-
[quote=security;174190]Bu günü 2300 total puvan, ve 1/3 kısayla geceye girerek, öte yandan dolarede lonng pozişınla kapadık, vetana ve millete hayırlı olsun,[/quote]
ula - 2300 zarar yani, ula, la, ulaaaa!!!!!
Bu gün kaba alıcılardan efg boğası 2500 shrt ve iş boğasıda 8000 kontrat lönk yaptı, sonra 4000 kontratı kapattı, + 4000 lönk oldu, bu ikisi, önemli, biri 17000 kontrattan geldi, diğeri 4000 civarlarından geldi, uzak takibi eyi olur, geçen düşüşte efg +48000 den 17000 e kadar boşaltmıştı,
-
gün içi zurnik bir kaç başarılı ve daha az sayıda başarısız treyd ile geceye 63600 maliyet ve şortos giriyorum.. DJ kapanış tahminim 10391.44 (23:05 final datası ile)
-
[quote=SEYYAH;174195]gün sonu....
[URL="http://ultraxs.com/share-EC66_4B265A77.html"][IMG]http://ultraxs.com/image-EC66_4B265A77.jpg[/IMG][/URL][/quote]
credit suisse yi sayma.. o benim..yani KYüüüüüü:D:D:D
-
[quote=nunu;174197]dow...10542. kayitlara gecsin..lelele.[/quote]
[COLOR=red]Dov önemli deyil,[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][U]INDOOR[/U][/COLOR]
[U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U]
Taşeronlar önemli,
IMF balonu önemli
Gösterge Faiz önemli,
[COLOR=red][U]OUTDOOR[/U][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
DXY önemli
-
-
dow 10.569,46
özlemişiz kayıtlara geçsin demeyi. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
4 senedir Dubai'ye ağır baskı yapılmakta idi kara para trafiğini durdurması için,
Kara para konusunda,muhterem Şeyh Makdum din kardeşimiz bu baskılara direnmeye
"milli direniş" yahut arap direnişi dememis önemli tedbirler almıştır.
Bu tedbirler neticesinde Dubai'ye giren kara para durmuş ve Dubai batmıştır.
Aynı şekilde Türkiye'ye de Kara para konusunda baskı yapılmaktadır,Dubai'nin
batışından sonra Turkiye'nin "Kara Para" için önemi iyice artmıştır.
Ekonomisi Dubai gibi büyük ölçüde Kara Paraya bağlı olan Türkiye'de zannederim kara
paraya karşı tedbir alan Dubai'nin başına gelenler dikkatle izlenmiştir,bu yüzden Türkiye
dış baskılara daha da fazla direnmeye ,uyuşturucu parasına sahip çıkmaya
çalışacaktır,buna ise müsade edilmeyecektir.
-
[QUOTE=ATHLON;174153]offpist yapıosanız varım:)[/QUOTE]
hertürlü off pistte girerim , gözüm kara , allah ne verdiyse takla atarım off pistte normal pistide severim ama off pistte hissettiğim keyfi başka yerde almadım daha.
ayrıca dorukkaya snowparkın hastasıyım her nekadar buyuk rampalardan shouan white hesabı ucamasamda kendı capımda bı kac kez fırlamıslıgımız var bu rampalardan.. ama airbagde cok saglam taklalarım bulunmaktadır :)
-
şşş..900den şort girdim...tüylerimiz döküldü hala uslanmadık..cistem sat verdi..dow 10365 kapanır..hheh..yataylıkdan kurtulamadık..64100 üzeri kapayamadık..
-
[quote=QUEEN;174206]şşş..900den şort girdim...tüylerimiz döküldü hala uslanmadık..cistem sat verdi..dow 10365 kapanır..hheh..yataylıkdan kurtulamadık..64100 üzeri kapayamadık..[/quote]
selçuklu yok..ben teprik edeyim bari..
-
[QUOTE=Astatin;174207]selçuklu yok..ben teprik edeyim bari..[/QUOTE]
boşa teprik etme..küsüm sana..:D
-
şu dow bi sat versede.. azcık sevinsek bare..