-
[quote=Astatin;269917]Ağalar bu YAŞ olayı, terfisi Cuma günkü attackla engellenmeye çalışılan generaller felan derken bir balyoz veya çekic de vob a gelmesin he..
Ha birde şu meşhur anketçinin anketinde 50-50 gidyimiş evet hayırlar..[/quote]
Ağbi olumsuz haberlerle trend dönmez bence.Tutuklamalar vs olmadan düşsek derim ki tencere kurbağa formasyonuyla bizi uyutuyorlar ve basıyorlar malı.Ama olumsuz haberi herkes bildiğine göre ancak ve ancak kucağına mal alıyor PY.Bu durumda yukarı gitmesi daha olası.BENCE.
-
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/kq18jvr9oq.png[/IMG]
-
[QUOTE=abka;269914]fx 2000 de verileri ''internetden cek'' dediğimizde bazen cekmiyor..programı geç açında veriler eksik oluyor.
bu sorunu nasıl hallettiniz..[/QUOTE]
bazen çekmemesinin çaresi yok
çekinceye kadar uğraşmaca
eksik verileri internetten çekip
kapatıp tekrar açarsanız bir nebze sağlıklı oluyor
-
yavaş 5 de durum
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/x357ltcbhd.png[/IMG]
-
[QUOTE=Strategist;269907]75.000'in hemen altına konulan stop'ları da zevkle patlattılar... Artık ralli başlayabilir... :)))[/QUOTE]
patron 74625 görmeden şurdan şuraya gideemz.. kar al seviyem orda.. gidecek poz kapanacak öyle dönebilir ancak :D:D:D:D
-
ula sanki burdan depecek yukarı..üwww
-
sistemin 650 şort sinyalini, 050 den histemle flatledim..+600 teprik ederim kendimi..daytrader değil ama three day trader olduk..ehueheu
-
[quote=Astatin;269944]sistemin 650 şort sinyalini, 050 den histemle flatledim..+600 teprik ederim kendimi..daytrader değil ama three day trader olduk..ehueheu[/quote]
Stoch türevlerinden birine bakıyorum da, 60'lık ve altı tüm zaman dilimleri aşırı satım veriyor. Son 4 ayda böyle olup da depmediği hiç olmamış.. Herşeyin bir ilki vardır tabi, özellikle de ben tersteysem... üvvv....
Pala korksun diye ejderhalı havatar yaptık ama hiç sallamadı herif... :)
-
[QUOTE=temese;269929]bazen çekmemesinin çaresi yok
çekinceye kadar uğraşmaca
eksik verileri internetten çekip
kapatıp tekrar açarsanız bir nebze sağlıklı oluyor[/QUOTE]
forekse tel. ettim..
[COLOR="Red"]fx2000 den[/COLOR]/[COLOR="Red"]ayarla[/COLOR]r/[COLOR="Red"]sistem ayarları na [/COLOR]gelin..foreks data portu 443 yapın ve tamam deyin...işlem tamamdır..(veriler güncellenmiyorsa)
-
[QUOTE=abka;269947]forekse tel. ettim..
[COLOR="Red"]fx2000 den[/COLOR]/[COLOR="Red"]ayarla[/COLOR]r/[COLOR="Red"]sistem ayarları na [/COLOR]gelin..foreks data portu 443 yapın ve tamam deyin...işlem tamamdır..(veriler güncellenmiyorsa)[/QUOTE]
bende yaptım bakalım nasıl olacak:)
eski rakam 80 idi
-
[QUOTE=Astatin;269944]sistemin 650 şort sinyalini, 050 den histemle flatledim..+600 teprik ederim kendimi..daytrader değil ama three day trader olduk..ehueheu[/QUOTE]
patron senın sıstem ıle benımkı amca oglu olsa gerek.. bende sabah açtıgım 650 shortların yarısını 050 den kapatarak diger yarısı ile devam edenzi..
varsın takılsın endex :)
-
merhaba çok uzun zamandır sizleri okuyorum yazmak bugüne kısmetmiş