[quote=QUEEN;174208]boşa teprik etme..küsüm sana..:D[/quote]
haydaa..yaww niye herkes bana küsüyorr..üwwwüüüüüüüüü
neden:confused::confused::confused::confused:
Printable View
[quote=QUEEN;174208]boşa teprik etme..küsüm sana..:D[/quote]
haydaa..yaww niye herkes bana küsüyorr..üwwwüüüüüüüüü
neden:confused::confused::confused::confused:
[QUOTE=Astatin;174210]haydaa..yaww niye herkes bana küsüyorr..üwwwüüüüüüüüü
neden:confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
adriana ..angelina damı küstü.dng..sistem vermedin..bende küstüm..okadar..:::
[quote=QUEEN;174211]adriana ..angelina damı küstü.dng..sistem vermedin..bende küstüm..okadar..:::[/quote]
haaaaaaaaaa....yok adriana ve angelina beni olduğum gibi yani"sistemi olan ama ona uymayan" halimle seviyorlar..laf aramızda ben adriana dan pek hoşlaşmıyorum...yakın zamanda bu hislerimi açıklayacağım kendisine..ben anjo yu seviyorum, onu her gördüğümde anjiyo yemiş gibi oluyorum, brak peşimi adriana diyeceğim....:D:D:D
sistem? what is the sistem...hangi sistem..yok bende sistem.... bende bir dene var kardişim, gidin çok olandan isteyen..sazan da zibil gibidir, .boks.ondan isteyin....boks.
KUIN onu bunu brakda, sistem alda kapattı..DJ in gözü göz değil..yarın bizim şortlar badem olacak sanki
[QUOTE=Astatin;174213]KUIN onu bunu brakda, sistem alda kapattı..DJ in gözü göz değil..yarın bizim şortlar badem olacak sanki[/QUOTE]
bişey olmaz..zırlama hemen..düşecek..:..:daxı yukardan kapamayı bekledi..10365..tmm
:..: Bu gün py nin coşkuzuz oluşunun nedeni Celcuki Patronun yokluğudur, o yoksa py yataya giriyor,
[quote=QUEEN;174214]bişey olmaz..zırlama hemen..düşecek..:..:daxı yukardan kapamayı bekledi..10365..tmm[/quote]
üwwwwwwwww..ınnngaaaaaaaaaaaaaüüü:Düüü:Düüü:D çok değişken bir ruh haline sahibim bugün...içimden zırlamak geliyor........ gemiler kalkar yüreğimden sessizce...trınımım trınım...
10392:Düüü:D
AL KUIN, bu çığırmayı sana ithaf ve hediye ediyorum
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA[/URL]
[QUOTE=nunu;174197]dow...10542. kayitlara gecsin..lelele.[/QUOTE]
Hele bi önceki zirvesini (10516) geçsin.
FDOW geçti ama kendisi geçemedi. hayırdır inşallah...
[QUOTE=Astatin;174212]haaaaaaaaaa....yok adriana ve angelina beni olduğum gibi yani"sistemi olan ama ona uymayan" halimle seviyorlar..laf aramızda ben adriana dan pek hoşlaşmıyorum...yakın zamanda bu hislerimi açıklayacağım kendisine..ben anjo yu seviyorum, onu her gördüğümde anjiyo yemiş gibi oluyorum, brak peşimi adriana diyeceğim....:D:D:D
sistem? what is the sistem...hangi sistem..yok bende sistem.... bende bir dene var kardişim, gidin çok olandan isteyen..sazan da zibil gibidir, .boks.ondan isteyin....boks.[/QUOTE]
Asti sen üst üste X defa sistem uymayınca sana diyecektik unuttum :::
İki ahreket ortlama kesişimindne oluşup da bugün 16:10 barında sat veren beş dklık bir sistmei de gördüm ya artık I don't eat GAM if I die too .dng
[QUOTE=Astatin;174217]AL KUIN, bu çığırmayı sana ithaf ve hediye ediyorum
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA[/URL][/QUOTE]
[url]http://www.trxteam.com/normaluyefilm.html[/url]
burdan film seyret..buda banden olsun..10365..:..: