[QUOTE=YAVUZHAN;174362]halen satıştamı sistemin ?[/QUOTE]
Geçici Al veriyordu i..e bakalım 11 de nolcak
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;174362]halen satıştamı sistemin ?[/QUOTE]
Geçici Al veriyordu i..e bakalım 11 de nolcak
[quote=Astatin;174374]yaw iyide onun limitsizi zaten 49 değilmi patronaj[/quote]
öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
daha doğrusu senin gibi bir arkadaş direkt yüzüme kerizmisin dedi :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv
[quote=Astatin;174381]melaba:..: 1 ay önce dedim..1.50 den şortlamaya başlarım, 2000 dolar 3 ayda 10000 dolar olur deyu..şu an 4600 ..ehuheueheueheee[/quote]
Ben de 09.12.2009'da şu uyarıyı yapmıştım...
"Bundan sonraki düşüş dalgası tam yıkım olur gibime geliyor... Forex'cilerin eli short butonunda hazır beklesin...." diye bitirmiştim...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=172562&postcount=13167[/URL]
Dinleyen olduysa para sayma makinası arıyordur şimdi. :..:
[QUOTE=enorton;174367]Gel smile e geç, ilk 7 ay limitli fiyatına limitsiz kullan ;)
[url]http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx[/url][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;174384]öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv[/QUOTE]
Abi geç sınırsıza sürekli film indir, müzik indir... Kotalı azap yaw... İlk 7 ay 26 TL :)
değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...
yav dün 800 makas atan şeref yoksunu yaltakcı aganın adamları nerde bugun ? uyuyamı kaldılar acaba..
ciddi anlamda bu adamlar için düşüncelerim çok kötü.. dün yırtınıyolardı şimdi esamesi bile yok hiçbişeyin.. olan bizim hevesimize oluyo :) üvvvv
[quote=YAVUZHAN;174384]öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv[/quote]
işte burda kurumsal yönetim devreye giriyor..Mesele Germanya ve İngilizya daki internet servis sağlayıcılarının tarifelerini incelemiştik bir iş için... "fair share" "fair pricing" var..bu ne demek? kotanı ne kadar aşarsan aş, şirketin en pahalı tarifesinin üzerinde fatura gelemez sana..ama türk şirketi olunca, yakalamışken haşırdatalım mantığıyla bakıyorlar...
yahu şu tcell şöyle bir tarife çıkarsa, sınırsız konuşma ve internet ve deseki 125 TL fix, anınd TT ile ilişkimi bitireceğim...
Ahanda şey ediyorlar,.....
bu arada haşırtossss palaya ehuheuheuheuheuhehuheuhehuehheue
[QUOTE=Astatin;174390]işte burda kurumsal yönetim devreye giriyor..Mesele Germanya ve İngilizya daki internet servis sağlayıcılarının tarifelerini incelemiştik bir iş için... "fair share" "fair pricing" var..bu ne demek? kotanı ne kadar aşarsan aş, şirketin en pahalı tarifesinin üzerinde fatura gelemez sana..ama türk şirketi olunca, yakalamışken haşırdatalım mantığıyla bakıyorlar...
yahu şu tcell şöyle bir tarife çıkarsa, sınırsız konuşma ve internet ve deseki 125 TL fix, anınd TT ile ilişkimi bitireceğim...[/QUOTE]
Burada da gelmiyor ASti merak etme... Enfazla kotasız artı %25 ödersin ;)
[B] Kota aşımında faturalandırılacak en yüksek ücret nedir?[/B]
[I]Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Diğer bir tabirle, 1 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez. 8 Mb’e kadar 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi geçemez.[/I]
patron küskü on the road demedin ?
yoksa safmı değiştirdin ?
[quote=enorton;174393]Burada da gelmiyor ASti merak etme... Enfazla kotasız artı %25 ödersin ;)
[B]Kota aşımında faturalandırılacak en yüksek ücret nedir?[/B]
[I]Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Diğer bir tabirle, 1 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez. 8 Mb’e kadar 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi geçemez.[/I][/quote]
yaww tamamda %25 ne:D:D:D neden...buda haşırdatalım ama çok ses çıkmasın demenin başka yolu