::: Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**
Printable View
::: Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**
45 dk sonra haber var. O zamana kadar piyasayı ciddi hareket ettirebilecek hiçbir para babası riske girmez bence... 100 puanlık tırtıklarla devam... Bi aşağı.. Bi yukarı...
[quote=security;174493]::: Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**[/quote]
63400-63600 bar çıkardı, bu barı aşağı geçersek bu hhibino 63 den çıkar en erken karşıma, şu anda 700-750 işaret ediyor, bu generale py yapıyor, işi bu deyyusun,
Shortların coşku yapması içün, çizgi gnlükte 500 ve 325 i kırması lazım
Acaba piyasa bu çizgiyi dikkate alır mı???? Az sonra görürüz...
XU030 saatlikte yavru ejderha formasyonu var... :..:
Biz 64 şhort çu ları 3 iş gününde para yapamıyorsak, durum güçleşir, halen günlükte bir yarı yol form mevcut çümkü, dün 1, bu gün 2, yarına [COLOR=red]belki[/COLOR] 3, bu gün dananın kuyruğu kopmalı, çünkü bu gün dış dinamikler güclü, ve bar boyu bu gün 63000 altına kaymalı, yoksam fena,
[QUOTE=enorton;174454]Saat 14 te de AL çıkmadı, 15 de görüşürüz... Laptopu iadreli kullanıyorum :) Ben ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum artık, gına geldi bu kesintilerden falan... Şu vobdan iyi bir sermaye yapamadık ki güzel bir eve çıkalım :([/QUOTE]
Saat 15 te yine AL yok... 16 da görüşürüz... :) Şarjı 7 saat giden netbook aldık, sağolsun eşim içinde 1 saatlik şarj bırakmış düngece :(
Ve flat hoşuma gitmedi, dolare long devam, veri öncesi beklentimi yapmalıydı, yukarı gelirse tekrar cortlayacam, aşağıdan longlayacam, geçen haftaki stratejime devam, garantili yerelere oynayıp, portakal satacam, şu anda totali +2200 puvanım cebimde, + 3900 dü ama bu gfc generalesi yokmu,...
long devam gol olur bence tahminim ..
pala ortalamaları taciz ederek daha fazla shortör mü yaratmak istiyor acaba ?
63400 altına kuvvetli bir ikinci deneme beklenen satışları gösterebilir ve 63 bin altına sarkabiliriz..ancak mevcut seviyelerde oyalanacaksak gün sonu yine 64 bin iştahı kabarabilir..
[quote=selçuklu;174505]long devam gol olur bence tahminim ..[/quote]
gidişat o yönde patronaj