dow 10506 abiler su an..0,33+
Printable View
dow 10506 abiler su an..0,33+
ahanda geldi...
[QUOTE=jani;174126]daglar dagımdır benim....dert ortagımdır benim....
el furmayın yarama....yaram derindir benim....
bu erzurum türküsü....dadas sıkıştımı cıgırır....
kaçtım usaglar...palandökendeyim...erkekise buraya gelsin kefere....[/QUOTE]
jani usta kar varmıdır palandökende boarduma atlayıp kendimi kara teslim edesim var , yağmıyo bu taraflara sonunda sırt cantamı alıp palandökene çıkıcam o olacak..
bu arada öğrenmeye meraklı varsa içinizde kayak ve board öğretebilirim yeterki istek olsun sizde :) ücret filan sözkonusu bile değil maksat spor yapan kişi artsın dağlar boardcu dolsun :)
he düzeldi +27...
[quote=patch;174125]Derinliksiz vob ekranını aracı kurumun sayfasından "esanlı fiyat ekranı matrix voblu" sekmesinden tıklayarak matrix üzerinden fiyat değişimlerini takip ediyorum.Bilgisayarı formatladım.Vob sayfasında VIX0301209 yani bu vadenin fiyat hareketlerini göremiyorum.(Ama aynı ekranda AralıkvadeU-100,Şubat ve Nisan vade u-30 görebiliyorum)Sembol listesini sunucudan al,sayfaları sunucudan al seceneğiylede gelmiyor.Haliyoluna nasıl koyabilirim? Teşekkürler.[/quote]
Buldum tesekkurler.Hos kendim buldum ama olsun yinede :)
925 e dikkat yıkılması önemli,
na tam şurama gene bi agrı saplandı...
[quote=unlimitted;174035]sevgili Edward, Dubai'ye gidip dönen, ama Dubai'yi beğendiğini söyleyen kimseye rastlamadım desem yeridir.
yılın 9 ayına yakın sıcaklık ortalaması 40 derece cıvarında. (gölgede)
şöyle söyleyeyim, otobüs durakları kapalı ve klimalı. :)
etrafta görülecek hiçbirşey yok. çünkü etrafta gezecek bir ortam yok. güneşte 50 dereceyi bulan sıcaklıkta zaten anlamsız da...
o yüzden bütün hadise inşaat. yani kapalı alanlar...[/quote]
Turistik amaçla Dubaiye de Abu Dabiye de gittim. Eğer Şubat-Nisan arasında gidilirse, süperdir. Hazır krizdelerken ve fiyatları düşmüşken, özellikle Abu Dabiyi tavsiye ederim. Bir düttürübüzütin seyahat acentası bizi Dubaiye götürüyoruz diye Abu Dabiye getirdi. O zamandan bu zamana Abu Dubai derim. Dubai yerine de Abu Dabiye giderim. :..:
[QUOTE=SEYYAH;174129][url=http://ultraxs.com/share-9316_4B264B22.html][img]http://ultraxs.com/image-9316_4B264B22.jpg[/img][/url][/QUOTE]
efg satıyosa ben hiç durmam :) zırttan bi yükseliş daha yaşadık.. birazdan ya not artırımı gelir yada tapır tapır süzülürüz aşşağılara...
fiyat 925 e değince sistem sat fiririiiii
yyld.....
bu hafta tam sisteme uyayım diyom...
[quote=Kennym;174142]efg satıyosa ben hiç durmam :) zırttan bi yükseliş daha yaşadık.. birazdan ya not artırımı gelir yada tapır tapır süzülürüz aşşağılara...[/quote]
EFG'nin yaptığı her işlem doğru ise hiç durmayalım onlar ne yapıyorsa aynısını yapalım? :confused:
Forumlarda sürekli derinlik görebilenlerden pasta isteniyor. Bu derinlik pastası ne işe yarar, nasıl kullanılır bilen biri öğretebilirse çok memnun olurum.
Şimdi ISC 10000000 long açmışsa, EFG 4000000 short açmışsa bana ne bundan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu bilgiden nasıl para kazanabiliriz? Daha doğrusu, buna bakarak bugüne kadar düzenli olarak para kazanbilmiş biri tecrübelerini aktarabilir mi?