[quote=7410;174270]astatin hocam senin altmışlık sistemler alda mı kapattı rica etsem[/quote]
1, 5, 10 sat
15, 20, 30, 60, gün al
multipass= 15 dakikalık olan :)
ben mi...tabiki kısayım:D
Printable View
[quote=7410;174270]astatin hocam senin altmışlık sistemler alda mı kapattı rica etsem[/quote]
1, 5, 10 sat
15, 20, 30, 60, gün al
multipass= 15 dakikalık olan :)
ben mi...tabiki kısayım:D
Papandreu açık konuştuYunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, ''Ülkenin borca batma'' tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
şindide bourbon içtim ::: zaman yavaşlıyor yaw kac saattır hala saat 22.30
[QUOTE=fXci;174276]şindide bourbon içtim ::: zaman yavaşlıyor yaw kac saattır hala saat 22.30[/QUOTE]
Tatili hangi içkiyle bitireceksin? .dng
[QUOTE=VOBiX;174277]Tatili hangi içkiyle bitireceksin? .dng[/QUOTE]
yaw ben ıcmem aslında bugun farklı ::: ayda yılda bıkerek
[QUOTE=fXci;174278]yaw ben ıcmem aslında bugun farklı ::: ayda yılda bıkerek[/QUOTE]
Afiyet olsun... Yarasın löp löp grafs olsun... .kom
astatin patron niye siliyon mesajı ayıp ediyon valla .. fxci ağbey bişey de şu astatine mesaj silip duruyo .. eheuhhuehuehu .. :D:D:D
Geçen gün notumuzu artıran fitch midir pitch midir neysede, yarın kalkar parti kapatmayla sonuçlanan dava ve siyasi risklerden dolayı iki kademe birden artırdığımız notumuzu düzeltttik ve bir kademe notunuzu düşürdük dermiş.kom
Meksikanın notunu düşürmüş bu arada, hani diyorum bi tavsiye ediyolar bi not indiriyolar, derken tepelerden mal gazlıyolar olmasınlar :D:D nası ama, iyi düşündüm demi.lelele.lelele.lelele
Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..
[QUOTE=bull market;174281]Geçen gün notumuzu artıran fitch midir pitch midir neysede, yarın kalkar parti kapatmayla sonuçlanan dava ve siyasi risklerden dolayı iki kademe birden artırdığımız notumuzu düzeltttik ve bir kademe notunuzu düşürdük dermiş.kom
Meksikanın notunu düşürmüş bu arada, hani diyorum bi tavsiye ediyolar bi not indiriyolar, derken tepelerden mal gazlıyolar olmasınlar :D:D nası ama, iyi düşündüm demi.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
ya da sağın solun notunu indirip bakın çalışkan çocuğumuz Türkiye var paraları ona gönderin diyor da oalbilir. .dng
[QUOTE=BOSNALI;174282]Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..[/QUOTE]
63,675 - 63,050 destek 64,475 direnç
[QUOTE=BOSNALI;174282]Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..[/QUOTE]
+1000 açsın +3000 kapansın bir milyon çiçek açsın! :..::..::..: