SPK: Pala'nın kim olduğunu biliyoruz ama gücümüz yetmiyor...
[url]http://www.patronlardunyasi.com/news_detail.php?id=75084[/url]
Pes artık ya... Daha diyecek birşey kalmamış... Büyüksün Pala, ne diyeyim...
Printable View
SPK: Pala'nın kim olduğunu biliyoruz ama gücümüz yetmiyor...
[url]http://www.patronlardunyasi.com/news_detail.php?id=75084[/url]
Pes artık ya... Daha diyecek birşey kalmamış... Büyüksün Pala, ne diyeyim...
[quote=von mises;174030]Ataşehir'den pahalıdır canım...
Dubai bu ya boru değil..[/quote]
ataşehir'den pahalı olan her yerin metrekaresinin 43bin dolar olacağı gibi bi sonuç çıkıyor söylediğinize göre.
dubai olayı, bu kadar baside indirgenemeyecek kadar komplike bir olaydır.
aslında temel olarak, verilerin iyi gelmesini satmaları, veya verilerin kötü gelmesini takmadan 1.500 puan yükseltmelerinden farklı değildir.
[B]hepsi, alınmış olan pozisyondan çıkmak için gerekli[/B] [B]bahanelerdir...[/B]
dubainin bilmemkaçmilyar dolar borcu varmış safsatasının [B]1 günde[/B] tüm borsaları yüzde bilmemkaç düşmesine sebep olmasının çok sürpriz bir gelişme olduğunu düşünmek polyannacılıktır...
değil dubai'de;dünyanın hiçbir yerinde metrekaresini 43bin dolara satmadan batmaktan kurtulamayacak bir müteahhite müteahhit deneceğini sanmıyorum.
duyduğunuz rakam yanlıştır. 140 metrekare daireyi 500.000 dolara satıyoruz. düşünürseniz... bu arada, araştırırsanız Dubai marina'nın (bizim inşaat yaptığımız yerdir, ünlü palmiye'yi terasınızdan görebileceğiniz bir yerdir) Dubai'nin en pahalı yeri olduğunu da göreceksiniz.
yani söylediğim rakam, "en yüksek rakamlarla"dır...
zaten bu bile kafadan söylediğiniz (dergilerde okuduğunuz) rakamın 15'te 1'ine denk gelir.
bu rakamın, maliyetlerimizin çok üzerinde olduğunu söylemeye gerek yok sanırım...
bu yazıdaki amaç bilgilendirmedir... lütfen art niyet aramayın.
canım...
[quote=enorton;174028]Dubai nasıl söyledikleri kadar güzel mi, orada olmaktan memnun musunuz??[/quote]
sevgili Edward, Dubai'ye gidip dönen, ama Dubai'yi beğendiğini söyleyen kimseye rastlamadım desem yeridir.
yılın 9 ayına yakın sıcaklık ortalaması 40 derece cıvarında. (gölgede)
şöyle söyleyeyim, otobüs durakları kapalı ve klimalı. :)
etrafta görülecek hiçbirşey yok. çünkü etrafta gezecek bir ortam yok. güneşte 50 dereceyi bulan sıcaklıkta zaten anlamsız da...
o yüzden bütün hadise inşaat. yani kapalı alanlar...
63.875 şort.......
pala doğru oynuyor....ama boz ayı yemez bu numaraları....
[quote=boz ayı;174036]63.875 şort.......
pala doğru oynuyor....ama boz ayı yemez bu numaraları....[/quote]
peki margin yer mi bu boz ayi?:::
pala 64.350 yi geçerek panik yaptırmaya çalışmalı....
yoksa emekleri boşa gidecek.....
64.350 geçilse bile boz ayı stop kullanmayacak...çünkü bu bir tuzak...
63.000 üstünde kapatmak...veya kapatmamak işte bütün mesele bu......
köyün delisi GFC çıktı piyasaya..
marbasın tahtına oturdu vallahi.
[quote=YAVUZHAN;174040]köyün delisi GFC çıktı piyasaya..
marbasın tahtına oturdu vallahi.[/quote]
sabah aynı yorumu başka bir ortamda ben yapmıştım. :..:
[quote=YAVUZHAN;174040]köyün delisi GFC çıktı piyasaya..
marbasın tahtına oturdu vallahi.[/quote]
orada çalışan çocujların hepsinın parmaklar nasır tutmuş işlem girmekten...ciddiyim..:)
dxy 76.250 savunması lazım...
[QUOTE=unlimitted;174035]sevgili Edward, Dubai'ye gidip dönen, ama Dubai'yi beğendiğini söyleyen kimseye rastlamadım desem yeridir.
yılın 9 ayına yakın sıcaklık ortalaması 40 derece cıvarında. (gölgede)
şöyle söyleyeyim, otobüs durakları kapalı ve klimalı. :)
etrafta görülecek hiçbirşey yok. çünkü etrafta gezecek bir ortam yok. güneşte 50 dereceyi bulan sıcaklıkta zaten anlamsız da...
o yüzden bütün hadise inşaat. yani kapalı alanlar...[/QUOTE]
Teşşekkürler... [URL="http://www.ntvmsnbc.com/id/24970290"]Yuva[/URL] Belgeselinde Dubai için hiç de iyi şeyler söylenmiyordu gerçekten de... Sizin gibi orada yaşayan birinden de bunları duymak benim açımdan güzel oldu... Kafamdaki Dubai imajı iyice yerleşti... Dubai anladığım kadarıyla kapitalizmin birşeyleri yoktan varetmeye çalıştığı bir yer... Ve insanlık için kötü bir örnek...