-
[QUOTE=YAVUZHAN;174075]yükselişlere yada düşüşlere sebep aramak bişey kazandırmaz kennym.
fiyata bakmak lazım,tüm sebepler ve sonuçlar fiyatta zira..
şimdi kalkıp 63 bin altına varan bir satış gelsede durum aynıdır buradan 65 bin üzerine gitsekte..
illada sebep arıyorsan japon kredi derecelendirme kuruluşundan not arttırım haberi geleceği söylentisi dolaşıyor piyasada..[/QUOTE]
ne çektiysem şu kredi derecelendirme kurumlarından çektim.. bunca zaman yutulmuş kyler hıc orgut kurmamıs mı devrımcı ezilmiş ky orgutu fılan dıye.. topunun kokune kıbrıt suyu :) halep ordaysa arşın burda ..
(içimden bi ses bana fena patlayacak diyor hayırlısı , nasip )
-
riski azaltmak isteyenler sert hareket olmadan silahı çekmemeli...
hareket başlayınca silaha sarılıp mevzi almalı.....
benim gibi slow traderler hariç......
-
ohaa oyak uzunalrı yedirdi .dng
-
bence pala su marttakı cıkısta bizim millette bu kadar para olduunu hesap etmedi.piyasa adamın ekmeine yağ sürdü..yukardan bastıkça milletin malını çizdi,millet parası bitene kadar bastı satışı;o da,ooo daha varmış çizeyim dedi...
-
yuvaştan trend oluşumu var..şortlar dikkat etsin..
-
[QUOTE=Kennym;174083]ne çektiysem şu kredi derecelendirme kurumlarından çektim.. bunca zaman yutulmuş kyler hıc orgut kurmamıs mı devrımcı ezilmiş ky orgutu fılan dıye.. topunun kokune kıbrıt suyu :) halep ordaysa arşın burda ..
(içimden bi ses bana fena patlayacak diyor hayırlısı , nasip )[/QUOTE]
Şimşek Fitch de kullandı. ,krizden etkilenseydik notumuz ik ikademe birden artarmıydı dedi. Acep bu not işi ısmarlama mıydı?
Ne de bolsa iki yıl önce AAA+ not verdikelri mortgage kağıtları da çökmüştü
-
[quote=boz ayı;174084]riski azaltmak isteyenler sert hareket olmadan silahı çekmemeli...
hareket başlayınca silaha sarılıp mevzi almalı.....
benim gibi slow traderler hariç......[/quote]
65.000 ve 63.600 maalıyetlı kısalar duruyor mu bozayı hocam...
-
[quote=VOBiX;174085]ohaa oyak uzunalrı yedirdi .dng[/quote]
liste uzayıp gidecekmi ne ?
marbas-GFC-oyak :)
piyasa fiyatından emir yollayıp 7/8 kademe üstten alış yaptı aldığının 4/3 ünü 5 dk da kapadı..
-
[quote=ATHLON;174089]65.000 ve 63.600 maalıyetlı kısalar duruyor mu bozayı hocam...[/quote]
[I]duruyorlar....kısa maliyetim bana göre iyidir...birde palaya sorsak mı???[/I]
-
[quote=QUEEN;174087]yuvaştan trend oluşumu var..şortlar dikkat etsin..[/quote]
senin sistemde güzel çalışıyor.. Kulladığın indicatorler hangileri bilgi verebilirmisin.
-
[quote=boz ayı;174091][I]duruyorlar....kısa maliyetim bana göre iyidir...birde palaya sorsak mı???[/I][/quote]
görmüo musun hocam adam kaç gündür 63750 lerden mal yediriyor...o da korkuyor,dışardakiler hadi gek artıkın yeter bu kadar daha buralarda işimiz war diyor...
-
Konuyu Toplam 167 Üye okuyor. (71 Kayıtlı üye ve 96 Misafir)
forum hacmide dikkat çekici,özellikle misafir hacmi :)