[QUOTE=Muh034;174092]senin sistemde güzel çalışıyor.. Kulladığın indicatorler hangileri bilgi verebilirmisin.[/QUOTE]
çok var..birtaneye bakmıyorum..sistemler 63200 üzeri ala geçti sabah..yavaş sağlıklı çıkış var..
Printable View
[QUOTE=Muh034;174092]senin sistemde güzel çalışıyor.. Kulladığın indicatorler hangileri bilgi verebilirmisin.[/QUOTE]
çok var..birtaneye bakmıyorum..sistemler 63200 üzeri ala geçti sabah..yavaş sağlıklı çıkış var..
an itibariyle durum bu...
[url=http://ultraxs.com/share-522A_4B264011.html][img]http://ultraxs.com/image-522A_4B264011.jpg[/img][/url]
Para yalan söylemez, mal söyler ve borsa maldır, öyleyse yalancıdır, DXY pradır ve doğrudr, tahvil ise onun zamanda aldığı yoldur, öyleyse o da doğrudur, tek risk taşeronlardan gelcek risktir, buna dikkat edilmeli, s&p gibi, IMF gibi, moody gibi, yumuşak kARIN BURASIDIR,
[QUOTE=VOBiX;174088]Şimşek Fitch de kullandı. ,krizden etkilenseydik notumuz ik ikademe birden artarmıydı dedi. Acep bu not işi ısmarlama mıydı?
Ne de bolsa iki yıl önce AAA+ not verdikelri mortgage kağıtları da çökmüştü[/QUOTE]
ısmarlama olduğu kesin hocam , bu not durumuna gore yatırım yapanın vay haline onlar bizden beter yedıler kazıgı gecen sene.. boyle sacmalık olur mu yaf bı kurum not verecek yatırımlara ve ozel bı kurum , oldu ** başka.. adamlar duzenegı cok saglam kurmuslar.. herzaman takdır ettım palayı lakın bu yandas ısbırlıkcılerını hıc sevmıyorum.. bu arada apsd 1000 azaldı.. fıyat dustugune gore longlar tamam deduler kısmen.. ustune short acarlarsa ıste o zaman seyreyleyın dususu..
bugun haber geldı geldı gelemezse acılıs fıyatında kapatırız bence...
bos beklentı ıle bu gemı yurumez hocam bıgun gelır ortadan ıkıye yarılır.. dahada toparlayamazlar..
yataylıktan kurtulmak için 64100 geçilmeli..
bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...
hedef 64500 750..63 500 altına gelmedikçe sorun yok çıkıyorz..
[quote=ATHLON;174100]bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...[/quote]
daha nasıl dursunlar :confused:
[QUOTE=ATHLON;174100]bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...[/QUOTE]
vobda makronun falan işi yok..bence
[quote=YAVUZHAN;174102]daha nasıl dursunlar :confused:[/quote]
o da insan onun da hırsları war...
[QUOTE=QUEEN;174103]vobda makronun falan işi yok..bence[/QUOTE]
Aman guzu duymasın :::
[QUOTE=VOBiX;174105]Aman guzu duymasın :::[/QUOTE]
duysun oda biliyo..%90 a varan çıkışı hangi makro veri sölemiş..money talks;)