cümleten iyi akşamlar !
Printable View
cümleten iyi akşamlar !
Mental kapanış vop :::
[IMG]http://ressim.net/s/upload/a25273d1.png[/IMG]
[quote=The Tatar;353470]patron ofise dönmedinmi hala :)
napıyoruz bu akşama bi yaz bakalım :)[/quote]
[quote=selçuklu;353473]saygı ve hörmetler patronlar :D:D:D.... özledim . .yakında inşallah ... gelecem .... en derin saygı ve hörmetlermile ... en güzel pointler sizlerin olsun .......:o:o[/quote]
way**..dıtatar..az pilav lonklar devam etti geceye..şinci dow u görünce hüzünlendim amma baktımki bizim gapanıştada fena değilmiş..güçlü vop güçlü türkiye diyecem..tahvil ranmış sonra düşmüş...yok yok para gazanırız dıtatar bu lonklardan uwwwww..:oyine de sisteme uysak eyi olacaymış
wayyyyyyyy patronların gralı ve hatta gralların patronu Selaway gelmiş..patron nerdesin ya...aybediyon valla...bak yine kaybolursan vob u brakırım aha da yazdım buraya..üw:o
[quote=Astatin;353291]tamam dıtatar uzatma..105000 de anlaşalım..
a) Astatin bile gün içi lonktan 3 kez para alıyorsa bu endeks 105000 olur (-ki burdaki "bile" ifadesi soykırım iddiasıdır)
b) Astatin bile lonka döndüyse bu piyasanın graşma vakti gelmiştir (burda bi soykırım iddiası yok ama alenen küçük görme var.. neyse ki kendini küçük görme de, cezai sonucu olmasın)..ehehehe[/quote]
le yoksa doğru yanıt b miydi..yok mu şifresi felan olan.üühühüh:D
[quote=selçuklu;353479]inşallah abi .. işleri toparlayayım..gelecem ..... astiprofa stro babaya herkese selamlar .....:D:D.lelele.lelele+.+.[/quote]
[B][SIZE=7][COLOR=Red]HOŞGELDİN SAYIN PATRON !!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
.lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele
Bloombergde Yaşar Erdinç ile Hasan Kurtulmuş birbirine girdi :)
Günaydın vobcularr,
Ralli-eynseync
[quote=Astatin;353560]Günaydın vobcularr,
Ralli-eynseync[/quote]
Fıçırların artısını yediler sanki patron...:)
zayıf açılış..reverse ve şort...:..:
Senaryom çalışıyor dikkatli olmak lazım derim... :)
şortçuların dikkatli olması lazım...sanki gel gel yapıyorlar gibime geliyor...
[quote=Sekube;353563]Fıçırların artısını yediler sanki patron...:)[/quote]
evet patronaj...güçlü vop güçlü türkiye şiarı badem oldu... sisteme uysak eyi olacaymış::: tolara bak beaaa...