben bir kaç sayfa sonra bu imzamı silsem, forumm sayfalarında med-cezir yarısı olur herhalde..ilginç olur
[quote=Astatin;173998]...Sazan bir uçan tekme attı hak sahibine ve bir daha gelmedi...[/quote]
:::
efet annamadık neden cellalendi...bilmiyoruk...allahtan sanal ortamdayık fiziki olarak aynı ortamda ossak dövceemiş bizi .dng
[QUOTE=Astatin;173975]ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan[/QUOTE]
bülyönerde varmış
[quote=bull market;173999]Nunu nooldu volsitritten kötü haber neyin yokmu?, ayıptır söölemesi kıvranıyoz yerli ayılar olaraktan:)[/quote]
iyi kotu gibi kavramlar fani seyler. yasasin irrasyonalite:::
Bugün hiç veri yok. Yalnız yarın 15:30'da çok baba veriler var... Yarın 15:30'a kadar yatay piyasaya hazırlayın kendinizi...
takayım böyle piyasaya be...bu ne lem...sabah açtılar GAP li aynı yerde dön baba dönelim oynuyorlar namıssızlar...