-
[QUOTE=SEYYAH;174350]yaf bu arada ne sorcam.pc cahiliyiz normal karşılayın sualimizi.
şindi benim ADLS 4 gb kotalı.bu MTX extra bir çekim gücü yaratacak mı? hayır tıkır tıkır veriler iniyor iyi hoşata ay sonu faturasında herhangi bir şaşkalozluğa sebep olur mu?
thanks in advance,[/QUOTE]
Ben matrikse sordum aylı 3,5 gb gibi birsey çekiyomuş
-
[quote=ATHLON;174356]herkeşe merhabalar...meri kıllandırdı şimdi durup dururken,pozitif teki abram lar da oyunda bugun 200 mikiyüz ama oyundalar...[B]gıllanıorum[/B]...[/quote]
ılık ağda bu konuda yardımcı olur sana.asti de yaptırıyormuş metroseksüel ya kendisi :D
-
[QUOTE=SEYYAH;174350]yaf bu arada ne sorcam.pc cahiliyiz normal karşılayın sualimizi.
şindi benim ADLS 4 gb kotalı.bu MTX extra bir çekim gücü yaratacak mı? [B]hayır tıkır tıkır veriler iniyor iyi hoşata ay sonu faturasında herhangi bir şaşkalozluğa sebep olur mu?[/B]
thanks in advance,[/QUOTE]
Olur :::
-
[quote=oguzhan;174358]Ben matrikse sordum aylı 3,5 gb gibi birsey çekiyomuş[/quote]
ohhhhş zati 4GB anasını satıym bize ayda 0,5 GB kalıyor desen...bunada şükür...maşallah çekmiyormuş iliğini kurutuyormuş resmen :::
-
[quote=enorton;174348]Sistem sat verdi sattım 2 dk içinde yukarı hareket geldi *.* :)[/quote]
halen satıştamı sistemin ?
-
[quote=SEYYAH;174359]ılık ağda bu konuda yardımcı olur sana.asti de yaptırıyormuş metroseksüel ya kendisi :D[/quote]
ahaha...
bana ağda duvarı lazım,atıp çekçeksin anca...:)
-
[quote=SEYYAH;174355]nerden açılıyor abi bu 2 lik?
bizde 1 lik ve 5 lik ve üstü var...2 lik nerde bulunuyor?[/quote]
FX2000'de var patron... Hatta istediğin zamanı seçebiliyorsun, istersen 7 dk'lık yap, istersen 38 dk'lık yap...
Böyle günlerde 2 veya 3 dk'lık üzerinden tırtıktan başka para kazanma metodu bilmiyorum... 1 dk'lık çok kafa karıştırıyor ona dikkat...
-
[quote=SEYYAH;174359]ılık ağda bu konuda yardımcı olur sana.asti de yaptırıyormuş metroseksüel ya kendisi :D[/quote]
yok yafrim ben heto-sapiens im..kıl ektiriyorum mümkün olan her yere...amma siyah..senin avatar gibi ağarmadı kıllarımız yani....bammbbıkkkk...matriks bilmiyo temebellll tembelll...:..:
-
[quote=enorton;174360]Olur :::[/quote]
hergün kullanırsan aylık faturanı yaklaşık 2 katına çıkartır.
benim 29 luk paket 60 tl geliyor mesela..
-
[QUOTE=SEYYAH;174361]ohhhhş zati 4GB anasını satıym bize ayda 0,5 GB kalıyor desen...bunada şükür...maşallah çekmiyormuş iliğini kurutuyormuş resmen :::[/QUOTE]
Gel smile e geç, ilk 7 ay limitli fiyatına limitsiz kullan ;)
[url]http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx[/url]
-
[quote=SEYYAH;174361]ohhhhş zati 4GB anasını satıym bize ayda 0,5 GB kalıyor desen...bunada şükür...maşallah çekmiyormuş iliğini kurutuyormuş resmen :::[/quote]
Matrix kullanmıyorum ama diğer programlara baktım aldığı veri miktarını azaltırsan aldığı veri miktarı azalıyor. (Temel mantık kurallarına acayip hakimimdir. :) )
Yani sadece sistem çalıştıracaksan kapat FDOW'u, DAX'ı, kurları, XU030'u falan. Onların verisini almaya çalışmasın...
-
[quote=Astatin;174365]yok yafrim ben heto-sapiens im..kıl ektiriyorum mümkün olan her yere...amma siyah..senin avatar gibi ağarmadı kıllarımız yani....bammbbıkkkk...matriks bilmiyo temebellll tembelll...:..:[/quote]
yafrım bizimde gıllarımız vaktiylen kömür garasıydı emme ömrümüz ekran başında MS ve MTX ile geçti...kömür gıllar gar beyaz oldu...
gar beyazdır ölüm MTX ten gülüm...:..: