[quote=ATHLON;422061]ei hacılardı onlar da...ne de güzel sevans döndürürdük...hepsi için hayırlısı olmuştur umarım..[/quote]
:) para biriktirip dönerler kumarhaneeden kaçış yokkkkk
Printable View
[quote=ATHLON;422061]ei hacılardı onlar da...ne de güzel sevans döndürürdük...hepsi için hayırlısı olmuştur umarım..[/quote]
:) para biriktirip dönerler kumarhaneeden kaçış yokkkkk
hacılar bu arada haftasonu şans oyunu performansımı paylaşayım...spor toto da 13 de kaldım..evet şaka değil... ** Napolisi Interi yeneydi, Şalke de ştutgartla berabere kala veya yeneydi 15 oluyorduk..ve bu iki sonuç sürprizsonuç olacağından tek başıma alacaydım 15 i..kısmet...du bakalım bir kaç hafta devretsin yine oynarık
[quote=Astatin;422056]google ada kıl oldum zaten...ula nexus4 ü çıkardığın olmuş 1 ay...hala googleplay de sold out... o nasıl planlama o nasıl bir öngörüsüzlük yaw...hevesimiz kursağımızda elimiz başka bir yerimizde kaldı ** ..heh[/quote]
sağa diyor sold out, bağa diyor oraya göndermiyoh, adalet istiyor.us :D de hayde eyi akşamlar :::
Fıtı fıtı fıtı asti :D
[QUOTE=Astatin;422056]google ada kıl oldum zaten...ula nexus4 ü çıkardığın olmuş 1 ay...hala googleplay de sold out... o nasıl planlama o nasıl bir öngörüsüzlük yaw...hevesimiz kursağımızda elimiz başka bir yerimizde kaldı ** ..heh[/QUOTE]
benim telefon geldi çok sevdim jelatininden çıkartmak istemiyorum üwww
[quote=seagate;422066]benim telefon geldi çok sevdim jelatininden çıkartmak istemiyorum üwww[/quote]
bzimki de geleydi iyiydi..belki tivitır yapardım ben de...:D yada civitır
[quote=flexy;422064]sağa diyor sold out, bağa diyor oraya göndermiyoh, adalet istiyor.us :D de hayde eyi akşamlar :::[/quote]
:D TR, IPsiyle çıkarsan elbette oraya göndermiyoh der....
Çözüm1: TOR Browser indirirsin makinana..Onla bağlandığında rastgele ülke IPleri ile çıkarıyor seni amma genelde ABD IPsi verdiği için googleplayın mallarına bakabiliyon:D amma sonuçta sipariş vermek için ABD adresi vermen lazım in any case:o amma en azından stock durumunu görebilion..öyle düşün..
dow eksi kapar..
şuan 13184
hadi bagalım
.heyk
[quote=flexy;422065]Fıtı fıtı fıtı asti :D[/quote]
İŞLER'in GÜÇLER'in yok mular???:::
[quote=excali;422073]İŞLER'in GÜÇLER'in yok mular???:::[/quote]
Aynen, coni vaynen patron :D
[quote=Astatin;422069]:D TR, IPsiyle çıkarsan elbette oraya göndermiyoh der....
Çözüm1: TOR Browser indirirsin makinana..Onla bağlandığında rastgele ülke IPleri ile çıkarıyor seni amma genelde ABD IPsi verdiği için googleplayın mallarına bakabiliyon:D amma sonuçta sipariş vermek için ABD adresi vermen lazım in any case:o amma en azından stock durumunu görebilion..öyle düşün..[/quote]
Abi aslında adresinde çözümü var kaydında çözümü var ama uğraştırıyor işte..seagate patronun aldığı cihaz çok hoşuma gitti.Hemde duos,bi tarafa gsm takıcam diğeride mobil internet hattını :) şimdi onun için pusudayım, nasıl olsa ocak-şubata fırsat sitelerinde denk gelirim :D Sonra ordaki fiyatları görüp bekleleydim eyiydi dimemek için :)))
abicim scenario live i hope
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&page=205[/URL]
hacılar bu hala güçlenio..ula akıyor paralar,flow flow..
[quote=ATHLON;422089]hacılar bu hala güçlenio..ula akıyor paralar,flow flow..[/quote]
pm ne bak haci:p
[quote=flexy;422075]Aynen, coni vaynen patron :D[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Scknwd6QV3c[/URL]
[quote=excali;422096][URL]http://www.youtube.com/watch?v=Scknwd6QV3c[/URL][/quote]
igivigi igvişik migivigi igigi :..::..:.dng
über apd alarma
979xxlerde finito bu hacılar...du bakalım..orayı görüor gözlerim..ama manyak bu biliosunuz,seviorum da keratayı..her bi nane yer valla...ama 979xx ler yeter gibi şimdilik..
fuLL+ full LONG
iç giyim markası gibi
YAZALIM BARİ
Yoncada hareketler ilginç...
3 liraya almayan 9 dan kuyruğa geçiyor 10 olacak diye işte işin sırrı burda pehhh
abi full mull yapmayın gari
[QUOTE=flexy;422109]abi full mull yapmayın gari[/QUOTE]
hee full longladım yazayim bari dedim 97300 belki totem olur :) gol olur
[quote=seagate;422108]3 liraya almayan 9 dan kuyruğa geçiyor 10 olacak diye işte işin sırrı burda pehhh[/quote]
Siz de iyi fake atıyorsunuz??. (97300 full lonk filan.dng)
[quote=flexy;422109]abi full mull yapmayın gari[/quote]
Çarpar mı?? :::
hee içimden geldi :D
GREDİ gartIYLA 3 AY ERTELEME + 4 TAKSİT FULL LONGLADIM YAZAYİM GUYUMCUDAN BARİ
valla çok pis ralliyelesim geldi
[quote=flexy;422109]abi full mull yapmayın gari[/quote]
he ya hacılar...tekdurun...
bu arada pretpitin yeni filmi gelio...kiralık katili oynuomuş..ona bakıom az..
Guyumcuya dedim çek abi karttan 50 bin tl 12 tagsit ben lönkleyeceğüm piramitli
[quote=seagate;422113]hee içimden geldi :D
GREDİ gartIYLA 3 AY ERTELEME + 4 TAKSİT FULL LONGLADIM YAZAYİM GUYUMCUDAN BARİ
valla çok pis ralliyelesim geldi[/quote]
Vop, kredi kartı çıkardı mı? ;)
[QUOTE=excali;422116]Vop, kredi kartı çıkardı mı? ;)[/QUOTE]
sistem şöyle efendim
guyumcuya çektirtiyon 12 tagsit altını alıyon gidiyon başşga guyumcuda bozduruyon paraları bangaya yetiştirip çantaları boşaltıp füll lönkliyon 97300 den 100 olacak diyee pehhhhhhhhhhhh
[quote=seagate;422108]3 liraya almayan 9 dan kuyruğa geçiyor 10 olacak diye işte işin sırrı burda pehhh[/quote]
Kuyrukta kaçıncı sıradasın??:p
[QUOTE=excali;422118]Kuyrukta kaçıncı sıradasın??:p[/QUOTE]
bende özel abonman gartı var makinaya okutuyom vip keriz en önde beni alıyolar .lelele
eee hani 97300 den lönkledig hani 200 pivan zarardayik gredi gartını kim ödiycek altında yükselir üwwwwwwwwww
[quote=excali;422112]Çarpar mı?? :::[/quote]
pis :D
UlA FİLL LÖNK TİTRİYORUM ÜWWWWWWWWWWWWWW :) PALA NERDESİN
palaaaaaaaaa 100 olacadık gerdeğe girecedik üwwwwwwwwwwwww
[quote=seagate;422110]hee full longladım yazayim bari dedim 97300 belki totem olur :) gol olur[/quote]
Peki patron, anladım :)
kaLe direğinin dibine bevletsek büyüyü bozarmıyız hocam...
istinyeye uçak varmı akşam ?
aha pala duydu çığLığımızı Ranıyoruz YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 300 den lönkledik 450 de kara geçerik üwwwwwwwwwww ordan piramit
guyumcudan veresiye defterine altın alıp ilave lönkmü yapalım pala 300 e aldık 200 desin ayıp oliyir ranalım lütfen !!!!!!!!!
vay arkadaş imrenmemek elde değil adamlar 97200 lerden uzlaşmada piramitli lönk yapiyor pehhhh