[quote=selçuklu;174440]hellim aplaya rica et belki değiştirir patron .. :o[/quote]
Hellim abla patron, ihtiyaca binaen, benim nick in indregandi olarak re vizyonu mümkün olabilermi, bu security çok ciddi, :rolleyes:
Printable View
[quote=selçuklu;174440]hellim aplaya rica et belki değiştirir patron .. :o[/quote]
Hellim abla patron, ihtiyaca binaen, benim nick in indregandi olarak re vizyonu mümkün olabilermi, bu security çok ciddi, :rolleyes:
[quote=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/quote]
J harfi ayrı bi hava katıyodu.
cıx beğenmedim. :..:
600 den lönk oldum
[quote=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/quote]
affına sığınarak "taş kibi"::: aa pardon ben avatarı dedim sen nicki sormuşsun..oda taş kibi
[quote=selçuklu;174439]hasan almaz basan alır .. imza iyiymiş yavızhan patron .. teprik ederim .. ehueue[/quote]
eyvallah patron,nick değişmez bende..
herzaman efsane YAVUZHAN
imza gözümün önünde olsun diye şeyettim :)
bu işlerle epey alakalı bence..
bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır
[quote=Cerphin;174444]600 den lönk oldum[/quote]
Teknikten mi taktiktenmi, sisler ardaşık al sat üretebilirler çünkü, ölle bir havaları var,
[QUOTE=Astatin;174447]bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır[/QUOTE]
bence basan hepsini alır tahmnim .. ehuehuue :D:D
[quote=Astatin;174447]bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır[/quote]
kasacan kasacan öyle basıp alacan demekki patron :::
DXY 76.920 yi vurub geçerse, tahvil de 9.42 dediği anda shrt 500 puvan alırım, dov u bu gün yatay aşağı bekliyorum, senaryo gereği,
63400 üstünde kalabilmek için kasıyoruz patron..
[IMG]http://i48.tinypic.com/slsqc0.gif[/IMG]
Saat 14 te de AL çıkmadı, 15 de görüşürüz... Laptopu iadreli kullanıyorum :) Ben ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum artık, gına geldi bu kesintilerden falan... Şu vobdan iyi bir sermaye yapamadık ki güzel bir eve çıkalım :(