%5 düşer tahminim bugün vob ..:D
Printable View
%5 düşer tahminim bugün vob ..:D
pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::
[QUOTE=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/QUOTE]
bence iyi değil eskisi daha iyiydi tahminim . ...ehueuhehue :D
Bu da günlük graf, günlük olarak boğayız ancak güç kaybı var, fiyat yeni zirveler yapamıyor, sanki zamana oynuyor,
NOT:Bu yorum fitch, pitch ve s&p, IMF balonu, v.s gibi üçüncü dünya ülkelerine has taşeron değişkenlerden arındırılmış olarak yapılmıştır,.....
yeni avatarım nasıl .. hexen babadan çaldım ..ehueue :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;174432]bence iyi değil eskisi daha iyiydi tahminim . ...ehueuhehue :D[/QUOTE]
ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::
düşüş için bişeyler eksik galiba :)
[QUOTE=Cerphin;174435]ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::[/QUOTE]
yok celcuki iyi değil selçuklu olarak kalsın bence .. ben memnunum nikimden ... .boks.
[quote=Cerphin;174435]ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::[/quote]
Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:
hasan almaz basan alır .. imza iyiymiş yavızhan patron .. teprik ederim .. ehueue
[QUOTE=security;174438]Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:[/QUOTE]
hellim aplaya rica et belki değiştirir patron .. :o
[QUOTE=security;174438]Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:[/QUOTE]
sorma peşimde ergenekoncular var.. sahlanmam lazım bu nick arkasında..:..: