[quote=SEYYAH;174355]nerden açılıyor abi bu 2 lik?
bizde 1 lik ve 5 lik ve üstü var...2 lik nerde bulunuyor?[/quote]
matrikstede N bar seçeneği var..
Printable View
[quote=SEYYAH;174355]nerden açılıyor abi bu 2 lik?
bizde 1 lik ve 5 lik ve üstü var...2 lik nerde bulunuyor?[/quote]
matrikstede N bar seçeneği var..
[quote=SEYYAH;174369]yafrım bizimde gıllarımız vaktiylen kömür garasıydı emme ömrümüz ekran başında MS ve MTX ile geçti...kömür gıllar gar beyaz oldu...
gar beyazdır ölüm MTX ten gülüm...:..:[/quote]
gıllar kadayıf oldu yani
çıkamıyor deelll mi??????
dolar bazlıda da....düşüyor....
parite 1.45 lere indi....dolar carry ci yawrular kızgın saç üstündeler....atasla dans ediyorlar....
Spot vadeli arası fark azaldı, bazen 100 bazen 150 puan oluyor, buda demektirki pala yukarı gitmek istemiyor:) 64000 üzeri pahalı kalıyor:) buradan bir silkeleme daha yaparsa yukarı olabilir, yada buradan direk aşağıya diyorum, saygılar....
[quote=YAVUZHAN;174366]hergün kullanırsan aylık faturanı yaklaşık 2 katına çıkartır.
benim 29 luk paket 60 tl geliyor mesela..[/quote]
yaw iyide onun limitsizi zaten 49 değilmi patronaj
amerikan bankaları TARF ı hızla ödüyor...bugünde wells katıldı kervana...
citi...hisse döşüyor...yüzde 7 göçtü dün....
bizim takasın çogu onda....kendi malımı...müşterisinin malı mı....bilinmez emme....
citi nin adamı...türkiye ile birlikte sahlanacagız dedi....aman yarabbim....ha ha ha
[quote=jani;174372][B]çıkamıyor deelll mi??????[/B]
dolar bazlıda da....düşüyor....
parite 1.45 lere indi....dolar carry ci yawrular kızgın saç üstündeler....atasla dans ediyorlar....[/quote]
ama zuzu düşemiyorda.ilginç bir durum var yani.aslında ilginç deel çok gördük bunnarı bi tarafına bişey kaçmışta kımıldayamıyormuş gibi :::
neyse bakalım belki ilerleyen saatlerde olur bişeyler...amma ben umudu kestim bu aydan artık.
[quote=SEYYAH;174350]yaf bu arada ne sorcam.pc cahiliyiz normal karşılayın sualimizi.
şindi benim ADLS 4 gb kotalı.bu MTX extra bir çekim gücü yaratacak mı? hayır tıkır tıkır veriler iniyor iyi hoşata ay sonu faturasında herhangi bir şaşkalozluğa sebep olur mu?
thanks in advance,[/quote]
Hocam java matriks kotadan fazla yemiyor.
Derinlikliyi bilmiyorum ama oda sonuçda veri çektiği için çokda fazla değildir.
EUR/USD 60dk'lık graf üzerinden teknik analizcilere beleş para dağıtıyor resmen son günlerde. Öyle ahım şahım teknik analiz yapmanıza da gerek yok. Bir trend destek çizgisi çekseniz yetiyor...
Bu düşüşün ilk hedefi 60500-61000 aralığı olabilir diyorum bakalım, saygılar....
VOB'da da alt taraf baba gibi desteklerden geçilmiyor. Düşüş gelecekse adam gibi bir nedenle gelir. Öyle FDOW hafif zayıfladı falan diye okkalı bir küskü beklemiyorum. Tırtığa devam...
[quote=Strategist;174378]EUR/USD [COLOR=red]60dk'lık graf üzerinden teknik analizcilere beleş para dağıtıyor resmen[/COLOR] son günlerde. Öyle ahım şahım teknik analiz yapmanıza da gerek yok. Bir trend destek çizgisi çekseniz yetiyor...[/quote]
melaba:..: 1 ay önce dedim..1.50 den şortlamaya başlarım, 2000 dolar 3 ayda 10000 dolar olur deyu..şu an 4600 ..ehuheueheueheee