seyyah
aynı paraya sınırsız kablo.net
kota mota yok
24 saat
Printable View
seyyah
aynı paraya sınırsız kablo.net
kota mota yok
24 saat
[quote=YAVUZHAN;174394]patron küskü on the road demedin ?
yoksa safmı değiştirdin ?[/quote]
yok da..geç kaldık demek için 750 gibi demek lazımdı onu..geç kaldık...lelele.leleleşimdi desek desek in front of the door deriz..in front of the door
Vob 60 dakikalık grafik
62500 seviyesi kısa vadede önemli.
62500 seviyesi üzerinde kalındığında yeşil halka içersinde kalmış oluyor. Buda vob un 65900 civarına kadar yükseliş yapabileceğini gösterir.
62500 seviyesi altında long olanların dikkat etmesi lazım.
[IMG]http://i46.tinypic.com/257hlxs.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;174388]değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...[/QUOTE]
Limitsiz 8 mb hemen hemen aynı para olması lazım
[quote=haguan;174399]Vob 60 dakikalık grafik
62500 seviyesi kısa vadede önemli.
62500 seviyesi üzerinde kalındığında yeşil halka içersinde kalmış oluyor. Buda vob un 65900 civarına kadar yükseliş yapabileceğini gösterir.
62500 seviyesi altında long olanların dikkat etmesi lazım.
[/quote]
canım kardeşim nerdesin sen ya?
tamam forumu ele geçirmiş olabiliriz diğer arkadaşlarlan filan fıstık ama senin analiz yapmana müsade ediyoruz :D
haguan kardeşim özletme kendini!
analiz için çok teşekkürler...
60 dklık sat firmeye başladı.......amma 58 dakkası var daha
çok enteresan ..hımmm çok enteresan.... usta şifu...hımmmmm...6300 civarında da günlükde sat gelir..hımmmm..hiç bu kadar yakın olmamıştı.... acaba bull age sona mı eriyor..ehuhuhuhuuuheheuhue
Bende dünkü yorumumu tekrarlıyım:)
62500 altında ve 64500 üstünde short kalınır... arası al sat...
[QUOTE=SEYYAH;174388]değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...[/QUOTE]
Biraz evvel ttnetle görüştüm ilk 6 ay 29 ytl ondan sonra 49 ytl yıl sonundan itibaten ttnet fiatı neyse o geçerli olacak son kampanyaları.
Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ paketi için size özel bir teklifimiz var!
[quote=oguzhan;174407]Biraz evvel ttnetle görüştüm ilk 6 ay 29 ytl ondan sonra 49 ytl yıl sonundan itibaten ttnet fiatı neyse o geçerli olacak son kampanyaları.
Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ paketi için size özel bir teklifimiz var![/quote]
hangisi için geçerli bu?
limitsiz 1mb için mi?
peki bana neden 45 TL dedi o zaman? bi daha arayalım o zaman.la bunnarda kime nerden geçirirlerse haaaa...hayret bişey ya...
[QUOTE=SEYYAH;174408]hangisi için geçerli bu?
limitsiz 1mb için mi?
peki bana neden 45 TL dedi o zaman? bi daha arayalım o zaman.la bunnarda kime nerden geçirirlerse haaaa...hayret bişey ya...[/QUOTE]
Limitsi 8mb için geçerli
Ben bana gelen bu mail için aradım dığer kampanyayı ozaman söylediler
ilk altı ay 29 tl ondan sanra 49 tl 12 ay sonra yeni fiattan ben buna geçtim
Makra fena bozuk,
gösterge, 9.40 zirve
dxy, 76.87 dirençleri kırmış,
ağaya bravo iyi dayanıyor, shrt ları artırdım, bekliyorum yereleri, bir kısmı ile 500 puvanlık vur kaç deniyecem, bir kısmı dolare zaten,